- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Android dual SIM okostelefonok
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherilady
tag
Huu de jó h van iylen topik

Kereskedelmi és Vállalkozási ismeretekből hiányzik a statisztika írásbelim és ha minden jólmegy jövőre mehetek negyedjére is vizsgázni
Sajna sík hülye vagyok belőle!
Szal tud valaki egy jó tanárt aki esetleg feltudna készíteni, lehtőleg a 18 vagy a 19. kerületekben.
Köszike
-
Zoty@
aktív tag
Hali srácok!
Valaki nemtudja véletlen nincs fenn a Net-en a 2005 statisztika kérések?
-
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
Az adatkeresés a legnehezebb. Ráadásul neked még elég pontosan meg is van határozva. Sokan a ksh honlapot ajánlják, én nem sokra mentem vele. A stat évkönyvek már használhatóbbak, esetleg nézegesd meg őket a könyvtárban. Bár azok inkább az országra vonatkozó adatokat tartalmazzák. Szóval lehet, hogy marad a net meg a gugli.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
Na, mondjuk, hogy most már tudom, hogy kell kinézzen, egy stat doga.
De még mindig nem tudom, honnan szedjek anyagot, hogy pontosan mi kéne, az a #9-ben le van írva, örülnék pár ötletnek. köszi -
Pá
addikt
Dejó, hogy találtam ezt a topicot.
Nekem is stat házidogát kéne írni, de fogalmam sincs honan szerezzek hozzá anyagot.
Egy létező cégről kéne info, legalább 3 termékéről amit előállít(ár, minőség) és az eladások az elmúlt 10 időszakban, ami lehet hónap, hét, év, akármi.
+ legalább 20 ott dolgozó emberke, fizetés, kor, és végzettség szerint. (ha mondjuk fizu nincs megadva, nem gáz, én kitalálom).
+Az is érdekelne, egyáltalán hoyg néz ki egy ilyen statdoga. Felülre felírom az adatokat aztán meg alá benyomom a kért táblázatokat és számolásokat aztán annyi? Meg a végén kell írni egy összegzést az eredményekről, oda mit kell írni?
szerk: nem tudtok esetleg olyan webhelyet ahol van ilyen minta stat doga?
[Szerkesztve] -
Klacus69
tag
aki esetleg gazdasági suliba jár és tud segíteni stat házidolgozatban irjon be ide nekem pliz

Új hozzászólás Aktív témák
- Február végén bárki kipróbálhatja a Marathont
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Horgász topik
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

énis!!! mag II. stat II. házifeladatra lenne szükségem ha még megvan..hányadéves vagy?