Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Így készül egy Earfun headset
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
fardavid1
csendes tag
válasz cyanID #92194 üzenetére
Szia!
Én novemberben vettem tőle 48JU7000-t, 269.000-ért, azóta tökéletesen működik. Volt akkor egy második darab 259.000-ért, de annak nem volt doboza. Először azt próbáltam ki, de mozgásnál töredezett a kép, pedig a legújabb firmware volt rajta. Persze nem biztos, hogy ez a TV ugyanaz még, de azért vigyél pendrive-n teszteket és próbáld ki!
Amúgy korrektek voltak, és a TV is hibátlan. -
fardavid1
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung JU7000-s TV-m és egy Onkyo SR308-as erősítőm, ami eddig csodálatosan működött PC-re kötve úgy, hogy a TV HDMI/DVI csatlakozásába dugtam a video kábelt (DVI-HDMI átalakítóval, mert valamiért csak az a kimenet működik a videokártyámon), és a TV pedig ARC-n keresztül van HDMI-n csatlakoztatva az erősítőhöz. Frissítettem az NVidia kártya szoftverét és most már valamiért csak a TV-t veszi észre a kártya, és így max 2 csatornás hangot ad. Addig minden rendben volt és az Onkyo ST-SR308-t mutatott a szoftver és 5.1-ben adta a hangot.
Ha jól emlékszem semmi mást nem csináltam semmivel... Tudom, hogy nem feltétlenül TV-s téma, bár azért valamennyire idevág.Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest