- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
op.erik
aktív tag
válasz Antonius1978 #19046 üzenetére
sokat foglalkozom katonai dolgokkal... amúgy mind a kettő keletnémet verzió
-
Alienhun79
tag
válasz Antonius1978 #19052 üzenetére
tesztoszteronstalkerista
-
Antonius1978
addikt
válasz Alienhun79 #19053 üzenetére
Koszonom.De akkor ez azt jelenti hogy tobbe soha nem tudsz kepet feltolteni ???
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #19055 üzenetére
nem, mert egy idő után felszabadul a tárhely, és megint tud feltölteni.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
hubai1979
őstag
válasz Antonius1978 #19058 üzenetére
Három vagy négyféle kitörés váltja egymást.de jól néz ki még így alacsony felbontásban is
[ Szerkesztve ]
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
h8core
csendes tag
Hail!
Remélem valaki aki egy kicsit is otthon van a scriptek kezelésében segít nekem, találtam ezt a fixet a geonezis all in one -hoz, amivel elvileg megszünik ez a sok crash, de hiába van ott a leírás nem akarok csak úgy belepiszkálni, na meg nem is minden világos a leírásból. Ha valaki átnézné és leirná pontosan hogyan és mit javítsak e szerint , mert nincs kedvem megint újrakezdeni.
köszönöm.
[link][ Szerkesztve ]
I have no business with the army, or the USS!
-
h8core
csendes tag
Még jó , hogy megnéztem nem engedi végig a linket, arról az oldalról ahová vezet a call of pripyat mod discussion ban a második oldalon van a geonezis all in one mappa, ott a legutolsó oldalon található a fix letöltője és a magyarázat, ami nekem nem mondd sokat
I have no business with the army, or the USS!
-
hubai1979
őstag
válasz Dhampir #19062 üzenetére
A Shield gyártotta magyarosítással működik,amit nagyon szépen köszönök neki.
2 db hibával találkoztam,de az lehetséges,hogy a magyarítás végett van.
A Yupiteren lévő kereskedőnél lehet rendelni gp valamilyen forgótáras fegyvert,azonnali kézbevételkor a játéknak vége.
És a hajnalos kereskedőnél a Mosinnaga valami ilyesmi fegyver kézbevételekor ,azonnal vége a játéknak.
Ha Zatonon jársz keresd fel az irányítónak a búvóhelyét,mert ott az asztalon találni fogsz egy nagyon jó kis mesterlövész puskát.Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
hubai1979
őstag
Spite of Death módban menyi küldetés van ?
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
rétisün
veterán
az 1.6.-os brazban sincs más küldi a kiürítés után, mint miller megmentése az alagútban, meg a 400 zombi, vagy van más is?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
shield
Topikgazda
válasz h8core #19061 üzenetére
Lehet, hogy én bénázok, de nem találom. Legjobb lenne ha leszednéd a fixet és a leírást és pl. feldobnád a data.hu-ra, gondolom nem nagy méretű az egész. Nem kellene keresgélni.
hubai1979 egyáltalán nem ír ki hibát, csak kilép? Én még nem telepítettem fel, esetleg az orosz nyelvi fájlokat felraknád nekem valahova?
rétisün már nincs semmi csak a szabad hentelés. Én vissza mentem Jupiterre, mert ott nagyobb volt a felhozatal.
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
shield
Topikgazda
válasz rétisün #19069 üzenetére
Én is a legendary-t tolom, nekem nagyon bejött. Sajnos eddig a szinkron feliratot nem tudtam összehozni és még valahol van angol szöveg amit eddig nem találtam meg. Az OL2010-nél pedig működik a szinkron felirat, igaz még angolul, de legalább megy. Mostanában kicsit gyengélkedem és nem tudok koncentrálni és nem úgy megy a munka ahogy szeretném. Azért segíteni fog az eddigi fordítás. Annyi tanácsot azért adnák a játékhoz, a távcsöves sörétes puska a leghatásosabb. A többi csúzli csak légy csípés a veterán ellenségnek, akik már az elején Kordonban is tartózkodnak. Közepes távolságban, őzsöréttel hatásos. Kissé fura a fegyverek ballanszozása és pl. az őzsörét sokkal hatásosabb mint a nagyobb gyöngy golyó vagy a tűlövedék. Pl. az XM8-as a söréteshez képest légpuska. Jaa...és mindig résen kell lenni, mert a kipucolt területen percek múlva ellenség kerülhet a hátad mögé. Kíváncsi leszek a véleményedre.
szerk: vegyél fel társakat, ha lehet jó páncélzatúakat, 2-3 társsal kissé könnyebb, mert ők előbb észreveszik az ellent. Másik pályára átlépés után később fognak csatlakozni, nem kell foglalkozni velük. Ha elesnek akkor keresel másokat akik hajlandóak csatlakozni.
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
rétisün
veterán
-
Dhampir
félisten
Intel HD 4000 integrált grafikával játszotta már valaki?
-
-
shield
Topikgazda
válasz rétisün #19072 üzenetére
Elég gyakran fog és lesz olyan amikor a gyorsmentés nem jó. Érdemes rendesen menteni gyakran, de volt már olyan is amikor 1-2 mentéssel korábbit kellett visszatölteni. Eddig még olyan moddal nem játszottam ami ezt nem játszotta vola el. De hát ez nem újdonság nekünk, vagy neked az?
-
pvtneo
csendes tag
Első fegyvernek jó
[link] -
Alienhun79
tag
Hubai amit linkelt és fotózgat játékot nem rossz.A vélemény a sörétes puskák golyó használatánál valami elképesztő, nagyon realisztikus, végig lehet látni a magokat és szupi mikor becsapódnak, úgy mintha felvernék a port Mikor pl. egy kutyust meg szeretgetek söréttel szó szerint dob egy hátast, nagyon tetszik.
tesztoszteronstalkerista
-
dodopek
addikt
Írjátok be a gugliba, hogy The way in Pripyat, és csodálkozzatok... Nekem leszakadt a pofám...
-
dodopek
addikt
Nem értem...
Amikor suliból postoltam, akkor első helyre tette. Most miért nem? -
hubai1979
őstag
-
dodopek
addikt
Köszi a gratokat. Érdekes, hogy néha első, néha harmadik helyre dobja... Mindegy, lényeg, hogy használódik.
Segítséget kérnék. A gépen párhuzamosan van két Windows. 7, és 8.1. Azt már sikerült összehoznom, hogy a 8.1 pro x64 alatt is elinduljon a stalker, de nem találja a mentéseket, beállításokat, meg hasonlókat. Mit, vagy hogyan kellene átírnom, hogy rendben menjen a dolog?
Köszi!
-
rétisün
veterán
válasz dodopek #19092 üzenetére
első indításnál rendszergazdaként indítsd, lehet különben nem tudja létrehozni a megfelelő mappát a nyilvános dokumentumokban.
vagy írd át az fsgame.ltx-et, akkor a játék mappájába fogja megcsinálni, oda fog menteni, oda teszi a logfájlt, a képernyőmentéseket. ezt a sort:
$game_saves$ = true| false| $app_data_root$| savedgames\
-
Aarpok
őstag
válasz dodopek #19092 üzenetére
Csatlakozom a gratulálokhoz Jó munkát végeztél.
(#19074) hubai1979 Feltettem én is játszogatok vele.Azt hogy mennyire szép nem tudom a laptopom még statikus fényekkel is szenved alatta.Fura egy kicsit a 200kg - os súlyhatár lehet emiatt is laggol picikét.A realitást érzem benne a sörétestől tényleg repülnek az ellenfelek (és nem kell 2 tár mindenkibe).Viszont az a furcsa dolog történt,hogy Fajd a Körantennánál lefagyott.Megöltem a 2 vérszopót és ennek ellenére nem akarja kinyitni a liftajtót.Már egy csomószor visszatöltöttem és semmi csak áll és céloz a nem tudom mire.Lehet beakadt a scriptje.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
dodopek
addikt
Srácok, egyre jobb ez az AMK 2.0 mod. Stabil, talán ha 3x összeomlott, és új küldetések, sőt, új területek vannak benne! Feltöltöm a saját tárhelyemre, hogy jó sebességgel lehessen leszedni. De jó lesz magyarítással!
Tényleg, a fordítók nem gondoltak még arra, hogy magyarítások.hu, és hasonló oldalakra feltöltsenek? Modok magyarítását...
-
rétisün
veterán
játszik valaki az amk 2.0 moddal? változtat valamit az alapsztorin? van esetleg működő magyarítás hozzá?
mod: de hülye vagyok, egy hsz-el korábban ott a válasz, csak megint nem olvastam, csak írtam az első "új hsz"-re kattintva
[ Szerkesztve ]
-
op.erik
aktív tag
válasz dodopek #19096 üzenetére
Sajnos nem tudok több időt fordítani az AMK Devolution 2.0 fordítására, családi okok miatt... Sajnálom srácok, az eddigi munkámat feltettem: részleges fordítás
Remélem valaki majd befejezi.
Fordításokat még vállalok, sőt örömmel próbálok besegíteni bármilyen fordításba, csak írjatok rám, de nagyobb volumenű dolgokkal perpill nem tudok foglalkozni...Még egyszer bocs, üdv mindenkinek, op.erik!
-
dodopek
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs