-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
-
zolikaDB
veterán
Ha valakit érdekel, van egy nagyon szép, nem felújított 7650-esem, új akkuval, dobozzal, töltővel, sajnos gyári CD nincs meg...
-
MurdR
veterán
Nem ide.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
ferret77
aktív tag
Ez a 650-es tegnapelőtt érkezett.
-
ferret77
aktív tag
Ha van köztetek miskolci, ez megér ennyit alkatrésznek is: [link]
-
zorzy4
addikt
Majd rakok fel lépet én is az újdonságokról, csak függetlenítőbe vannak.
[ Szerkesztve ]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Dr Dee
tag
-
shimano1978
csendes tag
Ez mi ez???
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/nokia_mobiltelefon/egyeb_nokia_mobiltelefon/igen_ritka_retro_mobil_telefon_1991444714.html?bk_medium=selfpromo&bk_source=gravity_vatera&bk_campaign=gravity&bk_content=user_account_menu&bk_term=igen%20ritka%20retro%20mobil%20telefon
Samsung Galaxy S7 Edge + Samsung Galaxy Tab4 (SM-T335)
-
MurdR
veterán
válasz shimano1978 #31116 üzenetére
Max 10et adnék azért a haierért.
(Tudom, nem ér annyit. De ér, mert majdnem az összesnek full halott az akkuja, ez meg láthatóan be is kapcsol...)MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
ferret77
aktív tag
válasz shimano1978 #31116 üzenetére
Annyira elszállt az árával, hogy észre sem vette, hogy a nokiához rakta.
-
Dr Dee
tag
A mai kedvencem,amikor a te fotóiddal találsz egy másik hirdetést Ja és a szöveget is tőlem "lopta"
Én meg képes voltam felhívni[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Nokia N900 se nagyobb billentyűt kapott. Szerintem kiváló SMSezni a 6822 (nekem az van), csak buta mint a kő.
-
MurdR
veterán
válasz quailstorm #31126 üzenetére
Én BB-n éreztem először sms írásnál, hogy wow.
Kalsszikusoknál több chatbajnok telóm is volt.
(6310i, 3510i, 6600..)MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
KSparrow
őstag
válasz Dr Dee #31123 üzenetére
Na ez szép. Én is láttam már olyat, hogy nem saját képpel adta el valaki a cuccot. Akkor Oldmobilról lopta. De ez durva. Nem esik le neki, hogy a dobozon ott az imei?
Vagy nem a tiéd ez, jóárasítva?Quailstorm: e70 jó, használtam az is, 6800-t is, 6820-at is. E70 ugye okos. Meg van venne wlan. S40-es barátaink ugye netre nem jók.
Nekem ugyanakkor gépelni elsőre az e61 volt istenkirály, imádtam. Utána meg e90, ha sétálva írtam sms-t, osszecsukva tudtam hol vannak a gombok.
Mondjuk már nekem is BlackBerry a király, érintője verhetetlen szerintem.[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
zorzy4
addikt
Én nem szokta sms írni, max gy évbe 3at, felnőtt ember ne smsezen). Ne neten irkálni, szerintem az összes qwertys nokia jobb, minta mai éritősek, de még szerintem navigállni, az oldalakon. Most ilyenekre gondolok, hogy e61től, e5ig.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
-
bunkomen
aktív tag
Engem pedig tök nem érdekel, hogy milyen velük sms-t írni, mert úgy is csak a polcon vannak
Üdv
-
bunkomen
aktív tag
válasz zorzy4 #31135 üzenetére
Sajnos nem. Egy sim kártyám van. Az okostelefon adta lehetőségekről pedig nem szeretnék lemondani 1-2 napig se. Egyszer hazavágtam az androidot akkor N73-at használtam pár napig, jó volt szép volt. Szilveszterkor pedig szintén nálam volt egy 6680, mert éreztem hogy le fogok merülni. Így is lett.
Arról nem is beszélve, hogy még mindig lusta voltam elmenni micro sim adapterért, így meg elég nehéz belejátszani a régebbi telókbaÜdv
-
golya32
senior tag
Nekem 2 számom van a privát mindig retro telóba van, most egy 6230i be. Azon tényleg csak telefon és sms megy. Meghát az akku is 3-5 nap.
[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
KSparrow
őstag
válasz golya32 #31137 üzenetére
Nekem a BlackBerryben van a rendes, a 808-ban a családi. Amíg van. Pár hónap, de a BlackBerry már korlátlan, szóval nem lesz 2.telefon.
Pedig nyomkodnek pár retrot, de nem teszem le egyiket se a mostaniakbol.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Dr Dee
tag
-
zorzy4
addikt
válasz KSparrow #31148 üzenetére
Ezt most úgy mondod mintha voda még mindig valami 3. szolgáltató amit senki sem használ.
Bunkomen Miért is nem lehet okos telefon funkciók nélkül élni. Otthon és munkahelyen is már mindenkinek van internet. A kettő közötti ingázásban meg ki lehet és kell bírni. Naptár meg szinte minden retróban van, ha sok a feljegyezni valód.A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
KSparrow
őstag
válasz zorzy4 #31149 üzenetére
én is oda akartam menni, de maradtam Telenor.
Mondom, nyomogatni jó lenne, de ha zenét akarok hallgatni, vagy fotózni, -amit majdnem minden nap csinálok-akkor kell a 808, de a BB-t se teszem le, mert az meg netre jó-amit meg félóránként használok-. így már pl egy E7-se elég, pedig az tetszik is. Nem hogy pl egy 6234, emit pár éve használtam, vagy egy 6230. Mikor szervizben volt a 808, megvoltam ugyen a Z10-2110 párossal, de nyilván nem hosszú távú megoldás.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest