- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SyntaxeError
tag
Ilyet láttatok már?
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
amanoba
őstag
válasz csoda120 #3300 üzenetére
akkor ajánlom figyelmedbe a voda online shop-ot ha sok pénzed van..
9500 vitamaxban 30K.
bár ez még nem annyira retro..Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Pastika
aktív tag
A 6131 retronak számít? Ma kaptam egyet, igaz elég lepusztult de frankón működik.
-
meroly
veterán
válasz SyntaxeError #3301 üzenetére
Igen, CDMA teló sajnos.
amanoba: az semmi, 6230i-t is lehet kapni vodánál 30k körül.
Pastika: szerintem nem, egész jó kis telefon.
Impossible is nothing
-
csoda120
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Facebook: szerelem a négyzeten
-
Pastika
aktív tag
válasz csoda120 #3307 üzenetére
Tényleg nagyon szép. Hol lehet ilyen gravírokat csináltatni, nem hiszem hogy mindenki vállalja a telefonburkolatot. 6300ról jut eszembe, hogy ma láttam egyet mely szerint nokia 6300 sapphire De lehet holnap le is fotózom.
Ami viszont komlyan érdekelne, hogy nincs valakinek ismerőre Ukrajnában vagy Oroszországban? Kellene nekem egy cirillbetűs 8800 billentyűzet.
-
Pastika
aktív tag
Nagy marhaságot mondtam az ukraine black árával, rosszul emlékeztem. Nem 80 180 volt az ára.[link]
-
bepe79
addikt
Szépjóreggelt minden kedves topiklakónak!
Legjobb esetben holnap vagy holnap után meglesz a 8850 !!! Én azért reménykedem, a kínai posta szombaton is üzemel, ráadásul már múlt hét pénteken postázták, úgyhogy reális esély van rá.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
TommyX_
őstag
válasz KSparrow #3291 üzenetére
Elvileg holland billentyűzetes a telefon.
Más:
Valami retro telefont is mondjak.
Volt itthon egy Alcatel One Touch Club.
Meg volt minden hozzá, domino csomagos doboz, dokkolós töltő, leírás.
A telefonon kijelzőjén rajta volt a fólia és alig volt rajta néhány kisebb karc.
Sajna új telefon vásárláskor be lett adva, de én tiltakoztam ez ellen
Itt egy kép róla:[ Szerkesztve ]
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Magnum_
nagyúr
eladtam tegnap az egyik 7110-est, erre éjjel jött egy mail, van-e még.. visszaírtam, hogy mindig van
I humbly and respectfully decline™
-
MuzikJunkie
aktív tag
A Nokia 3650 retronak számít? Csak mert van egy 2003-as kiadású, független, jó állapotú a birtokomban.
16 megás kártya is benne van.Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
meroly
veterán
válasz MuzikJunkie #3317 üzenetére
Azám!
Retro a javából (szerintem).
Tetszik a gombsoraImpossible is nothing
-
KSparrow
őstag
juhú! már lelkes újonc vagyok!
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
MuzikJunkie
aktív tag
Ja, az lemaradt, hogy eladnám. Azért írtam, hogy retró-é...
Szóval 3650 kinek kell?
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Szereztem ma egy N-Gage Nokiát...Csak ott a baj vele,hogy bekapcsolna,de a Nokia feliratnál megáll szoftver frissítés kellhet neki?
A 3660-as meg szimplán besz@rt...Nem reagál semmire,egyszerűen halott.Se a töltőre,sem a bekapcsológombra nem tesz semmit.Pár napja még aktívan használam,tökéletesen működött...
Ötletek a telefonokkal kapcsolatban?
Marha szépek,nagyon jók,régiek,szeretném őket bekapcsolni rendesen
Sziasztok!
András[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Magnum_
nagyúr
Nokia 3100-hoz és vmelyik NGage-hez láttam 400-800ft-ért házakat pécsi Nokia mintaboltban, ha valakit érdekelhet.
I humbly and respectfully decline™
-
TommyX_
őstag
válasz zombinyul #3339 üzenetére
Sajna otthon sima kábellel nem tudod
Szerintem a napló fájl mérete nőtt meg és azért nem kapcsol be a telefon, ez a Symbian 6-nál sajna bug, ezért írtak rá egy külön progit, amivel tudod törölni, ha jól emlékszem(memória őr a program neve)Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
zombinyul
addikt
válasz TommyX_ #3340 üzenetére
Értem,sajnos az már veszett dolog,jó lenne ha tudnék még rá programot telepíteni...
Akkor elviszem GSM szervízbe...Csak ki tudja,ott mennyit kérnek érte...Viszont annyit megér nekem Előlap csere is nagyon rá szorulna,bár egy 3410-esre szerintem jó csere volt Pláne hogy a 3410 be voltázva,kopott volt,és be sem kapcsolt
minolta5:Nem tudod ott mennyit kérhetnek érte?
Köszi Nektek a segítséget!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
KSparrow
őstag
válasz zombinyul #3339 üzenetére
figy még ezt próbáld ki, 6680on és 6600-n megy, (sanons az én n-gage-m nem jut el eddig se, de symbian, egy próbár megér )
na de ezt nézd meg:
kikapcsolod, elkezded nyomni a csillag+zöld+3 gombokat, ezeket nyomba még be is kapcsolod a telefont (közben nyomod a gombokat)
elvileg ilyenkor formázza magát a telefon, azaz mindent visszatesz a gyárira. nevek, letöltött cuccok mennek, de lehet megindul a kicsike.ma mit szereztem (mégegyszer kösz, Minolta,) Nokia 2110 Olimpifon!! (ezzel már 186 telóm van, és 106 Nokia... )
[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
zombinyul
addikt
válasz KSparrow #3345 üzenetére
Próbáltam,sajnos nincs változás,továbbra is csak a Nokia felirat,majd elmegy a világítás,és mindig eltűnik,majd visszajön a Nokia felirat...Nem segített,de azért köszi a segítséget
És gratula a gyűjtmeényhezHonor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
csoda120
aktív tag
válasz Pastika #3308 üzenetére
Egyes ékszerész boltokban csinálnak gravírozásokat,de egy ilyen kidolgozottságú részletes gravírozás nem lehet olcsóság.
(#3319) KSparrow Gratula hozzá Én meg senior tag lettem,de hogy mikor fogalmam sincs,mert nem is figyeltem
#3320) minolta5 Úgy néz ki,hogy egy Sagem myX5m-et és egy régi vastag siemens töltőt adok érte.Szerinted megéri?
#3342) zombinyul Mázlista!!!!
(#3335) Saint_ Sima vagy QD-hoz láttad?
[ Szerkesztve ]
Facebook: szerelem a négyzeten
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mesterséges intelligencia topik
- Path of Exile (ARPG)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest