- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
100%-os off, de a hozzá tartozó topic már nem aktív.
Nos, mivel nekem egy őskőkorból való Radeon 9600-am van, azt szeretném kérdezni, hogy megérné-e tuningolni?
Off túltengés elkerülése érdekében, privát folytatás. -
Physicist03
senior tag
válasz Balathruin #18051 üzenetére
Néha megengedhető egy kis off. Értelmetlen már az ilyen régi VGA-kat húzni mert semmi nem fog látszani a játékokban belőle (max a régiekben minimális szinten). Valamikor nekem is volt ilyen VGA-m úgyhogy tapasztalatból beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz Physicist03 #18052 üzenetére
Rendben, köszi.
Még annyi, hogy mekkora a minimális tuning, ahonnan már észlelni lehet változást? 2006-7-nél, csak a stalkerek újabbak, amin játszom is.[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz Balathruin #18053 üzenetére
Téma lezárva, a legeslegkisebb tuning után behalt játékba lépés után (menüben garázs+autó).
-
Physicist03
senior tag
válasz Balathruin #18053 üzenetére
Fúúú ezt most nem tudom neked megmondani, nem mostanában volt ilyen VGA-m. Próbálgatni kell, van hozzá valami program (régi) mert ugye az újak már nem jók hozzá.
Dehogy ON is legyek: SMG 3.0-val kapcsolatban a hétvégén várhatóak újabb infók ha minden igaz akkor a fegyverarzenállal kapcsolatban.
-
Balathruin
veterán
válasz Physicist03 #18055 üzenetére
Akkor lehet az volt a baj, de gyári hűtéssel nem fogom húzni... a kis venti nem sokat ér, főleg, hogy az egész gépben, csak az koszolódik.
ON
Kíváncsi leszek milyen stukik lesznek. Bár tuning-ot remélem normálisan megcsinálják, mert pl. Sniperben (tudom, nem SGM hiba) tuningoltam az alap távcsövest (+10% pontosság) és annyira pontatlan lett, hogy nem bírtam vele 100m-re fejet lőni. -
rétisün
veterán
válasz Balathruin #18056 üzenetére
az a puska az jó volt alapon is, azóta is a kedvenc sniperem. a fejlesztés csak rontott rajta (na jó, a tárkapacitás növelése talán nem)
a brazban pl. nem olyan jó, mint a sniperben. igaz, mire találtam valamelyik elhunytnál ( ) már volt vagy 3 féle távcsövesem.[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
McTuja
tag
Kedves dodopek 1 megajtóm van d 320 giga c-m nincs
És törlöm a teljes mappát d x86proglam files bit--- ezt is törlöm uja teszem de semmi letöltötem az all in one versiot mweg a magyaritást és pá nem mén....https://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat/hsz_30126-30126.html
-
törölt tag
válasz #90933760 #17994 üzenetére
Egy kicsit lelankadtam ezzel kapcsolatban. Először is a három monitor meg a két kari meg a bikább táp meg a második karira a hűtés az súlyos lóvé.
Most ebből következett az, hogy legyen egy 6970 és akkor táp se kell meg plusz hűtés se. Igen ám, de néztem tesztet 6950 két monitorral és éppen játszható a szint, harmadik monitornál be fog sírni a gép. Erősebb picivel a 6970, de annyival nem hogy kitoljon még egy moncsit. Ráadásul a 2 GB memó is fogyózik már a két monitornál is.
Ehhez egy 7970 kellene, ott megvan a 3 GB csak épp akkor árban megint ugyan ott van. És erőre kb a másik két kari szintjével egyenlő, tehát még mindig az éppen játszható kategória lesz csak.
Két monitorral fos, mivel a pofádba esik a káva. Ebből következik az, hogy ez így lassan feledésbe merülget...
Szerettem volna monitort cserélni, de használtan a TN-ekből (mivel olcsó) 24 colos van, a 22 colosról pedig marhaság lecserélni. A 26 colos van pár darab, de még az se olyan nagy amivel érdemes foglalkozni. Nagyobb nincs is TNből. Meg ezek is már sokszor 16:10-ek, mondjuk ez se olyan nagy baj még mert látszószög nem csökken csak több ég-föld fog látszani.Az az igazság, hogy én 32 colosra gondoltam mindenképp, az alatt semmi más. Ez a három monitoros dolog meg bukó.
-
dodopek
addikt
válasz McTuja #18059 üzenetére
Igen, de a progra file mappán kívül van még egy mappa, ami bekavarhat.
Win 7nél ez könyvtárak/dokumentumok/Stalker-Call of Pripyat. XP-nél már nem emlékszem... Itt tárolja a játék a screen shotokat, mentett állásokat, log file-okat. Ezt a stalker mappát töröld, vagy ha értékes mentett állásaid vannak, akkor nevezd át valamire...Privát vélemem szerint 330Gb vinyót nem megosztani, az informatikai öngyilkosság az adataidra nézve...
[ Szerkesztve ]
-
McTuja
tag
válasz Balathruin #18067 üzenetére
és mégis hol irjam át mert nem tudom holkell
https://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat/hsz_30126-30126.html
-
shield
Topikgazda
válasz McTuja #18064 üzenetére
Nem tudom Te hogy szoktad telepíteni az alap játékot és a modokat. Én csináltam CoP1602 alap játékból egy önkitömörítő exe-t, Amikor kell akkor csak indít és már mehet rá a mod, minden modhoz új alapot rakok fel. A mentési adatok törölgetését és átírogatását úgy oldottam meg, hogy az fsgame.ltx-ben átírtam egy sort erre:
$app_data_root$ = true | false | user_data\
Így mindig az aktuális mappában vannak a mentési és egyéb adatok ami sokszor megvéd a féltett mentés elvesztésétől.Balathruin a Sniperben én is elcsesztem az alap snipert a tuninggal. Nálam akkor romlott le amikor az éjjellátó távcsövet rátettem, a távolabb levő célt nem találtam el. Most a Brazban ezt a fejlesztést kihagyom, egy fegyvernél sem alkalmazom, biztos ami biztos alapon. Itt a FN2000 Hurricane és az AEK-971 mellé nem is kell sniper.
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
rétisün
veterán
válasz shield #18070 üzenetére
"az fsgame.ltx-ben átírtam egy sort erre:
$app_data_root$ = true | false | user_data\Így mindig az aktuális mappában vannak a mentési és egyéb adatok ami sokszor megvéd a féltett mentés elvesztésétől."
a braznál már én is így csináltam (meg ha lesznek még kipróbálandó modok, akkor már azoknál is így fogom) és tuti nem keverednek a különböző modokhoz tartozó dolgok.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
McTuja
tag
Hát nemtom mirő vabn szó de megpróbálom a másik wip-et rakni azt a fixeset hátha mén rendesen
-
rétisün
veterán
válasz McTuja #18072 üzenetére
fura, hogy nálad ennyire nem akar működni egyik mod se, a WiP az egyik legstabilabb mod, amivel eddig játszottam.
az alapjáték megy stabilan? próbáld meg először mindenféle mod nélkül, lehet már az se stabil, és akkor a modok még csak rontanak rajta.[ Szerkesztve ]
-
McTuja
tag
válasz rétisün #18073 üzenetére
harmadik fura dolog az hogymindegy meik beállitásra rakom kilépek és vissza visszaugrik közepesre :/ és statikusra is :'(
néha elfelejtem a szerkesztés gombot
http://prntscr.com/1ssgkp
szóval megprobálom ezt is hogy átmásolom ha igy sem müködik akkor szanaszét verem a billentyüt nem mintha nem lenne kettétörve de jobban[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Tudna valaki adni egy Winter letöltési linket,+ magyarítás linket?
Köszi!
-
Dhampir
félisten
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
válasz Physicist03 #18089 üzenetére
Hát jobban örülnék neki idén! De ha mégis a szülinapomra időzítik a megjelenést az is jó lesz! Csak jelenjen meg végre!
Bazinga!
-
McTuja
tag
válasz bluyoo #18090 üzenetére
bocs hogy megint értetlemkedel de nálam ezt adja ki és nem tudom meik gameataat kel latirni true ra
;abbreviation = recurs|notif| root| add| ext| description
$app_data_root$ = true | false | D:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\
$arch_dir$ = false| false| $fs_root$
$game_arch_mp$ = false| false| $fs_root$| mp\
$arch_dir_levels$ = false| false| $fs_root$| levels\
$arch_dir_resources$ = false| false| $fs_root$| resources\
$arch_dir_localization$ = false| false| $fs_root$| localization\
$arch_dir_patches$ = false| true| $fs_root$| patches\
$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\
$game_ai$ = true| false| $game_data$| ai\
$game_spawn$ = true| false| $game_data$| spawns\
$game_levels$ = true| false| $game_data$| levels\
$game_meshes$ = true| true| $game_data$| meshes\| *.ogf;*.omf| Game Object files
$game_anims$ = true| true| $game_data$| anims\| *.anm;*.anms| Animation files
$game_dm$ = true| true| $game_data$| meshes\| *.dm| Detail Model files
$game_shaders$ = true| true| $game_data$| shaders\
$game_sounds$ = true| true| $game_data$| sounds\
$game_textures$ = true| true| $game_data$| textures\
$game_config$ = true| false| $game_data$| configs\
$game_weathers$ = true| false| $game_config$| environment\weathers
$game_weather_effects$ = true| false| $game_config$| environment\weather_effects
$textures$ = true| true| $game_data$| textures\
$level$ = false| false| $game_levels$
$game_scripts$ = true| false| $game_data$| scripts\| *.script| Game script files
$logs$ = true| false| $app_data_root$| logs\
$screenshots$ = true| false| $app_data_root$| screenshots\
$game_saves$ = true| false| $app_data_root$| savedgames\
$downloads$ = false| false| $app_data_root$https://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat/hsz_30126-30126.html
-
McTuja
tag
válasz dodopek #18092 üzenetére
átírtam de most beléptem és rögtön leállt
Expression : fatal error
Function : CInifile::r_section
File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp
Line : 502
Description : <no expression>
Arguments : Can't open section 'string_table'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz McTuja #18096 üzenetére
Nem, nem az. Legalábbis szerintem nem. Őszintén szólva, még senkit nem ismertem, akinek ennyi gondja lett volna a modokkal.
Szerintem próbáld meg a következőket:
Letörölni a CoP-ot,uninstall, majd a komplett CoP mappa törlése.
C/dokumentumokban törölni(vagy átnevezni) a Stalker-Call of Pripyat mappát.
Futtatni valami registry tisztítót, leg ajánlottabb a CCleaner, hogy a nyoma is eltünjön a játéknak. Persze lehet, hogy ez már túlzás, de hátha...Ezután gép újraindít, CoP újratelepít 1.6.0.2 verzió feltétlenül.
WiP all in one gamedata mappa belepakolása a CoP főkönyvtárába, ahol a bin, localization, stb mappák vannak.
User.ltx-ben átírni9 a gamedata sort true true-ra, ahogy korábban is próbáltad.Esetleg még annyit lehetne tenni, hogy nem rendszermappába telepíteni, hanem csinálni egy játékok mappát, vagy ilyesmit, hogy nem win rendszer mappába tegye a játékot. Nem tudom van e ennek haszna, de egy próbát megér.
Aztán kipróbálni a játékot. Ha nem megy, nincs több ötletem. Ha megy, utána feltenni a magyarítást...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Átértem a kórházon, most a Pripyat alagútban vagyok, már előre mentem. A zsonglőrhegyek komolyak voltak a kórháznál, de a platónyi snork öcsém. Felugrottam egy autó tetejére és onnan irtottam. Az a szerencse, hogy a snorkok fel se értek odáig de ugyanúgy karmolódtam. De ez ismerős, házban ha közel állok a falhoz akkor sebez a golyó, de ha 1 milivel beljebb akkor nem. Jah, a testem átlóg a házfalon, úgy.
-
Physicist03
senior tag
Újabb kisebb SGM 3.0 infók (de tényleg csak kicsik):
- Ismét lesz a modban freeplay;
- Lesznek új fegyverek nem csak az alapjátéból valóak;
- Visszatér a SOC-ban megismert Arena új harcokkal (én mondjuk ezért nem voltam oda a SOC-ban sem, valaki örül ennek?);
- Bár terület benépesítve (Szolgálat);
- Rosztok terület benépesítve (Zsoldosok);
- Yantar benépesítés alatt (Tudósok);
- Új "gyógyszer" Jetpack (nem végleges név!) - nagyobbat lehet ugrani a használatával.
- Ismét lesznek Fantomok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest