Hirdetés

Mindent vihet a Meizu filléres phabletje

A Meizu kíván a következő olyan kínai gyártóvá előlépni, amelyik a Huaweihez vagy a Xiaomihoz hasonlóan a globális eladások szintjén is komoly eredményeket tud felmutatni, éppen ezért az odahaza remekül árazott csúcskészülékeik után (MX4, MX4 Pro) most egy igen olcsó, negyvenezer forintos phabletet is piacra dobtak.

Nagyon komoly a Meizu m1 Note felhozatala

A Meizu m1 Note-nak nem kell a specifikációk frontján szégyenkeznie: Az 5,5 hüvelykes, IGZO technológiájú Full HD panelt a MediaTek nyolcmagos, 64 bites SoC-je, az MT6752 hajtja (Cortex-A53), az igen erős Mali-T760MP2-es GPU segítségével. A 2 gigabájt rendszermemória szinte magától értetődő, akárcsak a Cat.4-es LTE modem a gyors adatkommunikációért, de a dual SIM-es megoldásról se kell lemondani.

Két nagy felbontású kamera is belefért a negyvenezres árba

A készülék 150,7 x 75,2 x 8,9 milliméteres házával és 145 grammos tömegével kompakt készüléknek számít a phabletek körében, ennek ellenére sikerült 3140 milliamperórás akkumulátort, 5 megapixeles előlapi kamerát és 13 megapixeles hátlapi szenzort belesűríteni. A 16 gigabájtos kezdő tárhely sem rossz dolog a 999 jüanos ár mellett. A Meizu m1 értékesítésének kezdetéről nem osztott meg a kínai gyártó pontos információt, mindenesetre, amint elegendő készlet a rendelkezésükre áll, piacra kerül a veszettül jól árazott óriásmobil, egyelőre persze csak hazájában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Nem lesz kicsi a Meizu m1 mini

    Az előzetes információk szerint 4,7 hüvelykes kijelzővel és nyolcmagos processzorral rendelkezik a Meizu következő „mini” mobilja.

  • Kémfotón a Meizu m1 mini

    A korábbi beszámolókkal ellentétben végül mégis öthüvelykes kijelzővel debütálhat a Meizu aprónak aligha nevezhető minije.

  • Százezer Meizu M1 egyetlen perc alatt

    Kínában pillanatok alatt elkapkodták a Meizu rendkívül nyomott áron piacra dobott középkategóriás okostelefonját.

  • A Meizuba fektet az Alibaba

    A két kínai vállalat stratégiai és üzleti együttműködése révén még szélesebb réteg számára válhat elérhetővé az Alibaba számos online szolgáltatásával felvértezett YunOS platform.

Előzmények

Hirdetés