- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Misi1979
őstag
Biztosra veheted, hogy nem akkora volt a kijelző felbontása
Amúgy sziasztok, belépek a klubba, retro telóim, amik csereberére várnak:
Van egy készülékház nélküli g50-es panám, független, magyar, hibátlan
Továbbá őfelsége, egy siemens s25.
Ami érdekelne, 8210, T28.. értékegyeztetéssel
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Stimpy001
aktív tag
Ezek a másolatok mind használhatatlanul gagyik, egy forintot nem adnék értük. Énis csak azért vettem meg anno mert 2 simes qwerty billentyűzetes telóra volt szükségem. Kinézetre és tudásra rendben volt, de a kezelése rémálom!
Miért is olyan fontos a a nyamvadt rádió amikor ott a telón a saját zenegyűjteményem, és a milliónyi internetrádió alkalmazás?
Költői kérdés volt, ne tereljük off irányba a topicot! -
golya32
senior tag
válasz Stimpy001 #7051 üzenetére
Ha keresni akartam volna rajta akkor nem ezt írom, ez a beszerzési ára, ugyanezt a vaterán 10e-be adják, ebben sincs még magyar, de ehhez van akku és jó.
Bluetooth java, nekem nem tetszik, és a műanyag ház nem a legjobb minőségű.
Ez az:
http://mobil-telefon.vatera.hu/dual_sim_2_kartyas/i9_ujszeru_2_sim_kartyas_elegans_183475414.html[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
pszili8
aktív tag
válasz golya32 #7055 üzenetére
Én is akartam venni régebben ilyen I9+++-t,de kínai mobil fórum átolvasása után már nem vágytam rá annyira Legalább az érintőképernyője működne rendesen A kedvencem amivel az őrületbe lehet kergetni az a "LUXUS DUAL SIM MOBIL TAGHEUER VERSACE DG,GUCCI"meg a társai ilyen übergagyi arany strasszköves stb borítással,ja és 30k körüli áron.brrrr
Kiderítettem a 8110 üzemidejét 5 napot megy az egyik akksival,nyomkodtam meg telefonáltam is 1x 2x. Brutális teljesítmény!Akinek van 8110-e az tudja ,hogy 2 napnál nem igen bírnak többet.Jelenleg a Siemens U15-öt és a Nokia 2148i-t nyúzom,meg a 8210 is néha,de azt már sajnálom használni olyan szép lett!Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
pszili8
aktív tag
Infó: A 8110-en úgy lehet megnézni mikor gyártották a telót hogy beütöd a *#8110# kódot.A 96-nál régebbi Nokia telókon úgy lehet megnézni a gyártás idejét hogy beütöd a *#3283# kódot.Most én megnézegettem az enyémeket az egyik 2110-nél 4db X-et dobott ki,akkor ez prototípus lehet?Valamint a 2148i-m is ködös van ahol PT-11-nek írják,a típusa NHK-4AX.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
KSparrow
őstag
válasz pszili8 #7057 üzenetére
whááháájááá
kösz a kódot!
egyik 2110: 0196, olimpifon: 1297 (bár cseréltem a kétpanelt, azaz fordítva) ezek szerint a sima 2110 96os, az i-s meg 97-es. de az egy kicsit új, nemde?
a 2146 meg 4496. az előzőek kiolvasása tiszta, mmint hogy 1996 január meg 1997 dec, de ez... 44.hónapról nem hallottam... se 2010-ben, se 1996-ban...
úgy nézem a kód csak GSM-eken megy, se a 350, se a 450 nem reagált.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
azé ez a megoldás se rossz, ha nincs pénzed 8850-re...
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
zorzy4
addikt
Ma sikerült két motorola v60ból egyet csinálni.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
ligeti8
csendes tag
Ha minden jól megy , jövő héten szombaton kint leszek a pecsában mint árus
Bizonyos esetekben mindenre igen !
-
Hullamos
tag
Valakit erdekel egy full dobozos makulatlan narancssarga r310 capa ericsson?Annyi a baja hogy neha ingadozik a jele.Es meg lenne egy leharcolt kek r310 alakatresznek.
Ha nem allsz ki valamiert,akkor elbuksz mindenert.
-
KSparrow
őstag
az előbb egy kis időre megállt a szívem... egy perccel ezelőtt. a lépcsőn fotózom n82-vel a kutyát, bal zsebemben a 6800, hozom föl tölteni. a lépcsőfokok között nincs semmi, így a zsebemből kicsúszött a 6800 , és konkrétan egy emeletet zuhant, a földre a plafontól . az akku kiesett, de más semmi baja!!! (ez azért nagy szó, mert amikor a múltkor leejtettem, rendesen elrepedt a műanyag, pedig akkor alig koppant valamit.) első nagyobb esés egy telefonnál, életem folyamán. (mmint ez, hogy egy emeletet esett)
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Ha valakinek pont egy ERICSSON SH888 hiányzik a gyűjteményéből, az szóljon!
Kártyafüggetlen, jó akksival, töltővel, akár mindennapos használatra is alkalmas!
Press any key to continue ...
-
pszili8
aktív tag
Nagyon faxa telefon,én nagyon szeretem,de nekem már van.Manapság elég ritka!
KSparrow:telefont én sem nagyon dobálok,eddig nem is nagyon ejtettem el,de az 5800-át sikerült egy hetesen megpörgetni az aszfalton,lyukas volt a rövidgatyán a zsebem de pont annyira csak hogy a telefon járás közben kicsusszant rajta,a tokot persze otthonhagytam mer minek Kedvenc ilyen jelenetem volt mikor faternak anno 6600-ja volt,kiesett a kezéből a teraszon,a lábával felrúgta,hogy majd elkapja,de sikerült úgy felrúgni hogy elrúgta a teraszról repült 3 métert aztán 1 méter magasból csatt a járdára,a telefon túlélte[ Szerkesztve ]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
TokLac
senior tag
Én meg szeresztem egy dobozos, hibátlan, fekete Nokia N80-at. Már ez is retró.
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
golya32
senior tag
Nekem van időm, csak nem vagyok itt
Mindjárt mennem kell autóból meg nem lehet nyomni, ha én vezetekVélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Earl_Muttley
őstag
Ma jött 3 db telefon a gyüjteményembe:
Ericsson A2618sc
Sagem my202c
Vodafone 226Apám szerezte őket, meglepett egy kicsit.
A Sagem és a Vodafone müködik, az Ericssont töltöm hátha beindul.
Az Ericsson famintás borítású, és ott vannak a billentyüzeten a kinai karakterek.
A Sagem kis lányos felnyitós telefon, ilyen korombeli lányoknak találhatták ki, elveszik a tenyerembe. A Vodafone 226-ról csak annyit mondok, hogy tetszik, kis kézreálló darab, ha jó az akksija jön másodlagos telefonnak. Am király a mintás hátlapja.Jött egy töltö is az Ericssonnal, tehát holnap tesztelek egy pár telót.
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
csoda120
aktív tag
Sziasztok!
A gyűjteményem "szinte" összes darabja eladó!!!Kicsit megzuhantam anyagilag emiatt kell a pénz,de ez nem azt jelenti,hogy fillérekért vihetőek!! Azért piaci ár alatt...
Facebook: szerelem a négyzeten
-
Earl_Muttley
őstag
Sajnos néha a pénz nagy úr. (Tudom, mondom én.)
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest