- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Borisz76 #86972 üzenetére
Eatonból nem vagyok büfé, de az APC eszközei csinálnak öntesztet (ugyan nem naponta), de pont az történik olyankor amit írsz, átvált aksira, nincs hiba működik látja a belső szoftvere a UPS-nek, ezért nem jelez neked semmit csipogással, hanem visszakapcsolja vonali áramra és megy tovább. Na, hogy az Eaton ezt csinálná naponta, azt nem tudom. Azt tudom elképzelni, hogy olyan érzékeny, hogy vannak pillanatnyi szakadások, amiket mondjuk egy tápegység kitart kondiból, de a szünetmentes már érzékeny rá és próbálja áthidalni.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
"Lehet windowsos gépre virtual boxba vagy valahogy dsm-et telepíteni..."
Akkor én nem értek magyarul ezekszerint. (Xpenologyval pont azt tudod megcsinálni)Nem próbáltam sosem az USB-s megoldást, de szerintem nem fogja felismerni úgy.
Itt a link hozzá, hogy Linux alatt hogy lehet életre kelteni. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Zolee70 #86921 üzenetére
IP cím, vagy DDNS alapján hívod meg a VPN kapcsolatot? Ugye az IP-d nem statikus, ergo lehet, hogy eddig egy adott IP-d volt és kaptál helyette egy másikat, vagyis már nem talál össze a VPN, ha DDNS-sel nyomulsz, akkor pedig meg kell nézni, hogy jó IP-re fordítja a címet vagy sem.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Borisz76 #86252 üzenetére
Én is hasonlóra gondoltam, ha lett volna időm el is kezdem túrni az akkori PH-s cikkeket, de ez most így gyorsabb volt. Köszi Borisz!
Ja igen, érdemes lehet megvenni egy ilyen koros NAS-t még manapság? Megkapta elvileg a 7.1.1-et is, ezért mernék belevágni, csak bármikor azt mondhatja a Syno, hogy innentől stop.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Régebbi Synology NAS (2012) specifikációiban azt látom, hogy maximum 4 TB / slot merevlemezt kezel. Van ennek bármilyen speciális oka, ha ráakasztanék egy 6 TB-os lemezt azt is látná?Köszi a válaszotokat előre is.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #46743 üzenetére
APC márkájú USB-s szünetmentesem van, simán lekapcsolja, ha szükséges. A szünetmenteseknek ezért van kommunikációs portja, hogy le tudják kapcsolni a gépet azoknál a paramétereknél amit te beállítottál neki.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Tud valaki egy elérhetőséget olyan androidos DS Photo APK-hoz ami még kezeli az 5.1-es DSM-et? Az új DS Photo már 6.0-t könyörög minimum.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest