- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #7300 üzenetére
igen. nekem pont ez a bajom, hogy a színek nem valósak, mert sokszor túl kevés, sokszor meg túl sok. nem másik telefonhoz képest, hanem ahhoz képest amit látok a valóságban. az mog hogy kinek mi a fontos, egyéni. én meg nem fotozgatók TEXT szóval teleírt a4-es lapot, hogy lássam a torzítást.
-
joey04
titán
válasz zoli8814 #7301 üzenetére
már volt 3
mert követem mi történik, mert mint készülék, ezt szerettem a legjobban használni. ezért térek vissza és veszek újra. pluszban én nem hozom fel már a hibáit a kamerának, megtapasztaltam, elkönyveltem kész. nézem hogy az update mit javít. ennyi. most meg írtam az s25-ről mi várható, és csak zolinak reagáltam. én nem jövök magamtól ide beírni, hah még most sem jó.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Valami gond lehet a színérzékkel, nekem jónak tűnik a szín vissza adása, nem tökétes, de láttam már más csúcs telókkal összehasonlítva és nagyon jónak számít a színek terén főleg, de ha neked nem így jön le akkor ez van.
Én remélem ehhez hasonló lesz a színkezelése 25 ultrának is, és legyek kicsit kevesebb zaj, csak cseréljék le a 2 gatya szenzort és tudja a gyorsabban mozgó dolgokat is kezelni.
Ja igen, és ne legyen ennyi hulladék lencse hibás.
(meg a manuális fényerő legyen megint 800nit felett )
stb...[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Pistakiss
őstag
válasz Elit3Zotya #7294 üzenetére
Idomított béka?
Klassz képek!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
ADAM1337
nagyúr
Ki használ esetleg magsafe-es tokot ? Illetve az adottról mi a véleménye ?
S23-hoz a picihez van egy Nillkin magnetic tokom az brutál erősen fog de maga a tok anyaga nekem csúszos, most nézelődök, de nem jutottam düllőre melyiket vegyem.
Egyelőre kinéztem egy szimpatikusabbat, viszont uag tokok után nem merek mást venni, de az meg böszme nagy lenne a telefonon.:
-ESR FlickStand Boost HaloLock MagSafe Samsung Galaxy S24 Ultra kemény hátlap tok kitámasztóval - feketeEz meg egy olcsóbb verzió amit most hirtelen találtam:
Tactical MagForce Hyperstealth Samsung Galaxy S24 Ultra hátlap tok, világos szürke -
addikt
-
waszabi07
tag
Ezt miért írja ki nekem mindig, ha fülhallgatót használok és értesítés jön? Gondolom próbálja felolvasni, de én ezt hol tudom kikapcsolni?
Ezt írja: Nem lehet felolvasni a szöveget, nincsenek tts hangok.Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
ADAM1337
nagyúr
Valami 10k körülit nézek előző 15pm-re volt egy uag metropolis magsafe-em, most nem akarok 20+-ért tokot venni.
-
leslien
nagyúr
kíváncsi leszek erre
tavaly sem kaptuk meg a 5.1.1 júliusban.. augusztusban már 6.0 béta volt.. szóval megint megy a hülye duma...[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
qltsar
veterán
válasz kengyel #7316 üzenetére
Megis ki igert?
S23-nal fel ev utan kifujt a twitter warriorok altal fakelt "majdmostjonanagykameraupgrade" ami javitja a kamera hardwares hibajat ...
Sokan persze bekajaljak ezeket.
Nem tudom eldonteni hogy a fake twitter warriorok a viccesebbek a tortenetben, a clickbait kulfoldi "hiroldalak" akik a tweetek alapjan gyartanak egy BS cikket, vagy a magyar oldalak akik CTRL + C - CTRL + V-zik az egeszet, miutan egy forditoba beraktak az "eredeti" cikket, vagy az a felhasznaloi reteg aki ezt tenyleg elhiszi .
-
pg1966
aktív tag
Mobilarena: Ezeket a forrás „egész megbízható” információnak titulálta, és elég jó Ice Universe, ha hiteles infómorzsákról van szó...
-
Vikooo
addikt
Another odd thing about these updates—sporting build numbers S918BXXU5CXE1 and S928BXXU2AXE4 for the S23 Ultra and S24 Ultra respectively—is that they are limited to Thailand and don't seem to have been released anywhere else four days after they started rolling out in the Asian country.
-
ropogós
tag
Sziasztok!
Nem konkrétan s24u a téma, de segítséget kérnék, hátha...
S23+-t nyüstölök, korábban s21 ultrám volt, mindkettőnél hibajelenség, hogy időről időre befagynak a "könyvjelzők"
Újraindítás oldja csak meg, de van hogy pár óra, max pár nap, és újra ott a hibajelenség.
Csak a könyvjelzők a böngészóben (vagy widget) semmi más.
Valakinek ötlet...? -
ropogós
tag
-
Vikooo
addikt
válasz dragon1993 #7340 üzenetére
Az elvileg passzív, nincs energiaellátása nem kell tölteni.
-
TODI1111
veterán
Akkor sok mindent nem tudnál vele csinálni. Van benne akku
"Az akkumulátor kapacitása 0,35 mAh , és a Tab S9 változattól függően 13-20 percet vesz igénybe a teljes feltöltése teljesen üres állapotból.
A készenléti idő 24 óra 30 perces folyamatos használat mellett."
[link][ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz dragon1993 #7340 üzenetére
Semmivel, ez nem volt szempont nálam, nem akarok hadonászni vele. ( de nekem talán S8 ceruzája van, de kb tökmindegy) Jegyzetelni sokkal jobb egy vastagabb tollal, ami van egy az munkaasztalomon és otthon az íróasztalon.
Teljesen más dimenzió, nagyon ajánlom aki sűrűn használja a ceruzát.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
voyi
aktív tag
Sziasztok. Nemrég vettem ezt a telefont és valamiért szürke a Netflixen a felirat. Próbáltam a Netflixen belül a felirat beállítás színét változtatni, próbáltam régebbi verziót, próbáltam natural/vivid színbeállításokkal sajnos egyik sem segített. Másnál is jelen van ez a probléma? Mitől csinálhatja ezt?
Aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BestBuy topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vírusirtó topic