- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Nem kétlem, hogy korrektek, nem is minősítettem az ügymenetüket. Ettől még nem hivatalos képviselet, és a garancia is ugyanúgy kínai, mint ha te magad is onnan vennéd meg a telefont. Számlát hardveraprós eladótól is kaphatsz. Nyugodtan lehetsz velük elégedett, ez független attól, amit írtam.
A hivatalos megjelenés szerintem a Wayteq-féle forgalmazás kezdetét jelenti.
-
cimp
senior tag
Nem hiszem, hogy ügymenet kapcsán tudnánk konkrétumokra jutni. Ha elromlik kapok újat, a többit intézik! (nem volt példa rá, h elromlott volna!) Pont a hardveraprósra gondoltam mikor a számlát firtattam. A számlájuk kb 20% drágább mint az említett xiaomishop.hu -s számlák!! ÁFA mentes számla elve gyanús, de ezt ha el akarjuk számolni akkor nettó!!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
cimp
senior tag
Utánanéztem, nem mondtam hogy törvénytelen, de drágább! A másik nettó olcsóbb. Az hogy végfelhasználónál nem jelentkezik többlet az a gyanús. De ne kezdjünk itt adószakértősködni. Ezt majd a HIVATAL eldönti.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Tomi_Ohl
veterán
Köszi, válaszok elküldve!
(Bár nem vagyok benne biztos, mennyire hivatalos a xiaomishop.hu. Nekik is van megállapodásuk a Xiaomival, mint Wayteqéknek?Am az mitől van, hogy ha a miuiandroid.hu-n írok valamit, akkor befagy a böngészőm, és csak a bezárása segít? (MIUI 6-os böngészőről van szó, Chrommal szavaztam, és nem volt semmi baj)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
hriska
aktív tag
válasz Tomi_Ohl #8055 üzenetére
Nincs említés hivatalosságról....
Igen,ismerjük a hibát,dolgozunk rajta.Egy megoldás van,ha mobil nézetre váltasz a gyári böngészővel akkor jó.Keressük a hibát!
És mindenkitől elnézést kérek a kérdés félreéthető mivolta miatt!
[ Szerkesztve ]
-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
Tomi_Ohl
veterán
Nem rosszból, de ennyi erővel már novemberben is jelen volt, mert aki akarta, megrendelhette (persze Kínából). De értem, az első bolt ahol jelen volt az a xiaomishop.hu.
Köszi a tippet! Valami miatt nekem a gyári böngésző az asztali nézetet töltötte be, pedig nem állítottam át clean install óta semmit az oldalon. Most átváltottam mobilosra, csak jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Hol kezdődik a szürke import?
-
Figur10
tag
Sziasztok Urak.
Szükségem lenne segítségre. Nem tudom beállítani hogy a SMS-ek betű mérete nagyobb legyen vagy esetleg az SMS szövege nagyítható legyen. Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm. -
-
-
szente
addikt
válasz juventusfan #8063 üzenetére
Miracast-al, vagy DLNA-val, ha tudja a Tv.
-
markussandor
senior tag
válasz juventusfan #8063 üzenetére
a telefonoknak ismert a specifikációja, ha olyat veszel, ami nem tud mindent, amit szeretnél, akkor az a telefon hibája?
a korábbi sonymon volt hdmi kimenet, sosem használtam, ezen nincs, de ha lenne se használnám
ha neked olyan kell, tudsz választani 100 közül, de kicsit erősnek érzem, hogy ezt "komoly" hibának rovod fel... -
llaszlo
veterán
válasz markussandor #8065 üzenetére
Nem hibának, hanem hátránynak hozta fel. Már akinek az. Én sem bohóckodom ilyenekkel, nincs rá szükségem.
-
juventusfan
tag
válasz markussandor #8065 üzenetére
Igazad van! Nem néztem még alaposan utána. Akkor csak bizonyos tv-kre tudom csatlakoztatni az mi3-at, semmi közti átjátszó nincs? (Persze, az előzőekben említett nem működő adapteren kívül)
Háborúban az igazság az első áldozat, és az információ erősebb a golyóknál.
-
Ájvé
veterán
válasz juventusfan #8067 üzenetére
Szerintem nem, ez HDMI-n megy az meg általános csatlakozó a HD TV-ben.
-
Klara_
őstag
Ma akratunk venni egy Mi3-mat, speedshopban nincs, edigitalban pedig nem lehet kezbe venni kiprobalni a keszulket vasarlas elott, mert le van foliazva a doboza!!! Bemutato keszulek meg nincs, ott is hagytuk oket. Mindent a vasarloert..
Hol lehet megtapogatni vasarlas elott es hol adnak ra itthoni garanciat+szamlat? -
anderledani
őstag
Media Markt
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Klara_
őstag
válasz anderledani #8070 üzenetére
Koszonom.
-
Fejvadi
nagyúr
Videófelvevőben van olyan. hogy "Gyorsított felvétek intervalluma"
Ez mire jó? Hogy lehet gyorsított felvételt csinálni? -
zolikaDB
veterán
Valakinek van mukodo Z3 billentyuzete? Amit xda-n leltem, az incorrect es nem telepul. Mipadon megtetszett.
-
zolikaDB
veterán
Hot! Occo Meizu a lathataron -> Meizu M1
[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz zolikaDB #8079 üzenetére
Én ezt használom hónapok óta, működik, egyetlen probléma vele, hogy Xposedet nem szereti (belassul tőle), WSM mehet. CWM-ből kell feltenni, telepítés közben rá kell menni, hogy yes, install untrusted zip.
Fejvadi sajnos videót még soha nem szerkesztettem, ebben nem tudok segíteni. Utánanéznék, de már vidéken vagyok, és csak egy szomszéd wifijét lehet befogni az ablakból, azt is alig.
-
anderledani
őstag
válasz Fejvadi #8082 üzenetére
Tedd fel a gépre és windows live movie maker. Ez a legegyszerűbb megoldás szerintem.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Tomi_Ohl
veterán
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Garada
őstag
Lassított felvételre van valamilyen lehetőség? Olyan programra lenne szükségem ami rendesen működik, és nem csak valami tákolmány az egész.
-
zzola
titán
Boldog karácsonyt kívánok!
-
Fejvadi
nagyúr
válasz anderledani #8085 üzenetére
Köszi menet közben én is arra a következtetésre jutottam. Már fel is telepítettem tegnap és tanulom.
-
Fejvadi
nagyúr
Békés Boldog Ünnepeket minden Xiaomi-s társamnak !!
-
foxymaxy
senior tag
Kellemes Karácsonyt mindenkinek
e pluribus unum
-
MODERÁTOR
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-------------------------------------------------------
Mi4-en egész jó a legutóbbi ROM üzemideje:
Viszont ha valaki használ Play Music-ot, esetleg előfizetése is van, nála nincs baj?
Ha zenét hallgatok, és van egy értesítésem(lehet akár az is, hogy főképernyőre lépek a Play Music-ból, és a zenevezérlői miatt bejelez), akkor ha le akarom húzni az értesítési sávot, az android.systemui process leáll, de annyira, hogy kvázi semmire sem reagál a telefon, és a hibaüzenet is fel-felugrál, csak néha marad ott, hogy meg tudd nézni, és annyit tehetek, hogy restartolok. Szerencsére a power gomb működik.Másnál is van ilyen?
Everybody lies.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Barthezz2 #8096 üzenetére
Nem csak a Play musiccal van probléma, Es file explorer beépített zenelejátszója és a PowerAmp is csinál ilyet. Nekem tegnap egy wipe cache és wipe dalvik cache ideiglenesen megoldotta, de ma megint élőjött a hiba. Reméljük a holnapi frissítésben javítják.
-
s4tch
veterán
válasz Barthezz2 #8096 üzenetére
Akksiidő nekem is elég jó Mi3 alatt már a múlt heti ROM Lite verziójával is. Screenshot csak arról van, hogy 4 óra 3 perc kijelzőidővel járok 42%-os akksin, a végét nem örökítette meg, de az is bőven 6 óra alatt volt. A zenés bughoz nem tudok hozzátenni, nem használom ilyesmire a telefont.
Áldott ünnepet mindenkinek!
-
MODERÁTOR
-
anderledani
őstag
válasz Barthezz2 #8099 üzenetére
Lesz holnap rom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest