- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo13
csendes tag
Szia.
Én egy MSI 915G-Combo lapot vettem. (4 Sata, 6 Pata, 7.1 audió, Gigabit Lan, Vga)
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=604
3.0Ghz P4 full, 2*512 Geil Value Ram, egyenlőre alaplapi vga, bővités tervben.
Tapasztalataim: stabil, tunningot nem próbáltam. Alaplapi vga: Doom3 egy kicsit szaggat de elmegy.
Ha másra is kiváncsi vagy akkor utánnanézek. -
Notes
senior tag
AGP-s 6600GT-k már 55-ért vannak, meg egy kis ram aztán bí hepi!
-
-Jackson-
őstag
szerintem akkor érné meg, ha megvan az elegendő tőke a teljes átálláshoz (775+ddr2+pci-e vga). különben én félmegoldásnak tartom. kis plusz rammal és egy jó agp-s vga-val még jódarabig életképes a jelenlegi konfigod, és egyben is könnyebb lesz szerintem elpasszolni, amikor átállsz az újra.
-
gro0ms
aktív tag
Szval szerintetek nem éri meg átállni LGA775re?
-
-
Gorneck
legenda
Na ez az a pont ahol nem mondok semmit! A jelenlegi konfigod megérdemelne egy rendes videokarit, feltéve ha szereted az új játékokat főleg az fps-eket! Ha mégis veszel akkor várd meg a sli-os deszkákat vagy már az ati-ra kihegyezetteket szintén dual vidokaris lapokat!
ui: ha érdemes lenne váltani konfigot akkor már megtettem volna, de nincs értelme! -
-Jackson-
őstag
lapot sajnos nem tudok ajánlani, mivel nem ismerem őket, de egy fontos dologra szeretném felhívni a figyelmedet, ez pedig a 2*512 ram
szerk.: most nézem, gondolom a mostani ramjaidat pakolnád bele. nemtudod lappal, procival együtt eladni? 775-ösök nem ddr2-esek, vagy nem mind?512 mindenféleképpen kevés szerintem...
[Szerkesztve] -
gro0ms
aktív tag
775ös procihoz kellene alaplap.
Legyen AGPs , 4DIMM slot, SATA. Ennyi a fontos. És persze legyen gyors és korrekt lap jó BIOSal.
megy bele 2.8-3.2LGA775ös proci, 512corsair ram, meg majd vmi új vidkari amit még nem találtam ki.
(kérdés.. ugye minden LGA775ös prociban van HT?)
Ajánljatok egyet pls! Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Óvodások homokozója
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Honor 200 Pro - mobilportré
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest