- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
condy
senior tag
Nem próbáltam, de nem is volt igényem rá. Cigarettázom a mindennapokban, társaságban szivarozom meg pipázom. Bár egyre kevesebb helyen lehet már.
Nem vagyok ellene a dohãnyzás ellenes kampánynak, sőt támogatom. Autóban, vonaton soha nem dohãnyoztam.
Az éttermekből való kitiltást is támogatom. Kocsmákba meg nem jãrok.
De akkor sem akarok (még) leszokni. Ez van!Ja! ON:
A Ball első látãsra rabul ejtett. Öltönyórának néztem ki, nem ismert márka, de nagyon bejön.[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
JackFeryll
őstag
Gratulálok minden új szerzeményhez!
A Speedmasternek még a csatja is tetszik.Aki le akar szokni az ecigit mindenképp próbálja ki. Minimum eGO szintű készülékkel. Tudom minden dohányos szkeptikus, de ki kell próbálni. Nem láttam még hatékonyabb eszközt. Természetesen nikotinos likviddel először. Aki nem akar leszokni annak persze teljesen mindegy.
Egy alap szett könnyen kezelhető, megtanulható és az alap funkcióját tökéletesen ellátja. Ha nincs elég hobbid akkor meg bele lehet mélyedni igen rendesen.
Nem vagyok teljesen jó példa, mert én felhagytam az ecigivel, de a napi rendszeres cigiről így is sikerült áttérni a csak sör mellé (akkor se mindig) szintre.(#81051) condy
Én is támogatom, de nem rég voltam Prágában, ugye ott nincs (még) ilyen. Tiszta nosztalgia.Más: Közben a Zeppelin 7060-am eladó sorba került. Azért nem mondom hangosan mert első körben megpróbálnám nem mélyen ár alatt adni. Hardveraprós hirdetés él.
[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
válasz JackFeryll #81052 üzenetére
Az ecigi egy nagy szar. Vagy dohányzom vagy nem. Szurkoljatok, most próbálom letenni én is. 2 napja nem szívtam. Múltkor letettem, de aztán 3 hónap után vissza is szoktam. Az első hét a legnehezebb.
-
entropy
tag
válasz JackFeryll #81052 üzenetére
ÓÓó.. Az öreg Zeppelin lz129... régen a kedvencem volt
-
Cha-b
senior tag
válasz jookomak #81053 üzenetére
Azért lehet kultúráltabb véleményt is megfogalmazni valamiről. Főleg, ha az adott dolgot nem is ismered.
Ecigivel már az első nap sem nehéz... És vissza se lehet szokni, mert utánna rájössz milyen rossz az íze a sima ciginek, és mennyire büdös. Én 15+ év után raktam le a cigit, az utolsó években kb. 2 doboz/ nap fogyasztással.
Mindenesetre sok sikert a leszokáshoz.CSAKAKISPEST!!!!
-
condy
senior tag
válasz jookomak #81053 üzenetére
Tudom: dög vagyok, de kimegyek rágyújtani.
Az ecigivel meg egyett értek: a művirãg nem igazi virág. Nem beszélve egyéb mű dolgokról...
ON: álmaim karãcsonyi ajándéka. Már csak három hét és talizunk...
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Olyan órákat linkelgettek, hogy el se merem mondani, hogy most szereztem be egy Police Sidewinder órát...
Ennek ellenére imádom...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
tupacamaru
veterán
22mm-es Steinhart acélszíj eladó a HA-n, ha esetleg valakit érdekelne.......
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
condy
senior tag
Én az ebay-en tartom velük a kapcsolatot. Már a Glycine-t is tőlük vettem. Nagyon meg voltam elégedve velük. Ezer kérdésre válaszoltak, végtelenül kedvesek és előzékenyek.
Ehhez az órához van "best offer" lehetőség. Írtam nekik ismét mail-t, hogy ne próbálkozzak már 2-3x, mondja meg mennyi az annyi!
Válaszolt azonnal, hogy 980 euro helyett ideadná 880-ért.
Erre írtam vissza, hogy remek, de akkor most kezdjünk el alkudozni!
Írt vissza, egy mosolyt, meg kért egy kis türelmet, hogy átgondolja.
Erre írtam neki, hogy ne vegyen komolyan, csak én mindig próbálok egy kicsit srófolni az áron, de az általa leírt összeggel is elégedett vagyok.
Válaszolt, hogy nem-nem náluk is divat az alku, és azért is engedett el annyit, de mivel visszatérő vevő vagyok lehet, hogy tud még engedni valamennyit.
Én meg megköszöntem.
Ha ragaszkodik hozzá...Enzolord: Grat! Legyen sok örömöd benne!
[ Szerkesztve ]
-
Cha-b
senior tag
Inkább elegánsabb, a tríciumcsövek ellenére is. Erre gondoltam: (vagy akár az arab számos változatára)
Én mikor órát kerestem végignéztem az összes márka összes tipusát, aztán megnéztem a ball árakat és el is vetettem őket.
200 k környékén maradt a DS-1 meg a Multifort ezek tetszettek legjobban ebben az árkategóriában. Azért lett a DS-1 mert azt talán késöbb majd könnyebb lesz eladni, bár tuti nem fogom eladni.[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
Enzolord
addikt
Köszönöm szépen, én pedig ellengratulálok a karácsonyi szerzeményedhez..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KelemenUhr
aktív tag
Ejjha, jól belehúztatok ma, gratula mindenkinek, aki új órával gazdagodott!
[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Ra3
őstag
bocs, dupla
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
tacto
aktív tag
válasz fagyalllo #81044 üzenetére
Koszi Es masoknak is.
Regi kiszemelt volt, emlekszem, te is emlitetted anno. Elkepeszto jatekos darab, szo szerint melysege, retegei vannak a szamlpnak, indexeknek, egyuttal hatalmas es gyermeki
Foleg ez a szinosszeallitas jon be, valahogy, ha mar lud, legyen kover. Annak idejen az osszeset kikertem, felprobaltam, gyorsan eldolt. -
istra
újonc
Sziasztok
Segítenétek légy szíves ennél az óránál ,tudom kvarc, meg nem a legszebb ,de nem találtam róla semmit timecenternél láttam ,de ott 100m ír az órán 200m van meg mintha a promaster emblémáját látnám rajta,
létezik ilyen promaser ? -
Unsign
tag
Üdv mindenkinek! 2-3 hónapja olvasgatlak bennetek és kezdtek megfertozni Egyre szebb órákat ismerek meg. Első körben egy Zeppelin szerettem volna, de tovabbleptem a megvétele előtt.
Jelenleg már uton van felém egy (Parnis) Marine Militare játéknak és egy ezüst Bulova Wilton is -
istra
újonc
rendben köszönöm nektek
-
tacto
aktív tag
válasz Blackhole13 #81085 üzenetére
Seiko Prospex SUN023
-
törölt tag
sziasztok,
kinéztem magamnak karácsonyra az Orient Flight -ot ebben a kategóriában/árban van esetleg ettől jobb/ajánlottabb vétel? köszönöm
üdv
-
Szabikaa20
őstag
Nagyon szép órák!!! Gratula mindenkinek az új órákhoz!!! Ha már új óra,akkor én is beszereztem egyet...radiocontrol meg minden fícsör...
Ezek meg az utóbbi 2 nap termései... 130/80mm,a piros varrásos 22 a másik 20mm...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
ronin s8
senior tag
-
fagyalllo
őstag
válasz #35104512 #81089 üzenetére
Ilyen pilóta stílusban nem nagyon van ellenfele.
Esetleg nézd meg a Citizen AW1360, AW1365 órákat, árban ugyanannyi (külföldről sokkal olcsóbb, karácsonyra nem biztos hogy megérkezik), Eco-Drive és nagyobb átmérőjű.
Vagy Seiko SNZG15 és társai. Méretben stimmel, szintén automata, WR100, viszont repülős helyett katonai stílusú a számlapja, de hasonlóan informatív.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Zozzer888
addikt
válasz Szabikaa20 #81090 üzenetére
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Sungoo
addikt
válasz Szabikaa20 #81090 üzenetére
Phfej, kukarobi.
-
Pé
senior tag
válasz Szabikaa20 #81095 üzenetére
Kemény vagy!
Nem ide tartozik..
Chock Norris elkapta az ebolát ....
.. de aztán elengedte[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest