- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz Terminator17 #18349 üzenetére
1.6.0.2.-ig felpatchelted?
sajnos ez ilyen..... én is 64 biten játszok vele, van hogy napokig semmi, aztán egy este 3x is crash, már egészen hozzászoktam.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Terminator17
senior tag
válasz rétisün #18351 üzenetére
grafba u.a mint a Cs nem? nekem legalább is nem tűnt fel változás
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
rétisün
veterán
válasz Terminator17 #18352 üzenetére
na, erre pont nem tudok válaszolni, mert egyrészt a cs-vel is régen játszottam, meg pripjatyba is régen mentem már csak az alapjátékkal. a különböző modok meg általában tartalmaznak mindenféle graf. tuningot is, meg az absolut neture modot is fel szoktam tenni, szóval passz.....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Aarpok
őstag
válasz Terminator17 #18352 üzenetére
Amennyiben ez különbségnek számít a CS DX10, a COP DX11 tudja.Látványban talán tényleg nincs akkora különbség a 2 kiegészítő között.
Аарпок
-
törölt tag
válasz Aarpok #18354 üzenetére
Én DX9 után se láttam érdemit a DX11-ben azon kívül, hogy 100%-kal több vram és 100%-kal kevesebb képkocka. Ja de, annyi hogy a tárgyak undorítóan szarul a pofádba világítanak. Váó.
Az az igazság, hogy nem is véletlenül, mert az ezer éves DX9 alapokon nyugvó motorhoz rákúrtak párat és annyi. Szerencsétlen játék. Egy ilyen kalibert nem lenne szabad veszni hagyni, hanem már kint kéne lennie az xray engine 2.0-ának a Stalker2-vel. -
Aarpok
őstag
válasz #90933760 #18355 üzenetére
Ezért irtam,hogy látványban nincs nagy különbség.A vram - ot meg az atmosfear 3 és társai tudják felemészteni.A képkockaszámmal meg az a baj,hogy nem stabil föl - le futkározik.Talán már az is elhangzott itt,hogy lényegében DX9 - es a játék csak kapott 1 - 2 DX10,DX11 effektet.
Аарпок
-
shield
Topikgazda
válasz Aarpok #18350 üzenetére
Ezek szerint érdemes játszani az SGM1.7 és 2.0-val is a Geo moddal. Esetleg meg van neked Pel fordítása az 1.7-hez, megköszönném. Gondolom hubai1979 és Telda is örülne neki.
Azért írok egy privit Pel-nek ha addig nem kerül elő valahonnét a fordítás.Esetleg MÁS Stalker nem-e őrzi a fordítást, nagyon megköszönnénk.
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Antonius1978
addikt
Telda most neztem vissza egy olyan mentest, amenlyben megvolt a leiras egy kuldetesnek, melyet a tudosoknak kell vegrehajts.Az alabbi kepzodmenyeket orizd meg, maskepp sokat fogsz szarakodni a kuldi miatt.
Nos :
3x Meat Chunk - ezt eleg gyakran lehet talalni az elso palyan, a mocsarban, a lezuhant helikopter mellett.
2x Wrenched - ezt a Karom anomaliaban lehet talalni
2x Sparklers - ezt meg a Vaserdoben
1x Eye - ezt meg a Bojler anomaliaban
Azonkivul majd fog kelleni ha jol dereng 5 db verszivo karom is, szoval az allatok testreszeit se add el, csak akkor amikor megvan a kuldetes csinalva.Ne feledjuk el hogy Gary nevu fazonnak is fog kelleni 1 Meat Chunk es meg egy masik kepzodmeny is, arra mar nem emlekszem hogy melyik
Kis segitseget kerek ujra : a Szultanos kuldeteshez is kell majd valami kepzodmeny, talan 5x Night Star ha jol emlekszem, itt emlitette valaki...
Pripyatban es esetleg Sotetvolgyben - ha a 2.0 valtozatban at lehet oda menni - kell majd meg valamifele kepzodmeny kuldetes vegrehajtashoz ??? -
lsc
nagyúr
Egy "kis" fegyverarzenál [link]. Egy-kettő ismerős.
Az élet kegyetlen .
-
hubai1979
őstag
Akit érdekel innen töltse le az sgm 1.7-es geonizis ,ezt ha kicsomagolod gamedata mappa is van benne.
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
hubai1979
őstag
válasz shield #18360 üzenetére
Ráraktam a magyarosításodat főnök,amit a brazhoz csináltál,mint látod működik vele,csak egy két dolog hiányos.Remélem amikor átmegyek Yanovra,akkor is működni fog ,nem omlik össze.Egyébként össze van rakva a mód,mert mikor előveszed a géppisztolyt kinyissa a válltámaszt.
-
shield
Topikgazda
válasz hubai1979 #18365 üzenetére
Beszéltem Pel-lel, azt mondja hogy elvileg visszafelé kompatibilis az SGM2.2 magyarítása. Ha szerencsénk van akkor teljesen jó lesz, ha esetleg lesznek kisebb hiányosságok amint a képeken is látszik azt pedig korrigáljuk. Ha sok lesz a hiányosság akkor lehet hogy a Braz fordítását kell hozzá igazítani.
lsc holnap jobban szemügyre veszem az arzenált.
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Aarpok
őstag
válasz shield #18357 üzenetére
Jómagam az SGM GEO English All-in-one verziót raktam fel és az alapból angol és így játszok vele.Az 1.7 - es SGM -hez nekem sajnos nincs meg Pel magyarítása. Mondjuk ebben a 2.0 - ás SGM található tehát az 1.7 - é kicsit kevés lenne hozzá.Bár ha minden igaz csak a sötétvölgyes rész kell hozzá illetve a geo addonos küldetések és fegyverek.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Dhampir
félisten
Itt már annyi mindenről írtok, hogy szinte követhetetlen. A Braznál van jobb vagy az már elég jó?
-
-
Antonius1978
addikt
válasz Antonius1978 #18366 üzenetére
Amugy visszaneztem a forumot, es kiderult, hogy 3 db Ejcsillag (NightStar) kepzodmenyt kell a Szultanos kuldeteshez.
-
op.erik
aktív tag
Érdeklődnék, hogy a ShoC-hoz készült L.E.G.E.N.D.A.R.Y. mennyiben változtat a játékmeneten, illetve mik az alapvető különbségek az alap játékhoz képest?
-
Terminator17
senior tag
Valakinek nincs kedve multizni ?
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
shield
Topikgazda
válasz op.erik #18378 üzenetére
Egy oldallal előrébb már írtam róla.
Mocskos sok fegyver van benne, kissé zavaró. Már Kordonban is szembe találod magad pl. veterán exoskeletonba öltözött banditával vagy zsoldossal és még a hadsereg is vadászik rád. Ha ráküldsz egy sorozatot és még nem fekszik, akkor ne lepődj meg. Nyílt terepen érdemesebb elkerülni, de ha van jó fedezék akkor lehet adni nekik.Kicsit fura egyes fegyverek hatékonysága, ami másik modban majdnem a legjobbak közé tartozott itt nem olyan hatékony. Az ilyen ellenfeleket is lelehet teríteni a megfelelő fegyverrel. Nem könnyű az élete a zöldfülűnek. Nálam most olyan gond van a játékkal, hogy lent az X18 laborban megölöm Burert, ezután lemegy egy videó és nincs tovább. Eddig még nem találtam meg mi a hiba.
Grafikai is tetszetős, amit megfigyeltem amilyen erősen fúj a szél aszerint mozog a fű, növényzet és nem össze-vissza. Most kapásból ennyi, de ha van még valami akkor kérdezz.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
dodopek
addikt
Ahogy olvasgatom a postokat, újra érzem a zóna hívását...
Szerintetek DX11 1280 x akármennyi, vagy DX9 HFD környéke? Olvasgatom, hogy nem olyan nagy kaland a különbség....
És enottal melyik grafikai mod megy? AF3, textures pakkok...
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz dodopek #18384 üzenetére
Talán látványban nem is akkora a különbség a DX11 és DX9 között,de képkockaszámban már jelentős lehet.Szerintem az Enot - ra (Eton ki ahogy tudja) is feltehetők a képjávító módok ennek mikéntjéről david.me moddb - s oldalán kellene kutakodni.Ha esetleg érdekel van egy sgm 2.2 all-in-one abban minden benne van (af3,nature 3,structure).
Аарпок
-
hubai1979
őstag
válasz dodopek #18388 üzenetére
Én már valamikor a nyáron játszottam vele,írtam is róla.
A mocsárba kezdődik a játék, a Gépteleptől nem messze egy vadász stalkernek kell besegíteni pár vaddisznót elintézni.Utána a géptelepet kel elfoglalni, ott egy Banditától információt kell begyűjteni aztán a hajnal bázison kapsz egy feladatot hogy segíts egy pár snorkot elintézni a stalkereknek .Meg még nem tudom mi volt még benne ,ha jól tudom még egy új helyszín van hozzá téve a játékhoz.Nekem nem nagyon jött be,de csak azért vette el a kedvem,mert nem lehetett teljesen felfejleszteni a ruhákat és a fegyvereket,mint az sgm-ben ,hanem csak a régi módszer szerint.(én rengeteg módot kipróbáltam már,de amibe nem lehet teljesen feltuningolni a cuccokat azt azonnal törlöm)[ Szerkesztve ]
-
hubai1979
őstag
válasz Aarpok #18385 üzenetére
Az sgm 2.2-es all-in-one verziót mindenkinek ajánlom,mert sehol sem crash-elt.A fegyver mód van még hozzáadva ,annyi különbséggel,hogy ebben a változatban a kereskedőknek az új fegyvereket nem tudod jó áron eladni.Sőt a Cordonban akármilyen jó állapotban van a fegyver legyen az toz patfinder ,vagy p90-es,a kereskedő semmit nem vesz meg.
-
op.erik
aktív tag
válasz dodopek #18384 üzenetére
Vágj bele az Enot-ba mert nagyon a helyén van a mod, de az AF3-at ne telepítsd hozzá mert nekem a menübe kilépéskor általában kis idő elteltével kifagyott... a többi textúra pakk mehet hozzá. Ajánlom figyelmetekbe a ShoC-hoz készült Secret Trails 2 modot. Eddig nem sokat játszottam vele de ígéretenek tűnik.
-
shield
Topikgazda
Az sgm 2.2-es all-in-one verzióhoz van Geonezis mod? Eddig csak a SGM 2.0 Geonezis-t találtam a "david.m.e" oldalán. Annyira bele bolondítottatok, hogy most ezeket gyűjtöm be.
Egyáltalán a Geonezis mit tesz a játékhoz, új küldetéseket vagy csak a grafot dobja fel?
Közben találtam egy ilyet is:GM 2.0 Geonezis addon + Misery + Atmosfear 3 LINK Mindössze 9 1/2 óra alatt jön le.
Az ember már bele keveredik a sok variációba.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
hubai1979
őstag
válasz shield #18395 üzenetére
Én már játszottam a geonak evvel az összeállításával és egyszer sem crash-selt.
De viszont az sgm 2.0-hoz,ami készült angolosítás az evvel a változattal nem fog működni.
Én mikor rátelepítettem,állandóan kidobált.
Mihelyt átértem Yanovra odamentem a kereskedőhöz azonnal leállt a játék.Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
shield
Topikgazda
Sajnos nem találtam másikat, vagyis igen, de az fizetős. És fogalmam sincs róla, hogy megy a külföldi átutalásdi.
hubai1979 Ezek szerint nincs Geo mod az sgm 2.2-es all-in-one verzióhoz? Te etettél be ezzel a Geo moddal. Nekem csak Geo modos kell!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest