- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
torik
senior tag
Hát, őszinte leszek, nekem az első rész nagyon bejött az egyszerű mégis szórakoztató játékmenettel, és bár a folytatás nem rossz, nálam valahogy minden téren elmarad az elődjétől.
Leginkább az zavart hogy megbomlott a folyamatosság az első részhez képest. Ott tényleg annyi volt az egész hogy mentél folyamatosan előre és öltél. Itt az hogy több rövid küldetésre kell menni nekem nagyon megtörte a játék folyamatosságát. Amikor már pont kezdtem volna belemerülni a mészárlásba hopp, vége a küldetésnek, irány Dragon Mountain.
A helyszínek nagyon jók, de elég egyhangúak egy idő után. Ugyan azon néhány pálya között kell váltogatni, amikor harmadjára kellett visszamenni Zilla City-be ugyan oda már elég vontatott volt a dolog. Az előző részben is voltak erősen egymásra hajazó pályarészek de érezni lehetett a haladást, itt csak szambázol oda-vissza.
A fejlesztések szerintem tök fölöslegesek voltak, bár ez már csak szubjektív, én az első részt is 95%-ban katanával kaszaboltam végig, csak akkor lövöldöztem ha nagyon muszáj volt. A töménytelen mennyiségű upgrade abszolút szükségtelen, anélkül is simán le lehet irtani az ellent, de behelyezés után sem volt szembetűnő különbség, nem mellesleg a legvégén vettem észre hogy volt 34 elköltetlen tapasztalati pontom (elköltés után sem változott sok minden).
Végül pedig a társ. Hoji hatalmas arc volt az előző részben, tényleg jó dumája volt és működött a kémia közte és Wang között. Látszott hogy valami hasonlót akartak elérni ezzel a kiscsajjal is de messze nem volt olyan szórakoztató az ő tépelődésüket hallgatni.
Összességében nem volt ez rossz, de nekem csalódás. Aki nem tolta az első részt annak erősen ajánlom, a folytatás kb. annak a felhígított változata

Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Nothing Phone 1 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest