- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeneyakos
csendes tag
Kis egyszerű Doxám .
-
resool
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új órát, és most ilyen 60-80 körüli árban gondolkodom.
[link]
Ezt az Orient Sund and Moon-t néztem ki. Van esetleg valami alternatívája hasonló kinézetben amit ajánlanátok helyette vagy megérné megvenni ezt? Hasonló árkategóriájú Zeppelineket is néztem. Kettő közül melyiket ajánlanátok jobban? (Orient vs. Zeppelin)[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
Mai:
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #82156 üzenetére
Ez a Curator tutu honlapján iszonyat ronda, viszont Google kepkeresőben meg szép. Hogy van ez. Egyáltalán fekete vagy szürke a szamlap?
-
resool
aktív tag
válasz Ereshkigal #82156 üzenetére
köszi a válaszokat vadászcsiga és Ereshkigal
-bocsánat a rossz linkért, most próbáltam először ide linkelni-
Nem ragaszkodom ehhez, még ha nincs is sok értelme, nekem tetszik maga a megjelenése, kis extrat, szokatlant ad a kinézethez.
Igen ez a Curator is tetszetős, de kicsit egyszerűnek hat nekem.
Szerintem a következő órám ez az Orient lesz, nagyon megtetszett. -
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #82157 üzenetére
Van fekete és szürke is. Élőben nem láttam még, de a netes videókat/képeket nézve szerintem tutuéknál nem sikerültek jól a képek.
-
fagyalllo
őstag
válasz huszar90 #82151 üzenetére
Itt egy jó kis lassított felvételes összehasonlítás: 18 000, 28 800, Spring Drive
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz resool #82153 üzenetére
Orient EZ09005W a javaslat, kár, hogy nem hackable-windable. De a sun & moon számlapja is szép. Cepelint jó szerkezettel csak drágábban kapsz szerintem. - Ennyiért új Monstert is kapsz...
- Vessetek meg, de még soha nem voltam leittasodva. Nem szeretem a tütüt. Éjszakai defektem nekem is volt, Neszmélyről a felnin motoroztam haza, nem ragadt meg a foltom. Utána jó darabig nem volt kedvem messzebbre elmotorozni.
Nem kell leszólni senkinek az időmérőjét. Elég, ha a tulajnak tetszik. Véleményünk azért lehet. Még irigylem is azokat, akik beérik egy olcsó quartzcal - egy vagyont spórolnak meg / mint én a cigin meg a pián /. Ahogy az urológus mondja : Mindenki örüljön annak, amije van. Engem sem érdekel már autó, motor. Vezetek eleget.[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
zack
nagyúr
Ha az automaták mellett döntök, szerintetek melyiket lehet érdemesebb? Kinézetre inkább a Certina jön be jobban, és talán sportosabb öltözethez is passzolhat akár. De a belsőt tekintve nem tudom melyik lehet a jobb vétel.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
5-ös kezelő
senior tag
Amelyik tetszik, belül sztem 7750 mindkettő. Szervizelés költségeit érdeklődd meg Dzsana mestertől, egy kronós automatáé sokba lehet. Nekem elég 3-4 mutató . Steinhart, abból nem potyognak ki a csavarok...
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Misi1979
őstag
válasz 5-ös kezelő #82166 üzenetére
Nem nyert, a Tissot biza C01.211, nem 7750.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
ronin s8
senior tag
válasz 5-ös kezelő #82166 üzenetére
A Certina meg ha jólátom kvarc. "Automatic" felirattal, persze.
Nekem van ilyen 7750-essel, az jó. Ez nem tudom, ki fija-borja...[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Dzsana
senior tag
válasz Misi1979 #82168 üzenetére
Misi, mindkettővel tokozzák, ebből a képből én meg nem mondom, melyik van benne. Az árából biztosan lehet tudni, a C01.211-essel szerelt 240.000 Ft körül van, a 7750-essel szerelt pedig 2 kilóval több, olyan 420.000 Ft környékén van.
Szervizelésre székes fővárosunkban nagyon durva árakat hallottam, le sem merem írni, itt délen a töredékéért megoldjuk.http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
zack
nagyúr
válasz Dzsana #82170 üzenetére
255k verzió.
Ez a drága szervizeltetés mit takar automata chrono esetén? Mert lehet ez lesz az a tényező, ami miatt inkább quartz lesz.
400ccm Yamaha luxus robim van, és szívom a fogamat keményen, ha alkatrész kell. Még az a szerencse hogy ritkán fosik be rajta valami. Azért váltottam GSXR1000-ről, mert ez mennyivel jobb lesz városban, és jóval egyszerűbb erőforrás.A mostani tavaszi szervizelése 200k+ lesz. Szíj, görgő, kuplung, féktárcsák.
Órában nem szeretnék "tamagochi"-t, végre kezdtem magam meggyőzni, ha már drága óra, akkor legyen kevésbé sportos automata, és esetleg megtartom strandoláshoz, futáshoz a G-Shock-ot, erre ,most megint elbizonytalanodtam.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Dr.Zoo
őstag
Nekem a kutya közönséges 2824-2 -re 47e birodalmi forintot mondtak az Orexben, Bp.-en.
Ennek töredékéért csinálja Dzsana kartárs..
Egyébként állítólag a WDL-ben is normális árakat mondanak,ezt nem tudom alátámasztani, mert oda nem mentem el.Szerk.: az automatát elég 5-6 évente szervizelni, ez azért nem éves költség...
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
g0n21
senior tag
Nagy általánosságban elmondható az, mint az autóknál, motoroknál: a márkaszerviz elvégzi 6gombóc fagyiert, az órás(mester) meg 2 gombóc fagyiert..
Direkt nem forintot irtam, de így is elég találó, if u know what I mean[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Golota
aktív tag
válasz Ereshkigal #82160 üzenetére
Egy barátom egy szürkét kapott a 40. születésnapjára. Élőben nagyon szép darab. Kifejezetten jó kidolgozás, szálcsiszolt indexek, minőségi szíj. Jó ránézni. A Tutu fotók messze nem adják vissza. Abszolút vest buy.
-
zack
nagyúr
Köszönöm az infókat! Szerintem a Certina lesz. Jelenleg így gondolom.
Arról van bárkinek infója, hogy a felhúzókorona tömítése mennyire bírja ha, esetenként manuálisan is felhúzom, ha nem vagyok annyit mozgásban?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Találtam a quartz Tissot-ból is egy szebb példányt jóval drágábban.
TISSOT T-TOUCH EXPERT SOLAR TONY PARKER LIMITED EDITION
De ez már 289k...A Certina-hoz képest +30k többet kétlem hogy kiadok érte.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Szabikaa20 #82180 üzenetére
Amikor megláttam, megdobbant a szívem, és ugye az első benyomás sokat számít. Egyik általam számba vehetőnél sem éreztem ezt.
Talán ez a Tony Parker LE még ami nagyon tetszik, de kérdéses, young fórumtárs mit mond rá.Tök jó, hogy az elején a 90k Rangeman, meg 100k Invicta volt a potenciális határ, és már majd 300k-nál járok. Kajak meg vagyok fertőzve.
Certina üveg hátlapját amikor megláttam, elkapott a must have érzés.[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
Nekem a Tissot nem jön be csak a vintage vonal amiket dzsana is gyűjt! Én is ilyen certinát akartam csak fémszíjjal elsö órának,de aztán sajnos nem volt rá keret! :/ Az a Tony parker edisön hát...nekem nem tetszik,meg nem adnék 300k egy kvarc Tissotért...ennyiért már kvarc omegát is kapni akkor már...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
zack
nagyúr
válasz Szabikaa20 #82182 üzenetére
Az taszít az automata Tissot-tól, hogy nem teli üveg a hátlap és túl elegáns öltözethez passzol csak.
A Valjoux az teli üveg hátlapos, de az meg megint nem ér 420k-t.
Amit én néztem, az is enged betekintést a technikába, de csak kis ablakban. A Certina viszont teli üveg kicsit drágábban. Certina lesz ebből, csak kérdés, hogy fog állni a kezemen.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
5-ös kezelő
senior tag
Bocs a tudatlanságomért. Ennyire nem értek a kronókhoz, mert nekem felesleges funkció. Bár néhány éve majdnem megvettem egy IWC pilótát, akkor volt 1,250,000... Nagyon megfogott az Óramagazinban a reklámja. Ma már legfeljebb egy Lorus quartzot vennék, ha sportosat akarnék. De maradok a letisztult kevés mutatósoknál.
Moci szervizzel szerencsém van, Honda Innova alig igényli, és 2l benyával beéri 100-on.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
zack
nagyúr
válasz KelemenUhr #82185 üzenetére
young-gal összehozunk majd egy talit. Már beszéltünk róla.
Ha jól áll, Certina lesz.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz ronin s8 #82184 üzenetére
Szuper. Tele vagyok pozitív töltéssel a Certina-val kapcsolatban. Nincs mese. Ez tetszik a legjobban.
(#82186) 5-ös kezelő
Semmi gond. Azért vagyunk sokan, ha valami másképpen van, vagy tud valaki olcsóbban, az úgyis mondja.
Ha másnak megfelel dzsana fórumtárs, nekem is meg fog felelni.
Az én Motorom igaz 400ccm, de 6L alá nem tudom leszorítani. Így télen inkább 6,5L. Az alkatrész árakat meg inkább hagyjuk. Egy tükör ami speciális homorú foncsorozású nyaldossa az 50k-t.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #82190 üzenetére
255k.
-
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #82192 üzenetére
Ha van ebben az árban más, jöhet. Ránézek.
-
Jojo5
őstag
válasz vadászcsiga #82192 üzenetére
300-400k körül én gondolkodás nélkül próbálnám fel a Seamaster-t és használtan már venném is meg.
Esetleg Fortis\Oris-t vennék, de szerintem az Omega lenne úgyis a befutó.
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
vadászcsiga
félisten
Na erről van szó amiről a kollégák beszélnek
-
jeneyakos
csendes tag
Egy kis érdekesség . 240 képkocka/másodperccel így néz ki az Omega Speedmaster járása .
-
BAti77
aktív tag
Azért ennek az ETA C01.211-es werknek utána olvastál?
A Lemania cal. 5100-as alapra és egy a Swatch-nak készített olcsóbbított (bázis: Tissot cal. 2250) szerkezetből hozták össze az ETA-nál 2009-ben. Az elérhetőbb árú automata chronograph volt a cél a 7750 mellett. Ezt az olcsóbb gyártással kívánták elérni, ami több műanyag alkatrészt vonzott maga után. Ezért van benne kevesebb kő szám is (15), mivel pl. a chronograph kerekei sincsenek csapágyazva...
Egyszer már volt erről szó, itt egy órás véleménye...
Az óra amúgy szép, de a werkről még sok tapasztalatot nem olvastam (mennyire tartós, pontos, stb...), talán te leszel itt az első aki bevállalja..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest