- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PatricAK
csendes tag
Pirex boltban lehet venni Lamy AS stylus-t 17k + aliról egy tok max 10-15k-ért beszerezhető.
Magamnak RM2 helyett egy Boox Note Air3 C -t rendeltem végül, mert:
Munkában sok technikai adatlappal kell dolgoznom melyek egy rém egyszerű android appból elérhetőek. Ezekre akarok jegyzetelni, majd egy másik androidos appba feltölteni.
Illetve a meeting memókat is egy 3.-ik androidos appba közvetlenül fel akarom tölteni. Az e-mailek kezelése csak hab a tortán. Erre az RM2 csak úgy képes ha az előfizetéses felhőn keresztül előbb bűvészkedem valamit.Az RM2 szuper azokra az alap funkciókra amire kitalálták anno, de a világ legjobb papírszerű írásélménye sem helyettesíti az alapvető munkát felgyorsító közvetlen célalkalmazások hiányát.
-
PatricAK
csendes tag
Szia, próbáltam minden variációt, de nekem sehol nem adta ki így. Ha betettem egy referral kódos sima gépet 309€-ért és utána hozzáadok még egy BF -60€ teljes csomagot külön, akkor az 1db sima gép árát is visszateszi listaárra.
Utána elolvastam a Q&A vonatkozó részét és tisztán leírják, hogy a referral kód más kedvezménnyel nem kombinálható - kár hogy nem ezzel kezdtem -
PatricAK
csendes tag
Nem engedi kombinálni a referal kódot a BF ajánlattal.
Mondjuk 60eur kedvezménnyel sem venném meg tokkal amíg aliról tudok szinte bármilyen tokot venni hozzá 20eur-ért. Köszönöm még egyszer a kódot!Üdv,
-
PatricAK
csendes tag
Sziasztok,
Referal kódot tud valaki adni? Kijött most a black friday ajánlat csomagban 60 EUR off alapból, kíváncsi vagyok engedi-e kóddal a további kedvezményt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest