Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Aktív témák
-
Viktor77
titán
F2-F3 a külső nézet. Mégcsak nem is egy Stalker van benne, hanem valami csaj.
-
Viktor77
titán
Hááát....
Fogalmam sincs mi ez. Stalker motor az tuti. Valami MOD lehet szerintem is.
Az elllenfelek tényleg ilyen kis lépegetők, és tényleg valami piramiszerűségben lehet mászkálni. Viszont veszett gyors a motor. -
Viktor77
titán
Különben nagyon nem lennék meglepve ha kiderülne hogy ezt direkt a készítők hintették volna el, mivel a másik két játékból már van alpha kint, és azt akarták hogy az ő játékukról is essen pár szó a fórumokon.
-
Viktor77
titán
Gyerekek, itt valami döbbenetesen nagy játék készül!!!
Én eddig is ha választanom kellett a Doom3, és e között, mindig a Stalker-re szavaztam, de ezek után meg pláne.
A székleesős effektus itt is megvolt(csakúgy mint az NFSU-nál), pedig csak 800x600-ba megy a cucc(nem tom valamiért mikor 1024-re állítás után restart-olom a gamét akkor kilép, csak a 32 bitre állítás sikerült).
Az ellenfeles pályák viszont dög nehezek, kb. 1 percig tudok életben maradni. Viszont az nem semmi, mikor úgy 50 patkány rádront, azt próbáld meg leszedni őket(jó, el is lehet szaladni). Az ellenfelek meg úgy céloznak, hogy én még ilyet nem is láttam. Állok egy fa mögött, nem látok senkit, de ugye a nagy növények mögül simán lelőnek.
Na, azért látszik hogy csak alfa verzió. Egyes helyekre nem lehet bemenni, a fizika 0, semmi nem törik. Mondjuk nem tom mit vártam. Viszont így 800x600-ban, a driverben minden minimumon, egy 9700pro-val, bőven 200 fölött volt az FPS, pedig akkora tereket jelenít meg a játék, amilyet még egy játékban se láttam.
Szóval imádkozzunk a mihamarabbi megjelenésért!
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- OLED TV topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AliExpress tapasztalatok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest