Hirdetés
Aktív témák
-
Geby
senior tag
A képe tényleg szép, nem síkképcsöves, a Flatronnal szerintem nem egy kategória, már árban sem, asszem egy 20-30-cal drágább egy flatron, kb 959NF van vele egy szinten. Egyébként itt van mellettem egy 900B is, a designban szerintem egyértelműen a samsung a győztes, a képe meg szerintem kb egyforma, de ezt mindeki döntse el maga. Annyi zavaró van a 900B-nél, hogy amikor lemágneseződik akkor kattan egy szépet, a samsungom meg 1 másodpercre kékül-zöldül-lilul szegény (20 centire vannak egymástól). Ezzel szemben az enyém épp hogy csak megremegteti a másik képét és jóval kisebb hanghatással jár.
-
balkó
aktív tag
Az összevetések az LG-vel tapasztalaton alapulnak, vagy csak úgy jöttek? :)
-
Inside
tag
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Haveromnak ilyen monitorja van. Nem sík képcsőves, de viszont marha szép képe van. LG-t simán leköröz akármilyen is azaz LG :C
http://www.samsung.com/hu/products/monitors/cdt/syncmaster/957p.asp
bár itt nemsok info-t találsz róla. -
.:InnoMan:.
senior tag
Erről a monitorról kérnék véleményeket!!!
Ez egyátalán sík képcsőves?
És egy LG Flatron f900B leköröz!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest