Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
koby11h
üzenetére
Anno nekünk is volt egy rezsióradíjunk 30 perces egységre. Kért segítséget egy srác egy számomra kedves eszköz beállításához. Elkértem tőle, megmutatva neki megcsináltam, visszaadtam, szó szerint 2 percen belül. Örült, megkérdezte, mivel tartozik?
Mondtam, ha a kamera nem venne hangot is, akkor semmivel, de így 30 perc az egység...Van, ami belefér, de amikor már hibafeltárást kell végezni a hozzá nem értő beüzemelési kísérlet után, akkor az már fizetős legyen. Főleg cégnek, aki amúgy hasznot termel a tőled kapott segítséggel.
Elsőre még lehetsz jófej, én is szoktam, de hangsúlyozom, hogy ezt most méltányosságból megcsinálom. Legközelebb viszont vagy felszámolom, vagy ha Olcsó János alteregójaként jön, akkor úgy árazok, hogy a segítség is benne legyen az árban. -
válasz
koby11h
üzenetére
Ott van ez elbaszva, hogy _segítesz_ neki annak ellenére, hogy nem kérte a beüzemelést.
Keményen ellen kell állni ilyenkor és elhajtani. Azt mondta, hogy megoldja. Majd ha kér beüzemelést ÉS fizet érte, akkor segíteni neki. Legközelebb mit segítesz neki? Megírni a diplomamunkáját helyette?
Kieg:
Na és miben volt igaza?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Elsőre még lehetsz jófej, én is szoktam, de hangsúlyozom, hogy ezt most méltányosságból megcsinálom. Legközelebb viszont vagy felszámolom, vagy ha Olcsó János alteregójaként jön, akkor úgy árazok, hogy a segítség is benne legyen az árban.