- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
tariattila
veterán
válasz
rankesz #33907 üzenetére
Estet...
Igaz emlitettem nekik kb ket hete de 25%-on nyomattak... ugy meg draga volt...
most meg pont ott vasaroltam es latom az 50-es cimket rajta... sajna csak 5 volt mar a 26 bol
A sorban elottem egy alkesz elkezdte nezegetni de szerencsere csak egyet vett..
En meg eltakaritottam a sajat szemetemet...
Mikor kapom mar meg a kivalo dolgozo csillagot? -
válasz
rankesz #33670 üzenetére
Én is leírtam a nézőpontom a zindexre mutató linkkel.
Egyébként nem biztos, hogy csatlakozom a táborhoz, a Pléd fogva tart.
Egyszerűen túl jó telefon fillérekért.Mondjuk egy 4,3-as SUPERAMOLEDMEGAULTIMATEplus kijelzőt el bírnék viselni, de ~100K lesz.
(#33673) ittakary: Én értettem, de nem állok szóba veled.
/meg pont nem frissítettem azóta../ -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
rankesz #33615 üzenetére
Csak kerestem.... Persze aki homofób....
Egyébként FRG a hatodik találat szvsz... -
tariattila
veterán
válasz
rankesz #33601 üzenetére
aztazt...7800
más:
csomagküldő céget tudtok ami a nagyfaluban kifizet nekem egy csomagot... leszállítja (olcsón) és én itt perkálom neki a zösszeget?
gúgli barátom semmit nem tud erre dobni
még a GLS nek se találok semmi elérhetőségét... kezdem hülyének érezni magam... (pedig eddig csak ti tudtátok) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
rankesz #33289 üzenetére
Wehehe, látom 1 véleményen vagytok.
Hehe, naja.
Olyan VV feeling..
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
aggleány
addikt
válasz
rankesz #32725 üzenetére
Ha ennyire ..., akkor szórakozzon a Kies-sel. Nem igazán ismerek itt senkit, aki hajlandó lenne a Kies-sel vacakolni, amikor szoftfrissítéshez ott van az Odin, amúgy meg simán lehet használni a telót pendrive-ként.
Talán a Logoutomban esetleg véletlenül van valami kezdőknek szóló izé, de ott nincs szó a Kiesről, mivel nem akartam megzavarni vele a kezdőket.
Hogy tetszett a kép?
hackeeeee
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy hányan fizetik ki a büntetést. Bennem felmerült az a kósza gondolat, hogy lehet, hogy azért lakik az utcán, mert nincs pénze lakásba költözni. Ha nincs pénze lakásba költözni, akkor meg nyilván tartogat a zsebében 150 rongyot, mert jó az, ha van.
Még írtam volna egy csomó mindent erről, de nem mertem, mert majd megint én leszek a rossz. Sőt, meg is írtam, de kitöröltem, hogy ne kelljen elhagynom benneteket.
-
-
Jadro
veterán
válasz
rankesz #32716 üzenetére
Nálam ilyen gond nem volt. Jókedvű volt ma és alig párszor kellett csak fenyegetőznöm hogy otthagyom egyedül ha nem jön már.
Az oviban feldöntött amikor guggoltam és átöltöztettem és ez marhára tetszett neki. Persze volt közönség is, ami csak fokozta a hangulatot, így nagy derűben váltunk el.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
rankesz #32121 üzenetére
Igen, nagyjából minden megy, vayis ami eddig próbáltam. Van rádió is
Csak a böngészője szar, de max Opera Mobile, de megpróbálom rátenni a gyárit... nekem az jön be.Dede, azt tettem fel kucikuci csibebuci
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest