- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
valaki nem tud ilyen előlapot 8310re?
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Magnum_
nagyúr
válasz SyntaxeError #6451 üzenetére
mondd mi kell.. a 1610 meg az A1018 meg a GH-198 (ha megtalálnám) még vihető.
I humbly and respectfully decline™
-
pszili8
aktív tag
Egy fél napos igazgatás,szerelgetés után végre jó lett a V51 A szalagkábele szarakodott de sikerült megoldani.Szerintem egész pofás kis telefon,nincs a legjobb állapotba,de így is ritka.(a kijelzőplexit belülről még ki kéne takarítani de nem merem megkockáztatni,hogy elmozduljon.Kép a V50 és V51-ről
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
bwoay
nagyúr
én meg egy ilyenre akarok telefonkönyvet varázsolni. Motorola Phone Tools már a T720i-t sem ismeri, úgyhogy azzal jól befürödtem tegnap, pedig Isten látja lelkemet, szívesen használnám bármelyiket (de leginkább mindkettőt). Nincs valakinek ötlete, milyen sw állt szóva ezekkel anno? adatkábelem bezzeg van, kettőt is találtam tegnap, de már ... várjunk, nem a szaros True Sync volt az, ami ezekkel szinkronizált? hűűű, azt nagyon utáltam anno. Na mindegy, akkor mára marad a K3, az meg nemigen retro még
updt:
megtaláltam, True Sync 3.1 kezelné mindkettőt. Most ott fogok elvérezni, hogy amit kiexportálok a többiből, azzal majd nem tud mit kezdeni a TS[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
csoda120
aktív tag
Facebook: szerelem a négyzeten
-
bwoay
nagyúr
válasz pszili8 #6462 üzenetére
nekem is ez már évek óta megvan, de egyenként nem vagyok hajlandó átirogatni a kontaklistám, szóval ha nem tudom összehozni a géppel, akkor kiállítási darab marad, és hát ennél a telefonnál azt sajnálnám.
minolta:
nem a 8088 az egy másik készülék, de most már fogalmam sincs, hogy mi a különbség.
Lehet, hogy csak a régió.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
zorzy4
addikt
Kösz.
Bocs, hogy nem néztem felétek, de egy pár napig sok meló lesz. Átvettem a 3000ft-os t39et. Műszakilag hibátlan, esztétikailag látszik rendesen, hogy használt, de nincs összegányolva. Fekete r320antnnája van, de pöpec a térerő.A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Pastika
aktív tag
Ez hihetetlen, 35 óra beszélgetés van az Arteban és tönkrement a hangszórója!
Zúg, sistereg nem hallani semmi, viszont a kihamgosító tökéletesen jó..
Kicsit b@sz csak fel, hogy egy gyakorlatilag új, felsőkategóriás telefon hangszórója megadja magát... -
Magnum_
nagyúr
látom zajlik az élet... minoltának lett T39-e, bár plafon nincs (bocs, de nonszensz egy szitu ugye..)
Pastikának a prémium telkoján behalt a legolcsobb alkatrész.. ez is nonszensz...
én meg beköltöztem a büdösvárosi lakásba, nyugovóra is térek, sarkokat számolok..
I humbly and respectfully decline™
-
Pastika
aktív tag
-
Stimpy001
aktív tag
Igazi retro feeling monochrome kijelzővel, 2010ben a Nokiától!
-
zorzy4
addikt
Lehel piac az jó környék és öt percre lakom csak 6.kerületben.
Pasti a plafon úgy marad.A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Pastika
aktív tag
Mikrofoncsere kell az Artenak Holnapra kész lesz elvileg...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest