- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagyula
senior tag
A fehér színű Hongmi már támogatni fogja a WCDMA hálózatot.
Lehet érdemes várni annak,aki ilyen telót szeretni berszerezni magának.miui.hu
-
hunaqua
addikt
Szerintem az első körben kiszolgálják a hazai vásárlókat (ezzel a verzióval),és 1-2 hónap után jöhet a többi kontinens.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz vegyszer #105 üzenetére
Szeptember 10.-én kapnak már a "csomagos" üzletek is. 50.000 darab kerül kiszállításra.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
...tényleg,ebben vajon van értesítő led?
-
hunaqua
addikt
válasz vegyszer #109 üzenetére
Én nem láttam ott 3G-t,melyik az?
Akiktől ott kérdeztem az mind kínai szabványút árult.
[ Szerkesztve ]
-
vagyula
senior tag
Szeptember végén érkezik a WCDMA változat is,aki ilyet szeretne érdemes várni egy picit.
miui.hu
-
hunaqua
addikt
...ha marad annak is a 160usd.- s ára,és XIAOMI minőség,akkor az "BEST" cucc lesz a saját kategóriában.
...és én tudok olyan kollégáról is aki tud hozzá csinálni Magyar nyelvet.[ Szerkesztve ]
-
koliz1
tag
Sziasztok
Ha valaki rendelne, a Nemzetközi változatból csatlakoznék hozzá
-
hunaqua
addikt
Az még nem jelent meg,és szerintem a Shop-ok nem ennyiért fogják árulni az elején.Úgy gondolom,hogy ennek Karácsony környékén lesz realitása. (..akkor meg már jönni fognak a 8 magos cuccok is)
[ Szerkesztve ]
-
paca5
tag
Arról van bárkinek bármilyen infója, hogy a telefon akkumulátora mennyit bír???
-
kezdő
senior tag
Elméletileg november 5. a 3G változat premierje!
-
hunaqua
addikt
....na,ma van 5.-e!
-
imrus72
tag
Az Ibuygou Facebook oldalán írják:
Hey, very glad that hongmi wcdma version was released officially yesterday. So it's time to ship out the wcdma version of it. Ibuygou start to ship the hongmi wcdma version smartphone from today. Hope you can receive your hongmi soon.
Ezt pedig az oldalukon:
Breaking News : ( Updated on 5th.Nov )
Xiaomi Hongmi WCDMA version is in stock. Ibuygou will ship out your order in 3 business days after order confirmed according to order sequences, thank you for all. Cheers.Kíváncsi vagyok ki rendel elsőnek
Én is gondolkozom rajta.
[ Szerkesztve ]
-
alexandrosz
aktív tag
-
imrus72
tag
válasz alexandrosz #122 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ők hivatalos viszonteladók.
-
dody07
tag
sziasztok
Beazonosításból már beraktam egy képet a LENOVO A820 topikba.
Ide is betenném hátha valaki ismerné.
Egy barátomé magyar nyelv kellene rá.Minden jel arra utal, hogy ez a témában szereplő telefon.
[ Szerkesztve ]
Nem akartam partícionálni, flesselni, romolni!! A 21.században akartam telefonálni
-
imrus72
tag
Sziasztok . Rendelt már valaki valahonnan? Én készülök,de még várok kicsit.
vagyulától kérdezném,hogy magyart lehet majd rá csiholni valahogy ? -
Adikosa
tag
Na megrendeltem merimobiles.com-ról. 215 + 8 usd szingapúri posta.
Kupon kód: moe - ezzel lejön 4% vagyis kb 8 dollár tehát a posta így ingyen lesz. -
-
franky80
csendes tag
Nekem már meg is jött,csak a vám miatt nem kaptam még meg.Napokon belül nálam lesz.
-
franky80
csendes tag
Ez tartalmazza a magyar nyelvet.
Itt egy multi rom
Innét való.
itt a telefon fóruma.[ Szerkesztve ]
-
mclane_
aktív tag
válasz franky80 #137 üzenetére
Szia!
Csatlakozom az előző kérdezőhöz én is: honnét rendelted?
Nagyon kíváncsi lennék, majd egy kis leírásra, hogy mi a véleményed, tapasztalatod a telóról.
Közben eszembe jutott valami, van benne státusz led olvasatlan üzenetre, nem fogadott hívásra, stb..?
Előre is kösz.[ Szerkesztve ]
-
franky80
csendes tag
-
franky80
csendes tag
Még nem kaptam meg.A nyomkövetés szerint most indult el a DHL-tól BP-ről.
Szerintem nincs rootolva.Ha megjön mindenképpen készítek egy kis leírást. -
esox
senior tag
Must have tok.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
esox
senior tag
Sajnos már nem tudtam az előzőt editálni. Itt a költséghatékony verziója az előző toknak, bár az azért nekem személy szerint sokkal jobban tetszik.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
franky80
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Jelentem megvan a telefon.Első benyomásom, hogy nagyon tetszik. Jelentkezem pár nap múlva, ha belaktam.
A telefon alján lévő 3 gomb az nem világít.Lehet hogy be lehet kapcsolni de odáig még nem jutottam el.
Mivel nincs a telefonon google szolgáltatás ezért azt külön kell telepíteni.Itt megtaláljátok ezt.Megyek nyomkodom tovább a telefont!
-
hunaqua
addikt
válasz franky80 #145 üzenetére
Használd egészséggel!
Nem világítanak a gombok.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest