- Íme az új Android Auto!
- Magisk
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Ugyan egy hétbe tellett, de elvileg úton van az enyém is.
Majd kiderül, hogy baj-e, hogy SG helyett HK posta hozza...[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
hunaqua
addikt
válasz vegyszer #351 üzenetére
A HK szállít akkumulátort? Eddig arról volt szó,hogy nem
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
vegyszer
addikt
-
-
hunaqua
addikt
válasz vegyszer #355 üzenetére
Szerintem ez jobb telefon,de amennyit adnak már az A820-ért az annál sokkal többet ér.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
vegyszer
addikt
Nem kérdés, hogy jobb e, de a nem stock felület mindig idegen volt nekem az a820 on. (volt vagy 3 miui rom rajta, de mindig ment vissza a megszokott)
Ui. Itt vannak lockscreen widgetek? Erre nem volt lehetőség a nem hivatalosan portolt romokban
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
hunaqua
addikt
válasz vegyszer #357 üzenetére
Lesz erre is minden
http://www.needrom.com/mobile/xiaomi-hongmi-nexus-5/
Azt nem tudom,hogy ez WCDMA-ra való.
-
karervin
újonc
Sziasztok, most rendeltem egy Xiaomi RedRice WCDMA telót Kínából. Megjött, 3 napig szuper volt, most meg nem tölt hálózatról. Szerintetek az akku vagy a teló halt be? Nem tudom más aksival kipróbálni.... Köszönöm, ha valaki tudna valamilyen tippet mondani! Ha csak az aksi lett hibás, nem szeretném a telót visszaküldeni Kínába....
-
esox
senior tag
Használ valaki flip tokot telóhoz? Fóliát nem akarok, nem láttam még jó, nem tudom mennyire zavaró a mindennapokban egy ilyen flip tok. Tabletemen van, főleg mióta egy nexus 7 sz..rrá tört az első leejtéskor.
Ezeket néztem,esetleg valakinek van tapasztalata?Első kettőn gondolkodom...de már úton van egy gumi tok és egy alu tok, szóval lehet hogy lesz eladó tokom fekete színben
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
vegyszer
addikt
válasz karervin #362 üzenetére
Akku ki, néhány másodperces várakozás után vissza, teló pc USB portra feldug. Ha sokat vársz, fel kell, hogy gyulladjon a fénye. És kell töltés animációt adnia minden droidos cuccnak.
Sőt, lehetséges, hogy külső áram esetén akku nélkül is valamilyen szinten feléled a teló... (USB flash eszközzel így lehet mókolni)
Ezekre mit reagált?
(attól, hogy 1 perc alatt nem csinál semmit, az nem jelenti azt, hogy egy este alatt nem sikerülne feltölteni)[ Szerkesztve ]
-
Indy1
tag
Hol kaphato olcson, melyik webshopban?
Merimobiles akcio 186.45$ de multban rossz tapasztalatom volt veluk
van jo hely ez az ar korul, ha nincs a defaultom a MiniDeal (199.99$) -
Tex
senior tag
válasz karervin #362 üzenetére
Csak hálózatról nem tölt vagy PC-ről sem?
Ha hálózatról nem tölt akkor lehet a töltőfej hibás.
Ha PC-ről sem tölt akkor a vegyszer által is javasolt akku nélkül hálózatra kötve bekapcsolást javaslom én is. Egy S7 Slimet már hoztam így vissza.[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
esox
senior tag
Aki esetleg még nem tudott dönteni vásárlást illetően egy angol nyelvű ( ) review és az írott verzió.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
atee_13
őstag
Most belebotlottam a 3G-s változatba 195$ ért. De végiggondolva én nem valószínű, hogy használnék mobilnetet csak Wifit. A 3G nélküli változat beszerezhető valahonnan "diszkont áron"?
-
fila
senior tag
Sziasztok!
Majd egy hónapja használok MIUI-t a P770-en. Most megjött a telefon számlám és van rajta két külföldi sms, ami csak erről a romról mehetett el. Én sms-t sem küldök, nemhogy külföldre küldjek. Tapasztalt valaki ilyet a Hongmi-n?
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
ÁrPi2
senior tag
Nemtudhatom neked diszkont ár-e , de például van Xmas-sale a merimobiles-en és
M17 kuponkóddal $186.75 még hat napig
(Ez wcdma-s ha nem baj )
(Antelife-n is asszem van likeus kuponkód 6 dollár értékben...)
[ Szerkesztve ]
-
mailman
tag
Sziasztok,
megjott a telcsim, en Alirol a Hong Kong Goldwaytol rendeltem, megbizhato elado, kb 100 dealt csinaltunk mar veluk. 198USD volt DHL-lel egyutt.
A stabil 1.0-as ROM-mal jott, magyar nyelvvel, de fura ekezetes karakterekkel. ami meg meglepett, hogy MIUI recovery van installalva, ezt meg nem csereltem le azota sem, a backup nagyon sokaig dolgozik, igazabol meg nem is birtam kivarni, ezt leszamitva mukodik jol.
Mult penteki buildet felraktam, tokeletesen felment, szebb, jobb, gyorsabb. Viszont 2 dolog van, megcserelte a tel belso memoriajat es az SD-t, en ezert a megoldasert nem rajongok, valaki tudja hogy kell visszaallni? Illetve a google services annyi wakelockot csinal, hogy kiirtom az egeszet belole es felrakom a google instalerrel asszem.... -
atee_13
őstag
válasz vegyszer #377 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
(#381) ÁrPi2: Köszi.
Én a Tmallboxon láttam 190 ért (magamnak is és másoknak is onnan rendeltem eddig 100%-ig elégedett vagyok velük), persze erre jön még a 4$ dollár szállítás és a 4% Paypal, de ha nem esik nagyot a forint akkor 45 -be ha az "égiek" is úgy akarják megvehető. Csak még előtte el kell adnom a V970 em.
Van esetleg valakinek személyes tapasztalata? Már megérkezett a teló nyomkodta, pötyögte? Első benyomások ilyesmik. A minőséggel gondolom nem lehet probléma mert mindenhonnan csak jókat lehet hallani róla.
-
karervin
újonc
Köszönöm a hozzászólásokat, ötleteket! A telefon addig működött, amíg az aksi teljesen le nem merült. (De nem töltött, nem égett az alsó töltő led sem.) Próbáltam addig újraindítani, de nem javult.
Megpróbáltam PC USB-ről életre kelteni, ahogy írtátok, de sem akkuval, sem akku nélkül nem sikerült. Szerintem semmi áramot nem kaphat a microUSB-n keresztül....
-
vegyszer
addikt
válasz karervin #386 üzenetére
Ez nem jó jel.
Külső akku univerzális töltő esetleg nincs?Tenni kéne egy próbát.
De jelezd az eladónak mindenképp...Esetleg keress egy közeli fórum társat... Hátha tud segíteni
[ Szerkesztve ]
-
Nohab61
aktív tag
-
Indy1
tag
Merimobiles akcio , jelentem:
Nagyon rossz tapasztalom van veluk
Megrendeltem a Jiayu G3St , masnapra meg 20$ kernek EMS futtara -visszautasitom
Ezutan futyulnek ram
7 nap elmul , irok nekik
Valasz - Ma kuldjuk.
8 oraval kesobb - bocsanat , csak Dec16 kapjuk a gyarbol
Duhosen visszairok
ha nincs , miert kernek penzt futarra
Ha van , mert nem kuldtetek ell eddig
Ha csak azok aki pluszt fizetnek , azoknak kuldik azzonal - ez nem "fair" uzletpolitika.
Kertem torolni az egesz rendelest
Nem valaszolnak
Ez Dec11 tortenik- azota naponta ketszer irok es persze nincs valasz -
Adikosa
tag
Na megérkezett az én Hongmi-m is, merimobiles-tól. A feladással nem volt gond, az SG post volt kicsit lassú ~3 hét. Elsőre ami zavar, hogy kicsit recseg a hátlapja, másnak is van ilyen tapasztalata?
-
kano
nagyúr
Nem értem, hogy mit görcsöltök itt 10 dollárral. A Spemallnál vagy az Ibuygounál kell venni, innen tuti eredetit kaptok és nincs sarc sem. Egy kicsit drágább, de ha azt nézzük, hogy máshonnan szinte tuti a "sarc" akkor már megéri.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
99% hogy nincs rá semmi. Ügyesen adják fel.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
hunaqua
addikt
...ez nem így van,mind "ügyesen" adja fel,mégis most 80-90%-ban van Áfa.Esetleg,ha Te is ilyen helyen dolgoznál akkor a több ezredik csomag után röntgen nélkül is tudnád,hogy mi van benne.
Magyarországra csak Gift érkezik 10-25usd értékben!
...legalább hülyének már ne nézze őket senki!SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
kano
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest