Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Kösz, de sztem sem annyira fontos...... (csak felkeltetted az érdeklődésemet
)
Egyébként amit kértél, az a felhasználó nevem, meg a jelszóm ???? Mondom láma vagyok...De nem szívesen vennék el az idődből eddig is sokat segítettél

és ha jól értem valahogy úgy akarja mint accesben, hogy az adatok ezekből a táblákból legyenek áthozva egy közös táblába
Azért mondtam én azt a közös táblát.
Egyébként meg arra gondoltam, hogy ha már ilyen feladatot ad, akkor gondolom le is akarja kérdezni, és hát milyen gyönyörűséges pillanat lenne (
) ha egy ilyen lekérdezés is működne, nem csak az hogy (A könyv szeretete 1, 1)....Hát emiatt érdeklődöm, de ha nem lesz az sem baj, csak szép lett volna...Még egyszer köszi szépen, és
na meg persze 
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
) ha egy ilyen lekérdezés is működne, nem csak az hogy (A könyv szeretete 1, 1)....Hát emiatt érdeklődöm, de ha nem lesz az sem baj, csak szép lett volna...