-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Ezt most jól mutatja.[kép]
De holnap ilyenkor már nem 100% töltöttségről fogja mutatni. Hogyan lehet beállítani hogy ha két napos üzemidő végén is 100%ról mutassa a táblázat?Mert így jelenleg nem pontos ha túllépem a 24órás üzemidőt. -
labrat
csendes tag
válasz clubmonaco #1843 üzenetére
Tegnap pont én is visszahallgattam kíváncsiságból a Cube által automatikusan rögzített hívásokat és meglepően jól hallható a hívó fél is, zajos helyen is. Lehet, hogy ez csak külső forrásból rögzít, nem közvetlenül a hangfolyamból, de akkor viszont jól csinálja.
Én is tudom ajánlani ezt az appot. -
labrat
csendes tag
Más:
Tegnap előjött rögtön két bug is, vagyis valami nem normális jelenség.
1. A tárcsázóban hívás közben a kihangosító (speaker) gomb nem csinál semmit, csak ha utána kikapcsolja az ember a kijelzőt. Vagyis gomb megnyom, nincs kihangosítás, utána kijelző kikapcs. és a hang átkerül a hangszóróra. Visszakapcsolás szintén nem megy simán, csak ha a kijelzőt is kinyomom utána.
2. A töltő elkezdett szarakodni, mintha kontaktos lenne a kábel. Rádugom és hol tölti a telefont, hol nem. Csekkoltam minden csatlakozást, minden jónak tűnik. Még tesztelgetem mi lehet a gond. -
pusszycat
nagyúr
A 2. - én mondtam, említettem, h mozog a kábel a csatlakozóban le s fel, de csak a gyári töltőnél egy másik töltővel nem. Lehet ez miatt a lógás miatt szakadozik neked.
Ezért jó (lenne) a wireless töltés ha bedöglik a csati akkor sincs probléma.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
TTomax
félisten
Sziasztok,közeli képeken nektek is brutálisan homályosít a képek széle felé?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
kano
nagyúr
-
Vateraadd
csendes tag
Sziasztok! Jött ma egy frissités, ajánlom letölteni eddig. Nagyon pörög azóta a telefon ( 12.0. 13.0) Global
-
kano
nagyúr
válasz Vateraadd #1862 üzenetére
Már kb 1 héten beszéltünk róla. Le is jött akkor, másoknak valószínű most ért a telefonra csak. Érzetre semmi különbség nincs az előzőhöz képest. Elvileg csak security.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
babosf
aktív tag
válasz clubmonaco #1858 üzenetére
Igen igen...de a beallitasokat varnam toled koszi :)
Galaxy S23 Ultra
-
MacFly
csendes tag
válasz ProEvoFan #1835 üzenetére
NFC károsult vagyok én is a Mi 10T Pro-val. Először semmi gond nem volt vele, aztán egyszer csak nem: hibacsipogás + terminál üzenet, hogy ellenőrizzem a készülékem kijelzőjét. A telefon nem ír semmit, nincs üzenet.
A beállításokkal így nem lehet gond (bár 5x végig ellenőriztem már), különben elsőre sem ment volna. (Leveleznék is a Simple-lel, de napok óta csak ott tartunk, hogy iktatószámot kapott a visszajelzésem, majd keresnek).
Ami érdekes, hogy 10 sikeres fizetés után jött a probléma, ami összefügghet a 10 tokenes limittel, de az akkor lenne, ha nem lenne épp mobil adatkapcsolat, ami biztosan nem áll fenn tartósan.
A másik érdekesség, amit nem látok itt emlegetni, hogy az NFC beállításoknál van egy "varázs" menüpont: "NFC funkcionalitás helyreállítása". Kiválasztva feljön egy szöveg, hogy "tapasztalta valamelyik hibát? ..." És utána internal markupokkal tűzdelt szövegben 3 eset: 1. Nem tudott hozzáadni vagy feltölteni egy NFC kártyát, 2. Az NFC kártyája nem működött, 3. Nem töltenek be az egyéb NFC funkciók. Igen/Nem gombokkal. Ezt is nyomkodtam már, "Igen" után még egy "Helyreállítás"-t kell választani és akkor "varázsol", teker, majd azt mondja, "Helyreállítás sikeres" és indítsam újra. Természetesen hiába próbáltam újraindítás után egy vásárlást, ugyanaz a hibajelenség maradt...Amiért mindezt a te hozzászólásodra reagálom: mit értesz ki/bejelentkezés alatt? A Simple app maga nem csinál úgy mint a standard banki app-ok, hogy be kell lépni és kilépés gomb is van. Egyedül egy "kilépés a profilból" lehetőséget látok, ami kicsit ijesztget, hogy biztosan ki akarok-e lépni, mert akkor deaktiválja a bankkártyámat és a profilba lépéskor újra kell digitalizálni.
-
Tiédetis
senior tag
Ahogy régebben írtam, nekem mix 2s esetében ha fizettem, feldobta azt az otp-s kártyát, amit használok. itt nem. Volt olyan üzenet, hogy nézzem a kijelzőt, hiába néztem, mert ennél nem volt beállítva a pop-up értesítés. most már van, azóta ezzel nincs gond (ha lesz időm megnézem hol volt ezt, mert ennél fontosabb dolgokat se jegyzek meg 1 napnál tovább). NFC probléma: jártam úgy, hogy nem fogadta el, igaz, hogy a kártyát is csak lehúzással utána. Terminál is lehet szar, illetve a kapcsolatuk.
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
TTomax
félisten
válasz instantwater #1859 üzenetére
kano,
Köszönöm,akkor nem keresem a hibát ha ez ilyen.
akibor000
Ez eszembe sem jutott,bár az a kamera azért jóval gyengébb...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
kano
nagyúr
A fizetésed át van állítva HCE tárcára?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ProEvoFan
nagyúr
"Egyedül egy "kilépés a profilból" lehetőséget látok, ami kicsit ijesztget, hogy biztosan ki akarok-e lépni, mert akkor deaktiválja a bankkártyámat és a profilba lépéskor újra kell digitalizálni."
Pont így kell csinálni. Baj nem lesz, mert utána visszalépsz és újra beírod a jelszót, ami nekem elvan mentve benne.
Nálam is ez volt, mint nálad.Ok volt minden, majd jöttek a gondok... Ügyfélszolgálatot felhívtam és szerintük 2x volt digitalizálva a kártyám, mert az eladott régi telefonomon nem léptem ki a profilomból, hanem csak eladás előtt nyomtam egy gyári visszaállítást. 2x ki/beléptem és jó lett...egy hétig kb. Utána az segített, hogy ha frissíti magát a simple app, akkor kilépek a profilomból majd újra belépek.
Tegnap jött frissítés az appra.Ma elfelejtettem ki/belépni és nem is működött...
Ez van.Bosszantó, de a frissítés utáni profil ki/belépkedés megoldja.[ Szerkesztve ]
-
clubmonaco
tag
A Simple is kèr frissítést,ellenőrizètek hogy be is vagytok lèpve ott..
-
zzola
titán
Sziasztok!
Hazai importőrtől vásárolt készülék küldözget még aktiválós sms-t?
Feltételezem, hog EU rom van a készüléken.
Kösz. -
MODERÁTOR
Tokenek letöltése lesz a baj. Nem tölti le, hiába van net. Nekem soha nincs kikpacsolva a net, mégis szivat.
Be kell lépni a bankártyáim menübe, majd ott rányomni a kártya képére. Akkor előjön a fizetési felülelt(nagyban a kártya), ujlenyomat azonosítást kér, majd letölti a tokeneket. Utána megint jó.
De a ki-be jelentkezés is jó.
Everybody lies.
-
ProEvoFan
nagyúr
Tegnap tetszett amit láttam.
Enyhén szólva is forgalmas napom volt.
20 óra készenléti idő alatt összehoztamm 9 óra kijelző időt... ebből 4.5 óra Chrome használat, 2 óra telefonálás...mindez 90hz képfrissítéssel, állandó mobil/wifi kapcsolattal és aktív 2 SIM kártyával...brutál jó az aksi. -
clubmonaco
tag
Majd a 6000-es aksis mèg jobb lesz:)..Èn 144hz-el nyomom S így se panaszkodok
-
kano
nagyúr
Nem tudunk róla.
Más:
Több napnyi akkuidőt lehet valahogy egyben látni?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
MacFly
csendes tag
válasz Tiédetis #1872 üzenetére
Ez segített rajta, köszönöm, ki volt vagy 3 dolog is kapcsolva. Így már érintéskor megjelent a kártya képe és lement a fizetés, ergo, nem hibát akart jelezni, csak kellett neki, hogy mutathassa. Persze az első 10-nél nem kellett neki... na mindegy, a lényeg, hogy helyreállt.
-
pusszycat
nagyúr
válasz clubmonaco #1880 üzenetére
Én is 144Hz hagytam, azon volt gyárilag, úgyis adaptív.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
rolandi350
csendes tag
válasz ProEvoFan #1879 üzenetére
Én egyszer spórolósra vettem, kijött 4 teljes nap.
Most az elmúlt 4 napban egyáltalán nem vettem spórolósra, hétköznapilag használtam, 144Hz, Wifi és mobilnet nappal be. Bár csak 1 SIM-el használom. 4 napot így is kibírt.
Igaz kijelző idő kb csak 6-7 óra mindössze, maradt még benne 16%, most raktam lassú töltésre, azt szereti!„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok hétfőn vásároltam egy ilyen készüléket, Miui Global 12.0.10 Stabil.(QJDEUXM) ezzel a build számmal, majd bekapcsolás után és a feltelepítés után a Miui Global 12.0.11 Stabil.(QJDEUXM)-re frissítette fel azóta nem működik az infra próbáltam már factory reset és utána se működött.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
pusszycat
nagyúr
válasz bubus66 #1888 üzenetére
Nekem működik az infra, én meg frissítést nem kaptam még. Szeptember 1 a biztonsági. Na de az infrára visszatérve lg tv-vel ment de a horizon-al nem müxik pl. Nem csinál semmit.
-
bubus66
nagyúr
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Videofelvételkor mekkora a maximális zoom, amit enged használni? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva