Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa159sw
tag
Nálam már akad az egész menü is, hogy mindig rosszabb lessz a frissítéssel nem hiszem el. Továbbra is megvan az elhalkulás telefonálás közben,már meg is szakad.Csengőhang bármit állítok első csengésnél időnként akad,mintha sokmindenn futna a háttérben. Ó édes istenem
Valahogy vissza lehetne rakni az android 9-et, hogy ne legyen tégla?
-
alfa159sw
tag
válasz
zsici77 #6616 üzenetére
android 10-el jött, nálam is ez van és időnként elhalhul a beszélgetés, előtte recseg,ropog. Nagyon bosszantó,mert nekem munkaeszköz sokan hívnak. Volt kijelzőcsere,de biztos hogy nincs összefüggés,mert frissítéssel jött. Már megbántam,de mindig ez van ha frissítek elsz@rodik,de hát a kíváncsiság...nagy úr
-
alfa159sw
tag
Nálam is pont így volt
Nekem is tetszik a teló, a 9 lite meg nagyobb is. A srác nagyon korrekt és barátságos volt. Azért is írtam hogy hány db van mert más is járhat úgy mint én. Akkor a tiéd lett a másik kijelző
Én is vidékről mentem, 3 óra alatt megjavította. Máshol nem találtam kijelző csak igérgetést.
-
alfa159sw
tag
Sziasztok! Mai napon sajnos leejtettem a mi9 se-met. Kijelző nem reagál, fekete, néha felvillan színjátszósan. A külső kijelző sértetlen. Lenne esetleg aki kicserélné a kijelzőt? Ha új telefont vásárolnék hogyan tudnám lementeni az adatokat, esetleg olyan program amivel a számítógépről tudnám vezérelni és úgy lementeni vagy átköltözni másik telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Lehet-e százezer forintért kvázi-csúcskészüléket letenni csupa kijelzővel, négy kamerával, rengeteg funkcióval és korrekt mérettel? A Xiaomi megpróbálja.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Micro Four Thirds
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- ASUS routerek
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest