- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz kaller1 #3945 üzenetére
Konkrétan nem hülyeség, hidd el eléggé utánanéztem, és nem mindenféle fórumokban, lemeríteni tényleg nem kell, de bajuk nem lesz tőle. A li-on akkuk kb .10. töltés után érik el teljes kapacitásukat, és mivel a látható töltés folyamán csak a 90%-kot érik, tehát, nem árt megcsinálni.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
zorzy4
addikt
Ja és még valami. A li-ion akkukba nincs semmi misztikus, egy áramkör van bennük ami védi őket a memória effektustól, a de az akku részük kb ugyan azt a törődést igénylik mint a nm-hi. És az utóbbiból is létezik védő elektronikával felszerelt csak elég ritka, de például a philips ozeoban olyan van, amire rá lehet tölteni. ni-cd akku nem igazán van csak egy két régi bunkófonban.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
meroly
veterán
Igen, én is így tudom és ezt a 90%-ot jó feltornászni, hogy teljes kapcitással tudjuk üzemeltetni, tehát ha pl első pár töltésnél (amikor még "tanul") csak addig töltjük fel, hogy 80%, akkor már csak nagyon nehezen tudjuk elérni később a teljes kapacitást.
Én legalábbis valahogy így képzelem, de ezt is Doki-tól hallottam.Impossible is nothing
-
KSparrow
őstag
válasz Lacazr93 #3955 üzenetére
lehet, bár szerintem nincs. mert ugye az alján van a csepp-porállóság miatt a gumi... szóval szerintem nincs, bár az előlap alsó fele nélkül kompatibilis kell legyen egyéb pop-portos dokkolókkal. (pl a 6108 simán tölt 9300 dollokóval)
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
zombinyul
addikt
A 6230-asokba MMC kell,nem RS-MMC
Különben ha van valakinek RS-MMC(mintha egy félbevágott MMC lenne,ugyebár),legalább egy 128-as(bár egy 64-esért sem lennék letörve),kérem jelezzencsoda120:N-Gageről lehet szó,a 3660-ast semmiért nem adom
meroly:Az én tapasztalatom alapján is felesleges ez a háromszoros lemerítem,feltöltöm dolog.Megéri elolvasni,okos dolgok vannak benne
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
meroly
veterán
Srácok, 5110-em cserélném egy döglött 6310i-re, amiben legalább a kijelző és a fólia jó.
Az 5110 a saját akkujával nem indul, de másikkal tesztelve, végfokos, mert nem talál térerőt.
Impossible is nothing
-
-
zorzy4
addikt
-
meroly
veterán
Nemigen pörögtök, mi van srácok?
Impossible is nothing
-
bepe79
addikt
Hát én spec nemrég értem haza a Westend MM-ből, voltam nézelődni az egyik barátommal. Rákérdeztem a dokkolóra is, nincsen nekik semmihez, nemhogy 8850-hez.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
KSparrow
őstag
-
bepe79
addikt
válasz KSparrow #3982 üzenetére
A Westend MM-ben az emeleten, hátul? Fóliás 8850 mit? Dokkolót? Telefont? Nem vágom.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
KSparrow
őstag
ja a westendben de középen és lent. fóliás Nokia 8850 telefon.
zombinyul:
én is bontottam már meg akkut. egy ericsson ga 628 akku (amit vettem, csak a szigszallag tartotta) meg már kaptam 6310i akkut szétesve, de én is beleztem ki 6610 akkut. puffadt, kiszedtem, a házat meg megtartottam. (nem bírtam ki, egy pontban ki kellett szúrni az akkut. valami rettenetesen büdös, ugyanakkor édes szaga volt. akkor szabadultam meg tőle, sos. )
-
bepe79
addikt
válasz KSparrow #3986 üzenetére
Ezt most még mindig nem értem: 2010 közepén 11 éves telefont árulnak a fővárosban az MM-ben? És volt még belőle? Mennyibe került? És full, zsír, új? Ha igen, honnan szereztek ilyet vajon? Fekete vagy az ezüstes-barnás?
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Hát nem tudom, de a kocsi akksija konkrétan úgy működik (már legalábbis az, ami nem ilyen újfajta zselés akkumulátor), hogy a cellákba sav van töltve, ami töltéskor ugye szökik / szökhet, ezért kell (vagy kéne) sima konnektoros töltésnél a cellák sapkáit levenni, és ezért kell jól szellőző, huzatos helyen véghezvinni az ilyen manővert. Zseléseknél nem tom hogy müxik.
-
KSparrow
őstag
az akku nem tudom, hogysmint volt, mert mikor megéreztem a szagot 8meg akkor már vége volt a szerelésnek,) megszabadultam tőle. sajnos csak gyorsan, és nem túl környezetbarát módon.
a telefon: a kirakatban van, fóliás, és gyönyörű, de nem eladó, hanem a dekoráció része. sajnos... mert amúgy meg tényleg gyönyörű, mintha nullperces lenne. de nem eladó...Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
bepe79
addikt
Kérdés, hozzátok, gurukhoz, 8850-el kapcsolatban: viszonylag új (pár hónapos) SIM kártyával hogyan lehet, hogy a flip felcsúsztatásánál a főképernyőre lépés után először pár másodpercig WESTEL-t ír ki a teló, majd 1-2 másodperc után már rendesen a "T-Mobile H" felirat látható? Ez mitől van?
-
-
meroly
veterán
Mi történt? Már elvonási tüneteim lettek
Közben átböngésztem a vaterát és licitáltam pár telóraImpossible is nothing
-
KSparrow
őstag
a szolgáltatóknak van egy azonosítási kódja, a pannonnak (telenor) 21601, a westelnek (t-mobile) 21630 a vodafone-nak meg 21670. van olyan függetlenítő, ami nem név szerint adja meg a szolgáltatót, hanem annak is ez kell. ha van net monitoros teefonod, akkor eg lehet nézni a 06-os oldalon.
na de a lényeg, hogy szerintem ezt látja a telefon, és először ezért ír ki westelt (mmint a telefon még úgy tudja, hogy a 21630-as kódra ezt kell kiírja. persze utána jelzi a szolgáltató vagy a sim, hogy "héka, ne azt írd ki, hogy werstel, hanem hogy T-mobile!" és helyesbít a telefon.amúgy a 8110-ben most nekem hiába van O2 kártya, akkor is roamingolás után mikor feláll hálózatra, westel 900-at ír ki. a 9110 meg minden esetben marad a Pannon GSM-nél, pedig már nemhogy nem az, nem is simán pannon, hanem telenor... :d de sebaj, ezért (is) szeretem...
valaki nem tudja, mi volt az oldallal? vagy egy óráig nem akart betölteni...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Filmgyűjtés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- iPhone topik
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Hisense LCD és LED TV-k
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest