Hirdetés
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Az iPhone 17e is várományosa a Center Stage kamerának
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
proci985
üzenetére
na várj: a hangtompítóssal vicces dolgokat csináltam már, eléggé elvagyok

azt a ládát amit mondasz tudom hol van, de az fox és nem bes, bes az a szeméttelepet őrzi ott nincsenek épületek... de amit mondtál azt megtaláltam, volt ott lőszer benn, meg egy üres hátizsák plusz ládák, de nem lehet azokat kilőni, és ruhát nem találtam
még most is hangtompítóssal megyek, van viperem meg AK-m. A shotgunt nem szeretem, egy darabig gyűjtögettem, de semmi hasznát nem vettem úgyhogy eldobáltam, ahhoz is volt vagy 200 lőszerem... oksa, akkor a pisztolygolyókat is eldobálom majd... Nem találtam meg a motorindítás gombját
mármint az irányítások beállításánál se
jó de kellene akkor a 2-es 3-mas 4-es peccs is mert csak az egyes van és ha már peccselgetek, akkor rakjam fel mindet...megint elolvastam a hsz-t. Bestől mikor kaptam én pisztolyt?
de még foxtól se... elvesztettem a fonalat.... mind1, most csak úgy nézelődtem mikor újrakezdtem, meg újonc fokozaton hogy csak a nézelődésre koncentráljak, ha már úgyis újra kell majd kezdeni....amúgy vicces, hogy mivel egyedül nyírtam ki a banditákat a legelején, és nem hívtam a srácokat, sokkal népszerűbb lettem, a kereskedő is több dolgot adott volna el (viszont egy öltözet 60000RU, ami kéne nekem, és az életben nem lesz annyi pénzem).... viszont megcsináltam pár mellékküldetést (van egy olyan hogy öld meg az üzletkötőt: bennvolt a táborban, amint rálőttem, az összes stalker nekem esett, és onnantól bárhol láttam egyet, mindig rámlőtt
, pedig hangtompítóssal szedtem le... na mindegy) de már az elején volt 11000RU-m csak nem tudtam mire költeni mert a kereskedő 1 rúbelért vesz valamit és ugyanazt már a 10-szereséért akarja nekem eladni 
na szóval még várok a peccsekre, addig hülyülgetek még egy kicsit

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- LEGO klub
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Pendrive probléma
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

még most is hangtompítóssal megyek, van viperem meg AK-m. A shotgunt nem szeretem, egy darabig gyűjtögettem, de semmi hasznát nem vettem úgyhogy eldobáltam, ahhoz is volt vagy 200 lőszerem... oksa, akkor a pisztolygolyókat is eldobálom majd... Nem találtam meg a motorindítás gombját
de még foxtól se... elvesztettem a fonalat.... mind1, most csak úgy nézelődtem mikor újrakezdtem, meg újonc fokozaton hogy csak a nézelődésre koncentráljak, ha már úgyis újra kell majd kezdeni....
shield