- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Mobil flották
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Ha megrázom kicsit a telefont a kezemben hallani, hogyvalami kotyog/lötyög been.
Ez természetes vagy mehet gariba?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Köszi, erre gondoltam Én is csak elég hangos, és megilyedtem kicsit.
Sziamiau Mi 9T Pro-ról váltottam, szóval nem volt még OIS-es telóm.
Gondolom akkor nem szereti a rezgéseket sem, pl motorbicigli.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
qltsar
veterán
Bar en a letezo legfilleresebbet merendeltem a T betus alirol, hogy kiprobaljam az egyik programot, mert azt gyanitottam, hogy Samsung hiba, vagy sajatossag miatt nem megy valami a Behringer UMC 202 HD-mmel, es sajnos bebizonyosodott, hogy igen...
Az altalad emlitett Baseus-t valaki emlitette a BB topicban, es eMAGnal most egy 1000-es, en siman lecsapnek ra.
A lentebbi ajanlott Samsung atalakito emlekeim szerint a Samsung(.com) webshop letezelo legrosszabbra ertekelt termeke, erdemes elolvasni a hszeket az adatlapja alatt.
-
qltsar
veterán
Van aki használ olyan kijelzővédő fóliát (nem üveget), ami lefedi a "kijelző" fekete részét is? Ha igen, mik a tapasztalatok?
A többek által használt gyári "tükröződésmentes" (EF-US928CTEGWW) nem ér ki a szélekig, ezt az alatta lévő reviewok is alátámasztják.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Érdekes, kicsit off, de szereztem egy A55-öt, mentem mobil shop-ba, hogy kérjek rá fóliát, mondta a sráca, hogy csak üveg van. Mondom az nem jó, mert nem fog menni az ujjlenyomat olvasó, azt mondta, hogy ez csak az S szériára vonatkozik, az A-nál sose volt vele gond.
Meglepődésemre tényleg ment, legalább is csak a regisztrációt néztem, de minden nyomást regisztrált szépen. Pedig egy 3k körüli random kínai üveg volt
Xbox One: bandymnc
-
qltsar
veterán
válasz bandi0000 #7209 üzenetére
Nem mindegyik, csak a rossz minőségű üvegfóliákra.
Nagyon nagy meglepetés nincs a miértjére vonatkozóan, az ultrasonic FPR-t zavarja csak be néhány üvegfólia.
S széria S10 óta: Ultrahangos ujjlenyomatolvasó
Minden más Samsung ahol kijelző alatt van: Optikai ujjlenyomatolvasó[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
Mégegy [frissítés] lesz májusban.
-
pg1966
aktív tag
válasz TODI1111 #7215 üzenetére
Akkor most ez hogy van, jól értem, hogy megoldja a video-felvétel közbeni zörgést, szoftveresen, amiért itt már volt aki szervizeltette a készülékét, engem meg hülyének nézett, hogy frissítésre várok?
"This update is significant as it reportedly addresses the video rattle issue to enhance the video experience for users."
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
wireless powershare nálatok megy? 2 teloval is próbáltam és hibát jelez
-
korika18
csendes tag
válasz dragon1993 #7231 üzenetére
Nekem ez a beállitás nincs benne a telefonban.
Valószínűleg a SIM kártyám régi... újra kell cserélni. -
$atirka
senior tag
válasz dragon1993 #7231 üzenetére
Nem oldja meg sajnos. Erre tényleg jó lenne megoldás, mert bosszantó.
Telekom van, tuti aktív a VoLTE és mégis elmegy egy kis idő után a mobilnet(kb 10-15perc után).
Ez több régebbi telefonomon is gond volt (N10+, N20U),most is.
Ráadásul most először e-simre váltottam telefonon, így is ugyanaz."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Leslie1966
senior tag
Yettel és Vodafone is jelzi a VoWifi-t és a VoLte-t is, eSIM és fizikai is egyaránt. Telekomnál á)ítólag csak az előfizetésesnél, Dominónál nem.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
qltsar
veterán
válasz Leslie1966 #7236 üzenetére
Jelezni jelzi, de sokan ezt egyenlove teszik azzal, hogy manualisan lehet is kapcsolgatni.
Nalam Y/T van, egyedul a T-s VoWiFi ami kapcsolhato a beallitasokban, minden mas automatikusan mukodik.
Azt nem tudom, hogy statusbar mit jelez ki, mert ezeket a felesleges placeholdereket kikapcsoltam.
-
TODI1111
veterán
"Nalam Y/T van, egyedul a T-s VoWiFi ami kapcsolhato a beallitasokban, minden mas automatikusan mukodik."
Gondolom ez attól is függ, hogy 1 vagy 2 simet használ az ember és melyik slotban van a kártya.
Nálam például Yettel eSIM esetén van a menüben, kapcsolható WI-FI hívás. -
Dave Crank
senior tag
Nekem Yettel kártyám van, céges flottás.
Beállítások/kapcsolatok/Wi-Fi-hívás menüpontom van, ott van egy toggle, illetve azon belül preferenciát lehet állítani, hogy ha ON, akkor melyik legyen elsődleges, mobil, vagy wifi.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
korika18
csendes tag
válasz Elit3Zotya #7243 üzenetére
Az nem lehet hogy nekem valami "mélyebb beállitásban" le van tiltva ez a funkció?
Igen ezt a videót néztem ès meglepően láttam, hogy nekem nincs ez a funkció. Pedig nagyon hasznos lenne sok esetben.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Dave Crank #7242 üzenetére
Ez erdekes, nem tudok mit mondani erre, nalam nem kapcsolhato settingsbol, de mulodik, a tobbi nem zavar.
Aki a VoLTE-t akarja megnezni, hogy megy e kapcsolo, es telefonhivas nelkul, itt mar irtam errol: #1581
-
addikt
-
TODI1111
veterán
válasz Dave Crank #7242 üzenetére
Nekem nem céges a Yettel kártyám mégis minden ugyan ez.
#7243Elit3Zotya
Yettelnél a VoLTE kapcsoló is szerepel a beállításokban.[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
VoLTE/WiFi
Beszéltem a Vodafone -nal és bekapcsoltattam a VoLTE -t ami a VoWiFi és HD hanghivast is kezeli.
Rögtön megjelent az összes releváns ikon.
-
dnelb
veterán
válasz Elit3Zotya #7243 üzenetére
pár frissítéssel ezelőtt szedték ki a volte kapcsolót
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért