- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
válasz trialboj #35551 üzenetére
igazából nem sokat lehet beszélni róla, egy logikátlan összecsapott szar lett, amit iszonyat gyorsan lepörgettek nagyon sok buktatóval. Nyomtak bele akciót persze, de közben nevetséges volt a kivitelezés és a történet nagyon gyenge.
Erőltetett volt ez az évad, a készítők csak akkor mennének bele új évadba állításuk szerint, ha tényleg egy nagyon ütős történetet tudnának összerakni, amiről egyelőre nincs ötletük, viszont én úgy látom, itt se nagyon volt
Ez az évad csak arra volt jó, hogy megnyugtatta a nézőket, hogy nem
, amit egyébként egy részben is meg lehetett volna oldanihalt meg Michael [ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy a DC szerintem megint későn fog eszmélni, pl mekkorát üt(het)ne egy Birds of Prey sorozat mondjuk a Foxon, ahol ne adj Isten még egy közepes minőségi szintet is megüthetne. Gothamnél nem kéne sokkal többet rászánni, tele lenne eyecandy nőkkel és végre egyszer nem lennének évekkel lemaradva a Marveltől koncepcióban.
Most random rákerestem és volt Birds of Prey sorozat. Hmm.....
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
trialboj
őstag
válasz tepenzed #35552 üzenetére
Mondjuk igazad van, csak én
továbbra is reménykedem hogy nem értettem valamit, és azért volt Tbag a fiával annál a modellezőnél, hogy művért kapjanak, és szimulálják Whip halálát.
És akkor ez még csak a legutolsó idegesítő dolog, a többit fel sem hoznám.Mindenesetre az egyik számomra legnagyobb sorozat is bebizonyította, hogy nem lehet évekkel később nekifogni egy folytatásnak, mert 10/11 szer sikertelen lesz, és egy igazi rajongó sem lesz elégedett. Mellesleg ha értékelni kell a 4. évaddal vol egy szinten, pont annyira volt kavalkád itt is mint ott, és se ott se itt nem igazán szöktek, hanem MENEKÜLTEK.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
trialboj
őstag
Túl hosszú a cikk, és túlságosan felcsapták az agyamat, szóval kapják be.
Nagyon remélem senki nem kap rá pénzt és engedélyt h 2 év múlva újra felkavarják kicsit az állóvizet, mert akkor ebből is egy Fast n Furious sorminta lesz, egyre kevesebb átgondolt ötlet, furfang, és egyre több akció képtelenség."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
törölt tag
Gondolkodom régebbi sorozatok megnézésén, amik korábban kimaradtak.
Kettőre gondoltam:
- Maffiózók
- Sírhant művekAz elsőről már olvastam pár kritikát, a sírhant művekről esetleg valaki tud véleményt írni?
-
brownus
veterán
-
oba
addikt
Végigszenvedtem 3 American Gods részt... van értelme folytatnom? Nem olvastam semmit előtte, teljesen új számomra minden. Érdekesnek tűnik a misztikum és a rejtély... de rengeteg hatásvadász elemtől már lassan kiütést kapok. A vontatottsága mellett még el tudnék menni... de az ilyenek mellett már nehezen:
perceken át mutatják, ahogy a lángoló szemű Dzsinn papás-papást játszik, előzmény, következmény nincs... ugyanez a fekete nőre aki felszippantja szex közben a férfiakat... azóta se láttuk...
Mintha nagyon művészi és bátor akarna lenni a készítő, de nálam ez már sok.Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
gyuromoj
veterán
T.J. Miller(Erlich) távozik a Silicon Valley-ből
A The Shannara Chronicles 2. évad ősszel fog kezdeni a Spike-on
Gotham costars Morena Baccarin and Ben McKenzie are married (Dr. Thompkins & Gordon)
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
k-adi
nagyúr
elvileg lesz prison break season 6
-
trialboj
őstag
Ha új ötleteket nem tudnak kitalálni a régieket kell bemocskolni. Szerintem ezek után már nem fognak eljutni a rajongókhoz, max az nézi meg aki nagyon unatkozik.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
bobalazs
nagyúr
Sense8 was one of Netflix’s most expensive shows, with rumors that a single season cost well over 100 million dollars to create. That kind of cash demands it be a huge hit, and the numbers simply weren't there.
Így már érthető miért szűnt meg a Sense8.
-
törölt tag
válasz bobalazs #35573 üzenetére
Jajnemár. Milyen számok? Hol? Ezen nem értek semmit.
Sok cikk született már arról, hogy ez az egész (sok-sok film és sorozat legyártása) nagyon sokba kerül, és ha jól tudom még mindig nem igazán térülnek meg a költségeik, legyen szó bármilyen filmről vagy sorozatról.
Dobjanak már mellé egy nézőszámot is, hogy mennyi előfizető nézte meg a sorozatot. Vagy hogy milyen bevételnek kellett volna lennie és miből és hol? -
gyuromoj
veterán
Egyre több helyen futok bele This is Us cikkekbe.
Valaki nézi innen? Nagyjából miről szól? Milyen stílust képvisel?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Fitzgerald
veterán
House of Cards Season 5
Egyértelműen a 2. évad volt eddig a legjobb a sorozatban, de az 5. évaddal most nagyon komolyan rákapcsoltak megint az írók. Ez simán volt olyan jó, mint a 2. évad. Remélem tartják ezt a színvonalat.
Nem akarok spoilerezni, úgyhogy nem is írok többet. Akinek bejött a 2. évad, de kezdett kiábrándulni a sorozatból a 3. és a 4. évad után, az most örülhet. -
petipetya
nagyúr
Better Call Saul s03e09
Mindegyik rész zseniális, de ezt külön kiemelném. Az újabb vihar előtti csendben most nem egy fő esemény körül forgott a történet, hanem az egyes karakterek saját kis mellékszálai voltak láthatóak. Mivel csak erre kellett fókuszálni, elég mélyen belementek a részletekbe. Fantasztikus volt.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Laraxior
titán
Sherlock, S01.E01.
Jó, határozottan jó"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mark!
őstag
Fargo S1
Annyira kár hogy antológia Nem merek nekiállni a többi évadnak, félek hogy csalódás lenne. Mennyire jó sorozatot ki lehetett volna hozni ebből az évadból, te jó ég. Kíváncsi lettem volna pl arra, hogy
stb.miután Malvo meghal, hogy alakul tovább a város élete, mi történik Lesterrel [ Szerkesztve ]
>
-
vond
MODERÁTOR
Nézi valaki a Lethal Weapon-t? Sokakkal egyetemben én is nagy fenntartásokkal kezeltem már magát a sorozat ötletét is. Ezért (is) meglepő számomra, hogy gyakorlatilag folyamatosan ennyire jókat olvasni róla. Tényleg érdemes belekezdeni? És ha igen, akkor eredeti, vagy magyar nyelven? A szinkronról is jókat hallani.
Lehet, hogy bepróbáljuk a pilot-ot angolul és magyarul is.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
parkr
őstag
válasz jonnyjoker01 #35581 üzenetére
...meg rosszabb is
-
Ventur@
senior tag
Uraim!
Dark Matter S0301-02 hogy nyitott? Milyen a kezdés?
Feliratra várok, szóval spoiler-be, akármibe, de írjatok hogy milyen a nyitás. Muchas gracias .Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
MODERÁTOR
Sherlock S01: kellett valami sorozat így elkezdtem.
Az első rész jó volt, a második már kevésbé, a harmadikon meg elaludtam annyira nem tetszett, így annak a végét nem is láttam.
Majd elkezdtem az S02-t itt az első rész már van olyan jó mint a az S01E0120 éve a Prohardveren
-
petipetya
nagyúr
Twin Peaks s03e06
Atyaúristen. Ez a rész nem semmi volt, főleg a dobókockás törpe ámokfutása... Éppen ezt várom el ettől a sorozattól.
"nincs rá lezsóidő"
-
titán
Jericho
Hú emberek. Gondoltam nekiugrok, mégiscsak sugárzás meg hasonlók. 4 részt végigszenvedtem, elég is volt. Borzalmas, agyatlan marhaság, nem ajánlom senkinek.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
- Naim mu-so 2. Gen új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs