- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
aktív tag
Peldaul az RTINGS pontrenszer szerint teszteli a fuleseket ott van konbseg. De mas oldalak is ilyenek. Nyilvan egy 10 pontos skalan nem fogsz latni 3 pontos vegeredmenyt mert kozepkategoriatol felfele tesztelnek azok meg minimum 5 pontot hoznak mert jok. Van kulonbseg. Nekem is 2 fulesem van napi hasznalatban 1 a fiokban. Egyik sem gagyi, markas kozepkategoriasok. A Jabram sokkal jobb peldaul a tiszta hangban, komolyzeneben, indieben, raggieben es sessionben, neutralisabb mint a basszuseros JBL. Nagyjabol ugyanazokon az EQ beallitasokon egyebkent. De a hiphop, rap es metal JBL-en jobb. Szoval az sem mindegy fokent mit hallgatsz mert nincs olyan fules a vilagon ami az osszes stilust kivaloan jatssza le.
-
mhydas99
aktív tag
Azert azt hogy teljesen megegyeznek erosen vitatnam! Hangzasban is boven van kulonbseg, ANC arazas es gyartok kozt is nagyban kulonbozik, szoftveres tamogatas is sokkal jobb a nagy gyartoknal. Toltotok minosege sem mimdegy mennyire strapabiro illetve a 2 fules kozti infras/egyeb osszekottetes (chip) minosege is baromira szamit.
-
Predatorr
őstag
Hát én sosem jártam így, mert ha elakadtam, nem húztam tovább.
Milyen választék? Nézz utána, melyik bt codec mit tud, keress olyan fülest, amelyik képes a jobbakat kezelni (és ne merüljön hamar), ehhez persze vásárolj olyan telefont, amely szintén, talán fél tucat terméket kapsz, bődületes áron. Persze, ha hozzá számolom, hogy azokba a telefonokba aztán biztosan nem tehetsz SD kártyát, akkor a választék ZÉRÓ!"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
mhydas99
aktív tag
Sokaknak minimum 2 tws-e van, mint nekem is. Kell ha lemerulne az egyik es epp beszelgetesben vagyok. Plusz ezeknek a beepitett akksija max. 4 evet bir ki utana vagy az hal be vagy a 2 fulest "osszekoto" elektronika. Akksit meg hazilag ugy ahogy ki lehet cserelni kb. 8 ezerbol, bar akkor buko a vizallosag es nem konnyu egyaltalan, de az elektronikat nem. Uh 3-4 evente vesznek masikat az emberek, akik aktivan hasznaljak is. Vagy surubben mert sokan el is hagyjak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- További aktív témák...