- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz hubai1979 #18300 üzenetére
Leesett az FPS? Vagy az megvan, csak lassan mozognak a dolgok, vagy mi? Én először is megnézném a feladatkezelőt, hogy nem terheli e valami a gépet hülyére. XP-nél például most jött ki egy biztonsági frissítés, ami úgy terheli a rendszert, hogy förtelmes...
Ajánlott egy vírus kergetés(ha találsz valamit, akkor több cég termékével is), ccleaner futtatása, és hasonló varázslatok... -
TTomax
félisten
Valaki játszik win8 64biten?Nem akar elindulni... dobozos...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Physicist03 #18305 üzenetére
Nincs,de rájöttem,hogy az afterburner OSD miatt nem indul... ha már fut ráindithatom...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Aarpok
őstag
Jó estét stalkerek
Nagyon rég jártam erre meséljetek mi újság a zónában?Kicsit beleolvasva látom vannak új szerzemények.Milyenek?Jók?Lehet játszani velük?
Аарпок
-
Telda
addikt
Felraktam ezt a modot amit Hubai linkelt.
A Geonezis 2 angolosítása jó hozzá, a magyarítással viszont kifagy.
A technikusoknál van zöld láda, lehet bele pakolni.Alapból object dynamic lighting-on volt a grafika, ekkor nekem is be volt lassulva minden és ahogy írtad nagypapásan mozogtak. Rakd vissza static lighting-ra, nekem így jó lett. Kicsit játszom vele és rakok majd ki képeket.
-
shield
Topikgazda
válasz Aarpok #18307 üzenetére
Bizony rég jártál erre.
Vannak modok, de továbbra is maradt sokszor a hajtépés ami már megszokott ezeknél. Lesz egyszer egy olyan is amivel gond nélkül lehet játszani?Telda melyik magyarítással próbáltad?
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
rétisün
veterán
válasz Aarpok #18307 üzenetére
god hunting
nem tudom, mennyire vagy 'lemaradva', a legutolsók talán a 'way in pripyat' meg az sgm 'braz 1.6.1' verziója, mindkettőhöz van magyarítás.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
-
shield
Topikgazda
-
rétisün
veterán
válasz Aarpok #18317 üzenetére
tulajdonképpen az sgm 1.6 egy változata, hogy miben más, azt nem tudom, mert az 1.6-os sgm-el nem játszottam.
ami a 2.2-ből ismerős lehet: technikusoknál a zöld doboz, gps-konduktor, hajnal frakció, alfa-csapatok, bankár, ami így hirtelen eszembe jut. új helyszínek (ha jól emlékszem ) ebben még nincsenek, csak az alapjáték területei, meg mintha küldetés is kevesebb lenne, mint a 2.2-ben.
nálam egész jól megy (beállításokat ne kérdezz, másik gépről vagyok) az enot vagy a sniper többet crashelt.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
-
Telda
addikt
válasz shield #18321 üzenetére
Amit máshonnan szedtél le az telepítős vagy bemásolós?
Mert az a gondom, hogy a gamedata\config mappába nem rak semmit, így pl. a több súly cipelését, vagy a járás közbeni billegést nem tudom átírni, mert nincs mit. A stalker gyökér könyvtárában van egy "mods" mappa, abban van 3x1GB-os fájl, ami a mod.
Így sajnos nem lesz hosszú életű. -
shield
Topikgazda
Nem vagyok biztos benne, hogy azt töltöttem le. Ahonnét letöltöttem, cím szerint az, de a letöltendő .7z SGM néven jött le és csak 1.16GB méretű. Most gyorsan kicsomiztam és feltelepítettem a laptopra, hogy tudjak válaszolni, majdnem 2.2Gb-os gamedata mappát rakott fel. Csak akkor tudok többet mondani ha átrakom a játék gépemre és kipróbálom. Azt már nem tudom honnét töltöttem le, mert tegnap ezer oldalon is keresgéltem. megpróbálok vissza találni, de a firefoxot is kipucoltam, lejjebb fogom írni miért.
Találtam egy tárhelyet ahol Stalker cuccok vannak fent.Tárhely
Figyelem! a tárhelyre való belépéshez a firefox frissíti magát 24-es verzióra. Ha esetleg több gigát letöltesz akkor nem kell meglepődni, hogy még egyszer annyi helyet foglal el a vinyón, amit először nem értettem.
Documents and Settings-ben a firefox mappában rengeteg apró fájlt tárol el a letöltött anyag mérete arányában. Letöltés után egyszerűen le kell törölni. Miért van erre szüksége, fogalmam sincs róla.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Telda
addikt
válasz shield #18324 üzenetére
Azt nem értem, hogy van ez a másik mod a Geonezis 2. Illetve amit most töltöttünk le.
Most melyik a frissebb?
Mert a Geo 2 ben szebbek a fegyverek, viszont nem volt zöld láda.
Ebben a fegyverek nem valami szépek, viszont van zöld láda és a zombik arca is zombis, illetve láttam a hajón új NPC-ket is. Nálunk ugye nem működött a Braz fordítás.Mod: Szuper, leszedem majd én is.
[ Szerkesztve ]
-
shield
Topikgazda
Ja, hogy arra gondolsz amit az este írtam. Nem az a baj hogy nincs lefordítva az npc szövege, hanem az hogy ilyen nevű npc nem is volt a Brazban, legalább is nem emlékszem rá.
Letöltöttem a torrentet, de nem tudtam telepíteni mert, kijött egy ablak, orosz szöveg akart lenni de csak krix-kraxok vannak rajta. Az lehetséges, hogy kereste az alap játékot, de a laptopomon nincs fent.
Van még egy letöltési link ahol a 2-es mod is fent van. [link][ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Antonius1978
addikt
Mert nem is fontos az a lada (a nagy zold szef).
Rengeteg kepzodmenyt talalsz, en pl 5-6 darabot olyanbol aminek 64 ezer rubel az ara, es van meg sok masfajta is.Meg a fegyverek eladasabol is tudsz zsozsot csinalni, en elkoltottem mar kb 1 millat (kulonbozo fegyvereket fejlesztgettem es teszteltem, azert), es meg a bankarnal volt 1 millam. Aztan 700 ezerert vettem szervoruhat is.
A selejtes fegyvereket meg a kukaba teszed, es azert is kapsz nemi lovet...
Amugy valoban rengeteg fegyver talalhato, gyakorlatilag ki sem tudod hasznalni oket...es az is bosszanto, hogy tul gyorsan kopnak meg a felfejlesztett fegyverek is - tisztelet par kivetel.Amugy udv ujbol mindenkinek, reg nem irtam, habar olvasgattam a forumot.
A Geo 2 mod egy adott ponton nem tolt vissza semmit, igy ugy dontottem, hogy egy nagyon regi mentestol lenyegeben ujrakezdem a modot, ugyanis regebb irtam, hogy elcsesztem Szultan emberenek a kuldeteset, es lehet az kavart be, nem tudom. Amugy van mar 1 honapja vagy tobb, hogy el sem inditottam a jatekot. -
Telda
addikt
válasz Antonius1978 #18332 üzenetére
"A selejtes fegyvereket meg a kukaba teszed, es azert is kapsz nemi lovet..."
Milyen kukába?
Mert igazából nem a láda hiányzik, hanem hogy összeszedek kismilió fegyvert és amit nem tudok eladni, azzal nem tudok mit kezdeni. -
Antonius1978
addikt
Az Enot-ban egy nagy henger alaku kuka szeruseg, a Geo 2-ben meg egy szerszamoslada, mindig a sajat maganladad mellett talalhato.Kinyitod, es a sok selejtet amit nem erdemes javitani, azt oda beteszed, de gyakorlatilag barmit beletehetsz - igaz en csak fegyvereket tettem bele mindig.
Kb mondjuk par ora vagy 1 nap mulva, ha megint belenezel, akkor hallassz egy csippano hangot, es ha gyorsan bezarod a ladat, akkor latod az osszeget is, amit a hasznalt fegyverekert kaptal. -
Telda
addikt
válasz Antonius1978 #18334 üzenetére
Soha nem halottam még erről, jó tudni .
Haza értem megy is vissza a Geo2 .[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nah, újra Stalker elé ülök. Tehát ott hagytam abba, hogy WiP és átjutottam Pripyatba majd elmentem az inda vagy mi anomáliához, bementem a szobába. Na és most innen hova tovább? Megvan az új papír, most vissza kell mennem, vagy itt Pripyatban van még valami dolog?
-
Antonius1978
addikt
Nekem sajna kiakadt kb a felenel, mint mondtam, lehet azert hogy befejezetlen maradt a Szultan kuldetes.Majd megerted, ha oda jutsz.Mielott el nem feledem, a Szultan kuldinel a Szultan ugynoket meg kell szolitani a cementgyarnal !!! (en ott buktam el, hogy ezt nem tudtam akkor).
Baltoafarkas : hat hogy sokat ne szarakodj, elmondom, hogy mit kell tegyel - a papiron amugy azt hiszem irja is - hogy a csapatod tobbi tagjat az iskola alagsoraban kell keresd.Az U alaku udvar jobb felen van egy lejarat a pincebe, van egy ures szoba, oda menj be, es atdob egy alagutszeru palyara. (az az elso sztalkerbol valo kis palya, ha jol emlekszem, mert az 1-essel nem jatszodtam vagy 3-4 eve)
Ott talalkozol 3 csavoval, az egyiktol tudsz vasarolni is (de nem eri meg, mert kurva dragan adja a portekat), es ott kapsz egy kuldetest - meg kell talalj 1 kulonleges gyogyszert, ami meggyogyitja Szellem nevu sztalkertarsad.[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
Szerintem az újrahasznosítóra gondol abba beledobálva a stalkerek adnak érte rubelt neked.A zöld dobozt vissza lehet tenni a mod_params.ltx - ben a need_mechanic_details - nél kell átirni true - ra az értékét és lesz nagy zöld láda a szerelők mellett.Útvonal a fájlhoz: gamedata/configs/mod_parameters/mod_params.ltx
Аарпок
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #18334 üzenetére
kösz, láttam a dobozt, csak éppen nem gondoltam volna, hogy erre való, az sgm-enot-sniper modokban volt némi info mellé, mikor először belekukkantasz, itt nem. vagy csak nem figyeltem
ja, én most a braz-al játszok.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Antonius1978
addikt
válasz Aarpok #18338 üzenetére
Igen, pontosan, igy hivjak : ujrahasznosito...mondjuk nem tudom, hogy ez mit is takar pontosan...a teljesen elvasott fegyvereket a sztalkerek kiviszik a zonabol, hogy aztan eladjak a kovacsoknak, akik patkot keszitenek belole ?
rétisün nekem is itt arulta el azt hiszem valamelyikotok, de az is lehet hogy magamtol jottem ra, mivel az Enot az magyar nyelvu volt...A Geo 2-t most meg angolul jatszom - ha nem tudnam hogy mi az a doboz, lehet nem jonnek ra...
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #18340 üzenetére
A nagy lényege az,hogy a rossz állapotú (nem értékesíthető) fegyverekért adnak neked rubelt a stalkerek,hogy mihez kezdenek vele az már legyen az ő gondjuk.Persze nem csak fegyvert lehet beletenni hanem lőszert,kötszert,eü csomagot ...stb amiről úgy gondolod nincs rá szükséged.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
shield
Topikgazda
Akkor végül is az SGM2-ből vették ki a zöld szekrényt. A Geo addon mit ad a modhoz ami nincs az SGM2.2-ben? Érdemes neki állni?
A Legendary megadta magát amikor az X18-as laborban megöltem a Burert. Lejátszik egy látomást és annyi, nem megy tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz shield #18344 üzenetére
Sajna erre nem tudok valaszolni, mert az SGM2-vel, vagy 2.2-vel nem jatszodtam, kivetel, ha az ENOT = SGM2/2.2-vel.
Ha ugyanaz a ketto, akkor a Geo 2 elter az Enot-tol, masak a kuldetesek, es nekem ugy tunik, hogy a Geo -2ben meg tobb fegyver van mint az Enot-ban.Valamint tobb kepzodmeny is, valtozatosak...A Legendary-t nem ismerem, de mindjart nezek rola egy Youtube-os videot, lam milyen.
Mindegyik fasza amugy, meg minden, de nekem a WIP tetszik a legeslegjobban idaig, csak sajna eleg rovid volt...
Nem talalok rola videot...tegyel be par kepet, fegyverekrol meg kuldetesekrol...Koszi.[ Szerkesztve ]
-
shield
Topikgazda
válasz Antonius1978 #18345 üzenetére
Végül is SoC csak mocskos sok fegyver van benne és már Kordonban is szembe találod magad pl. veterán exoskeletonba öltözött banditával vagy zsoldossal és még a hadsereg is vadászik rád. Nem könnyű az élete a zöldfülünek. Már jó belejöttem, de megszívatott a játék.
Telda az SGM1.7-hez Pel készített fordítást, ha visszakeresel a link meg lesz csak már nem él.
Elvileg az SGM2.0-hoz is jó.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Terminator17
senior tag
hali miért van az, hogy 64 biten a game elég sűrűn kifagy nekem?
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
Terminator17
senior tag
válasz shield #18348 üzenetére
igen még régen mikor kijött, csak most nosztalgiázni akartam kicsit. régen is voltak bajok de nem ennyire. felraktam azt első inditásnál már fagyi van miért van ez?
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #18342 üzenetére
Akkor ezt megbeszéltük
(#18344) shield a Geo - ban vannak más küldetések,mint az SGM 2.2 - ben,de természetesen abból is van.Bent van pl Skadovsk megtámadása (bár ez nálam bugos lett), 2 db mutánsirtás Noé - nál és Jupiteren is ..stb.Elég sok fegyver kapott helyett (elég jók is).
[ Szerkesztve ]
Аарпок
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest