Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Szerbusztok,
nem vagyok és nem is voltam sose roguelike fan, nem vonzottak sosem a hasonló játékok, souls, stb. Elsősorban a sztori központú kaland játékok érdekeltek jobban, uncharted-széria pl, last of us, horizon, stb.
Azonban a sztorija miatt felkeltette az érdeklődésem a Returnal és meg is hozta a Jézuska Karácsonyra. Kb egy jó hete volt időm először elővenni és műfajhoz teljesen idegenként elkezdeni, mindezt erősen tompult reflexekkel és adrenalin dús események, boss-harcok közbeni pánikhangulattal és kapkodással, elfelejtett légvétellel és magas pulzussal tarkítva. A leírást mi sem tükrözi jobban a valós eredményeknél, 18 órányi játék után 46 halálnál tartok és még mindig nem sikerült túljutnom az 1. biomon, eddig háromszor kerültem Spike elé, ki is csinált mindhárom alkalommal. Erősen fogytán a hitem, de akaraterő és kedv azért még akad.
Kérdésem, hogy ilyen statisztika mellett van némi remény, érdemes folytatnom? Vagy ilyen gyalázatos számokat produkálva jobban járok, ha elfogadom, hogy ehhez én kevés vagyok, nem az én játékom és a szabadidőm (valamint az idegrendszerem) inkább más címek felfedezésére fordítsam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal 3 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- PS4 Pro 1TB 2 db karral+ játék
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest