- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
Kell hozzá a központi egység,a kézibeszélő csak egy kijelző meg egy gombsor,de ezeken kívűl csak egy tápkábel kell,meg esetleg tetőantenna.Én a Benefon Fortét birom mikor be/ki kapcsolom olyan hangja van a közp. egységnek mint a régi CRT monitoroknak be/ki kapcsolásnál.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
KSparrow
őstag
nekem is hülyék az r310esek,. nekem az a baj, hogy le van vágva sajnos a kábel, csak egy csonk van. ugyanolyan kéne legyen a vége, mint a 720, meg ugyanazok a kébelek vannak benne (számra, színre) szóval elvileg ha szét tudnám szedni a 720-ast, akkor lenne esély azzal megnézni, megy-e.
sebaj, jó az így is. a 720-ast nem barmolom szét.
Pszili:
a Nokia forum-ot hol láttad? ugye nem vásárban? és ugye nem hagytad ott?ma meglesz a 2146 meg a 7020 meg a 609. képek, majd ha megvannak.
[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
pszili8
aktív tag
válasz pszili8 #6108 üzenetére
Leütöttem a vaterán egy Motorola V8088-ast,elég ritka,remélem működik,bár nem volt drága de akkor is. Ja és ad vele egy Siemens MT50-et ami nekem nem fog kelleni,szal ha valakinek kell dobjon privit
Meroly: Arra a 7020-asra gondol Ha az amire gondolok,akkor a gyerek vízbe megúsztatta aztán nemhogy kivenné az akksit egyből,ő még be is kapcsolta,és itt lett neki off[ Szerkesztve ]
-
Pastika
aktív tag
Megjött a 8250! Nagyon patent, gyári! állótöltővel.
-
Pastika
aktív tag
A telefonkat akkumulátorral együtt tároljátok, vagy kiveszitek belőlük?
Stimpy az iPhone esetén tudom ez a kérdés egyszerű -
meroly
veterán
válasz pszili8 #6119 üzenetére
Ez mondjuk egész jó ötlet
7020 service manual
Én lusta voltam regisztrálni, de sztem ez ingyenes[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
TokLac
senior tag
Sziasztok!
8310 nem érdekel valakit: [link]
Gyűjteném én őket de sok lóvé kell hozzá. És azt sem akarom hogy itt álljon.
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
Magnum_
nagyúr
ma tulajdonosa lettem egy világos Nokia 8910-nek.
kielégültségi szint: 100%.
I humbly and respectfully decline™
-
KSparrow
őstag
nem lettam okosabb, nem szedtem le. magam addig eljutottam-mire láttam a linket- hogy ragasztott az eleje, lejött, de a csavar kisebb, mint a t6. nincs bele cs.húzóm, így maradt egybe. az 5310 akkuját rátéve bekapcsol, azaz "rúg" egyet a vibra, de se kép se hang.
-
pszili8
aktív tag
válasz Magnum_ #6132 üzenetére
Hmm én is szeretem az ilyet Én az enyémre úgy vigyázok,hogy a polcon alul szivacs védi(a szivacs már átvette a telók töltőcsatijának formáját így tudom melyik hova való mintha am nem tudnám)hátulról szemüvegtörlőkendő
Az egyik R310-es ma tesztelgettem,lájkolja a -20 C után +400 fokos meleget[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
kikérem magamnak minden nem tapifon (mancsmob) -os nevében! egy érintősöm van (Ericsson r380s) de az se megy, a 6108 meg csak részben az, de a kezelése normális. de amúgy is, nem tapisat használok!
(#6138) pszili8:
nekem csak pusztán vannak a polcon, mert a közeli bútorboltos nem akarja eladni a Nokia vitrint. de azt akkor is megszerzem egyszer. elköltözöm, és megveszem. és abban lesznek a picinyeim.
képre pontosan: ők
(a doboz fölött a bal oldali 2110i az egy olimpifon)
na meg az újak:
egyszer
kétszer
meg a molinóm (120*235 cm)[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
zorzy4
addikt
Egy fali vitrin, olyan amilyen a gsm boltokban van az jó lenne, de nem 20000ft-ért. Egyenlőre én sem barátkoztam meg a tapifonnal. Nálam az etalon az e72, de még nem jött el a telefon váltás ideje.
[ Szerkesztve ]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Magnum_
nagyúr
bill.-t hogy lehet lezárni 8910-en? ill. hol kell beállitani automata bill.zárat?????
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest