- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
-
muveszur
addikt
Na akkor ha ez nem megy, jöhet a vezetékes megoldás...
Tudja valaki, hogyan kell beállítani a myphoneexplorer-t, hogy automatikusan induljon el a gépen rendszerindítéskor, és ha csatlakoztatom a telefont, akkor induljon be a szinkronizáció?Mert jelenleg úgy néz ki, hogy ha csatlakoztatva van a telefon usb módban a géphez, és utána indítom a myphone-t, akkor szépen szinkronizál, de fordítva nem akar....
-
tariattila
veterán
lehet ez már az ati505....
mivel az is lehet hogy elfogyott pont most az adatom és levették a sebességet...
ja nem... most megint van 3g/H....... ez a telenorvég cég vicces... pedig full térerőt mutat
torony is van közelben
hmmmm... maradjunk user errornál?
ez a vidéki élet... otthon csak edge van tehát most nem is vidéken vagyok?vazz ugrál össze vissza ez
-
Oppenheimer
nagyúr
Én is olyat szedek
-
nggabi
félisten
szerencsés...
na a többiek vajon merre kóricálnak? már egy új ginger se hír nekik?
vagy mind a haveraprót bújja és tarhál közben az s2-re...
hoppá hoppá: hír az aktívban: szexrabszolga az andrássy úton... ezt megnézem
van kikockázott videó is ahogy a csaj meztelenül négykézláb sétál az opera előtt...
-
muveszur
addikt
nem is lenne nagy baj, mert be van kalkulálva....de hogy 2500 ft-t kell azért fizetni, mert csúsztam mult hónapban 9 napot, és a kimenő hívasaimat letiltották??
bekaphassák
nggabi:Az irányítással nekem bajok voltak...nincs lentebb, jobban a sarokba nyomva a tűz, mint a single playernél? mindig mellényomtam...
Aktív témák
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest