-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Mire akarsz 30-50x-es digitális zoomot használni telón?
Csak mert amilyen képet az igazán készít az sok mindenre nem jó.
Ennyi erővel számítógépen is csinálhatsz résznagyítást a készült képből és még jobb képet is fogsz kapni.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Jakesz
addikt
válasz zsolt501 #1903 üzenetére
Ezeknek a 64 meg 108 mpx-es kameráknak pont ez az egyetlen értelme, hogy digitális nagyítással is vállalható eredményt lehet kapni. Hangsúlyozom, hogy nem tökéleteset, hanem vállalhatót. Fotóknál valóban gyerekjáték utólag belezoomolni a képekbe, de a videókba már körülményesebb, pont ezért kérdeztem rá arra. És az értelmetlen számomra, hogyha a Mi 10T Pro fotózásnál tudja a 30x digitális zoomot, akkor videofelvétel közben miért csak 6x-osat tud max...
-
Jakesz
addikt
válasz pusszycat #1905 üzenetére
Mégha erről is lenne szó, a lehetőséget akkor is meg lehetne adni a felhasználónak. Ha zavar, hogy 15x zoomon rángat a felvétel, akkor visszahúzom 6x-osra... Lásd, S20 is 30x digitális zoomot enged fotóknál, és videóknál 12x-eset. Ez így egy értelmetlen korlátozás. Lehet, hogy a legtöbb embernek ez felesleges szőrszálhasogatás, de ha már megy a marketing ezerrel a nagyszerű 108 mpx-es kameráról, akkor legalább abban az egy dologban aknázzák ki ezt a képességét, amiben értelme is van.
-
kano
nagyúr
Akkor a Samsung lesz a Te telefonod.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Leslie1966
senior tag
Az Android 11-est mikor kapjuk meg ?
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
-
labrat
csendes tag
válasz Barthezz2 #1911 üzenetére
Egyetértek. Ezek ilyen tipikus képtelen/értelmetlen user igények.
Használható zoomhoz egy rendes objektív és állvány kell. Mobilon a max 2-3x (digitális) zoom arra lehet jó, ha nem utólag akarsz egy messzi témát a képből kivágni, mert pl nincs idő rá és gyorsan meg akarod osztani valakivel.
Videónál szintén, a 2-3x zoom az amivel még nem olyan a felvétel mint egy Parkinsonos amatőr operatőr első próbálkozása egy Nokia 3210-essel. -
ha.ro
csendes tag
Elérhető az Indonéz ROM akit érdekel.
🙂 -
kano
nagyúr
Mivel jobb, mint az EEA?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
spawn21
veterán
Rá vettem magam és beszereztem egyet. Fekete modell, nekem szürke jobban bejött volna. Csak sehol sem kaptam.
Nem használom, csak beüzemeltem. Gyerekek, ez nagyon jó telefon. Csak hatalmas
El is felejtettem milyen jó a rendes ujjlenyomat olvasó. Ez eszméletlen gyors és pontos. Kijelző is baba. Szotvert szólni kell[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
TTomax
félisten
Ma megjött a nillkin camshield tokom,nem egy ütésálló ok,de szerintem ez a legjobb amit most venni lehet rá.A fogása nagyon jó,és legalább most már le lehet tenni az asztalra ,nem billeg.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ha.ro
csendes tag
válasz instantwater #1914 üzenetére
Bízom benne, hogy a natív hívásrögzítést.
-
shifty85
tag
Leárt képernyőn, hogy lehet eltűntetni a kameraindítási lehetőséget, valamint hogy lehet kapcsolni, hogy az irányítóközpontot ne lehessen lehúzni (GPS-t, mobiladatot, wifit ki- be kapcsolgatni)?
-
kano
nagyúr
Nem tudom, szerintem ez is egy kitűnő darab. Most jött meg nekem Aliról és nagyon szuper. Belül plüssös (a hátlapot védve) és körben tökéletesen véd. Kamera sem ér hozzá a felülethez, ha leteszem.
ha.ro
Azaz akkor igazából ugyan az, mint a xiaomi.eu vagy a global rom. Vagy nem tudom, hogy van-e rá görög rom. Mi 9-re még az is rendben volt.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
A globalban sem Google tárcsázó van. Az EEA romban van Google tárcsázó.
-
TTomax
félisten
Jobban bízom én azért a camshieldben. Na meg az nem billeg az asztalon.Ezzel a megoldással az a gond,ha alámegy a por akkor karcol rendesen.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
kano
nagyúr
válasz Leslie1966 #1928 üzenetére
Akkor bocsi. Eddig csak az EEA romban volt Google tárcsázó. Biztos a global van fent és nem az EU-s? Mi a rom verzió melletti betűkódja?
-
instantwater
addikt
Én csak azt nem értem, hogy mitől jobb mint a xiaomi.eu verzió. Ezt sem lehet BL nyitás nélkül feltenni, akkor pedig már legyen egy finomhangolt ROM.
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Eddig tartott a csoda, tegnap végül új tulajdonosánál landolt a telefonom én pedig inkább maradtam a sima Mi 10-nél...Pár gondolat a 10TPro-ról (annak tükrében, hogy a Mi9T utódja a Mi10 lett):
+kényelmesebb fogású
+gyors kijelző
+gyors ujjlenyomat
+256GB mindenre is elég
+teljesen sík kijelző
-nincs AOD
- asztalra téve zavaróan billeg
- nincs Qi töltés
- oldalt van az ujjlenyomatolvasó[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
kano
nagyúr
válasz instantwater #1930 üzenetére
A xiaomi.eu -n pl nem működik a GPay jelenleg. Ezért is hanyagolom egyelőre.
szpali
Amiket itt írtál az mind adottság, amit a vásárlás előtt mindenki tud. Ha ezek voltak a problémák akkor nem értem miért vetted egyáltalán meg? Mi 10 dual sim? Mindegyiknél megoldható a dual sim .eu + új simtálcával?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz MárkyMárk #1933 üzenetére
Én is, mert ez az EEA rom a legutóbbi frissítés óta nekem sokat eszik. A nyitási engedély megvan, csak nyitni kellene és TWRP, majd a rom. De akkor már a LineageOS-t tenném inkább fel.
-
TTomax
félisten
Billegésre van tok,és hála a jó istennek hogy oldalt van az ujjlenyomat leolvasó,kb minden helyzetben a legkényelmesebb,asztalon,autostartóba,de kézbe véve is.Gyors is pontos is.A QI töltés....hát az nincs,de mivel erös egy óra alatt feltölt és ezt két naponta kell megtenni így szerintem ezzel együtt lehet élni.... amúgy lehet kapni type c qi receivert ami 10Wos,gondolkodtam is rajta,de én nem érzem hiányát egy ilyen akku mellett.Ez a második Xiaomi készülékem,az MI9 nem jött be az akkuidö miatt,de ezt az MI10 T Prot el nem cserélném jelenleg semmire,persze én nagyon nagyon jó áron vettem egy egy hónapos szürke színű 128GB készüléket,135öt fizettem kiszállítva...
[ Szerkesztve ]
-
Tiédetis
senior tag
-nincs AOD Tudható volt, a technológia miatt, órára megy minden.
- asztalra téve zavaróan billeg Leteszem az asztalra, felveszem, nem billegtetem
- nincs Qi töltés Tény, tudtam, 2 napot bír, kocsiban is kell kábel a Qi töltőnek, akkor meg?
- oldalt van az ujjlenyomatolvasó Sokkal jobban bejött, mint a hátlapi, kijelzős integrált nem jött be.Nem tökéletes, de elég jó
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
Jakesz
addikt
6 nap múlva mutatják be a Mi 11 szériát. Szerintetek a Xiaomi a Mi 10T-hez hasonló barátságos árazást alkalmazza, vagy a Mi 10-hez hasonló elborultat?
-
szpali
addikt
#1935 TTomax & #1936 Tiédetis
Igen, tudtam előre a specifikációkat.
Megoldottam a DualSIM-et, tálcával és egyelőre xiaomi.eu-val, de váltok majd indiai (vagy indonéz) rom-ra, mert a Google Pay-re azért igény vóna'Főként amiatt vettem meg, mert 150eFt volt (Pro 8/256) és még autóznom sem kellett érte.
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Közvetlen hívást hogy tudok kirakni kezdőképernyőre? -
Leslie1966
senior tag
Az Indonéz ROM innen letölthető, próbálkozhat akinek van kedve hozzá: [link]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
instantwater
addikt
válasz Leslie1966 #1944 üzenetére
Feltetted már?
-
MárkyMárk
tag
Segítsetek kérlek, csatlakoztatom a telefonom a géphez fastboot módban, majd parancssorból indítanám a twrp-t fastboot boot twrp.img paranccsal! És mindig azt az üzenetet kapom a parancssortól....
>waiting for any device<
és semmi nem történik!!! Ez mi lehet és miért van??? -
-
MárkyMárk
tag
BL nyitás megtörtént, biztosan fastboot módban van,USB debbugging engedélyezve!!! Ha beírom a fastboot devices parancsot semmi nem történik!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest