Aktív témák
-
RnJ
tag
Yoo, ha gondolod, akkor kipróbálhatjuk
-
barbikenje
aktív tag
Hali RnJ! Van egy kis probléma, miszerint nem biztos, hogy a két processzorhűtő elfér egymás mellett, mert a foglalatok nagyon közel vannak egymáshoz...
Csak egy próba segítene...
Az első kétségem ugyanis az volt, hogy egyáltalán a kondik miatt felfér-e a foglalatra a procihűtő. És felfért... miután a procirögzítő fémkart elhajlítgattam.
Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy nem fog elférni egymás mellett a két procihűtő. -
barbikenje
aktív tag
Elvileg megvannak a hűtők, MÁR CSAK AZ JELENTKEZZEN, AKI NAGYON OLCSÓN ÉS NAGYON HAMAR TÚL AKAR ADNI SPIRE WHISPERROCK IV HŰTŐJÉN... (1300-1700 FT KÖRÜLI ÁRON)!!!
Máskülönben a topicot izibe zárni kell... -
RnJ
tag
válasz
barbikenje #17 üzenetére
oksa
-
RnJ
tag
válasz
barbikenje #14 üzenetére
Hali, nekem van egy zsír új egy év garival, 2,3k-ért viheted!
Doboz/ minden megvan. -
HolyDay
tag
válasz
barbikenje #13 üzenetére
nagymester! most láttam h 1 topiccal odébb szert tettél egy GT 2520 pro- ra.
mit szólnál az 1-1 cseréhez? neked whisperrock iv kell nekem meg vmi erősebb socket a. na? -
barbikenje
aktív tag
Úgy néz ki, egy példány már van, már csak a testvérét kéne begyűjteni...
-
HolyDay
tag
legyen akkor 3 és akkor még 1 cigi is belefér
-
HolyDay
tag
válasz
barbikenje #9 üzenetére
sorry de a mai nap nem jó.
holnap 2 óra örs vez tere? -
HolyDay
tag
válasz
barbikenje #7 üzenetére
1800 mert így pont 10%-ot alkudtál és annyi rendben van
mikorra kell? -
HolyDay
tag
2K és viheted
up -
barbikenje
aktív tag
Az a nagy büdös helyzet, hogy ezek elég halkak, valamint (és ez a legfontosabb) a tényleges alapterületük, amivel a procira felfekszenek, viszonylag kicsi (60x 40, vagy 60x 50 mm) és gúla alakúak (procifoglalat körüli kondi hegyet kikerülik...)... Ezért kéne ilyen, vagy ehhez hasonló hűtőpáros a dual PIII lapomra...
-
HolyDay
tag
hali
nekem van itthon egy elfekvőben. doboza nincs és gari sem, de hibátlan és nagyon halk 19db. mennyit ér meg neked? -
bobsurf
őstag
miért pont ezt? nézz be az amd bazáromba, ott vannak hasonlóak.
-
barbikenje
aktív tag
Hátha a célirányos keresés előbbre visz...
Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged