- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timstrike
tag
válasz
Laris2 #16773 üzenetére
Atmentem a Borongosban a Furge (bekes) feladat elintezesert de a Naplo-ban mar nem jelenik meg a Furgevel valo beszelgetesem.
"...ha megnyitod EsC-vel a menüt a mentésre kattintva is menthetsz." - Ez nem mukodik es azert irtam. Gondoltam,ha mukodne,megnevezhetnem a menteseimet,hogy tudjam mit es mikor kell visszatoltenem ha kimarad valami. Az F5-F6-s menteseket meg mar hasznalom.
Koszonom. de elszoktam olvasni a jatekrol szolo utasitasokat meg tanacsokat a jatek kezdete elott
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest