- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
Igen a driver tegnap lett frissítve mint ahogy azt fentebb írtam és most no problem . HT+internet : minden ok a rohadt Winfos driver ami a beépített az nem volt jó .
Az intel most talán annyiból is jobb lett hogy nem ugrál vele az Inno mikor tuningolom . Az Athlonnál valamiért beszaggatott néha néha . De tulajdonképpen nem is ez volt a főbb érv hanem egyértelmű a teljesítmény volt a főbb cél , ja és a rohadt cséntek nem akar frissíteni biost az istenért sem . Továbbá egy alap hiba volt hogy a Maxtor 80gigás vinyót hibásan kezelte valamiért . Most nyugodtan mondom hogy ez jó vétel volt . Én szerencsére nem vagyok megahertz vadász , nem is az a célom hanem egy jó konfig . Nem mondom hogy tökéletes de a cséntektől azt hiszem ez jobb .
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs