Hirdetés
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Igen a domain még legalább novemberig él, de a tartalom más lesz rajta, remélhetőleg már jövő héttől
A Stalker persze, hogy marad, de az új .hu-s elérhetőségen (aláírásomban is átírtam) illetve az egész tartalom -költözés, újabb, gyorsabb tárhelyre költöztettem-.
Köszi, valóban sok munkám van benne és azért még messze nem olyan, amilyennek szeretném, csak hát az embernek "túl" sok az ideje ugye
De nem akarom itt untatni a közösséget a honlapos terveimmel. Előjáróban annyi, hogy akarok még Stalker ajánlót írni, mihelyst oda jutok, hogy tudok velük játszani is.
(Persze ha van olyan mod, amit szívesen látnátok fent és teszteltétek, írhatunk ajánlót közösen is!)shield: köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Videó stream letöltése
- Google Chrome
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Battlefield 6
- Projektor topic
- PlayStation 5
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Stalker persze, hogy marad, de az új .hu-s elérhetőségen (aláírásomban is átírtam) illetve az egész tartalom -költözés, újabb, gyorsabb tárhelyre költöztettem-.
De nem akarom itt untatni a közösséget a honlapos terveimmel. Előjáróban annyi, hogy akarok még Stalker ajánlót írni, mihelyst oda jutok, hogy tudok velük játszani is.
(Persze ha van olyan mod, amit szívesen látnátok fent és teszteltétek, írhatunk ajánlót közösen is!)
shield