Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PatricAK
csendes tag
Pirex boltban lehet venni Lamy AS stylus-t 17k + aliról egy tok max 10-15k-ért beszerezhető.
Magamnak RM2 helyett egy Boox Note Air3 C -t rendeltem végül, mert:
Munkában sok technikai adatlappal kell dolgoznom melyek egy rém egyszerű android appból elérhetőek. Ezekre akarok jegyzetelni, majd egy másik androidos appba feltölteni.
Illetve a meeting memókat is egy 3.-ik androidos appba közvetlenül fel akarom tölteni. Az e-mailek kezelése csak hab a tortán. Erre az RM2 csak úgy képes ha az előfizetéses felhőn keresztül előbb bűvészkedem valamit.Az RM2 szuper azokra az alap funkciókra amire kitalálták anno, de a világ legjobb papírszerű írásélménye sem helyettesíti az alapvető munkát felgyorsító közvetlen célalkalmazások hiányát.
-
PatricAK
csendes tag
Szia, próbáltam minden variációt, de nekem sehol nem adta ki így. Ha betettem egy referral kódos sima gépet 309€-ért és utána hozzáadok még egy BF -60€ teljes csomagot külön, akkor az 1db sima gép árát is visszateszi listaárra.
Utána elolvastam a Q&A vonatkozó részét és tisztán leírják, hogy a referral kód más kedvezménnyel nem kombinálható - kár hogy nem ezzel kezdtem
-
PatricAK
csendes tag
Nem engedi kombinálni a referal kódot a BF ajánlattal.
Mondjuk 60eur kedvezménnyel sem venném meg tokkal amíg aliról tudok szinte bármilyen tokot venni hozzá 20eur-ért. Köszönöm még egyszer a kódot!Üdv,
-
PatricAK
csendes tag
Sziasztok,
Referal kódot tud valaki adni? Kijött most a black friday ajánlat csomagban 60 EUR off alapból, kíváncsi vagyok engedi-e kóddal a további kedvezményt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest