- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
aktív tag
Használtatok már otg kábellel pendrive-ot a hongmin? Én ha rádugom kifagy az egész és semmire se reagál. Ha kihúzom akkor meg minden tovább. Fájlrendszer hiba lesz vagy miért lehet ez?
Egyébként az miért van, hogy 4 gigásnál nagyobb fájlokat nem lehet felmásolni a microsd kártyájára?Szerk.: Most nem fagy ki, de azt írja damaged SD card storage. Hol lehet elérni esetleg ezt a tárolót?
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
4GB -nál nagyobb fájlok - FAT32, exFAT és NTFS formázás miatt.
* Péter - 06302461862 *
-
alexw801
senior tag
válasz vegyszer #2780 üzenetére
Vennék Hongmi-t Kínában személyesen, de a MIUI-t totál nem ismerem. Nem akarok leszokni a Chrome-ról (mert minden eszközömre szinkronizálva van), nem akarok ingyen felhő tárhelyet, stb.
Mekkora a váltásnál a zökkenő, lesz-e magyar nyelv, leirthatók-e a kínai app-ok, a kínai frissen vásárolt telefont a rajta lévő helyi MIUI-val legalább hardware ellenőrzés céljából sikerülni fog szóra bírni, angolra átkapcsolva?Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
hunaqua
addikt
válasz alexw801 #2819 üzenetére
A Xiaomi-tól vedd meg Kínában!! Rengeteg a hamisítvány!
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
SSlyTR
aktív tag
válasz Laza... #2824 üzenetére
te rohadtul félreértesz. Leszarom a win-linux háborút. baromira nem érdekel ki mit tart jobbnak. Én az egyiket használok mert az az én dolgom.
Még egyszer megkérdezem a fat32-t használó linux tud kezelni 4 gb-nál nagyobb fájlokat? a fat32 elvileg nem támogatja, de nagyon cikinek tartom ha nem lehetne linuxon filmet nézni. Választ akarok kapni a kérdésre nem pufogást. ennyi
-
batai15
félisten
képernyő mentést milyen Bill. kombóval tudok csinálni?
-
MODERÁTOR
-
batai15
félisten
válasz Viktor0610 #2828 üzenetére
Az nem jo, mert nem lehet minden ugy fényképezni
-
Dominó85
addikt
Ha csak nem FullHD Xvid videt akarsz nézni androidon, akkor nem értem ezt a 4GB-os limitet. x264 kodekelésű HD és FHD filmek vannak a neten bőven 4GB alatt. No meg egy HD felbontású vagy akár FHD felbontású teln rohadtul mindegy hogy FHD vagy "csak" HD a film felbontása. Úgy sem 10 centiről fogod nézni, sőt szemkímélőbb is a kisebb felbontás. De hogy a kérdésedre is adjak választ. tudtommal az exFAT (extended = kiterjesztett) képes kezelni 4GB feletti fájlokat. Kérdés, hogy a droid vagy Linux szereti-e ezt a formázási formátumot.
* Péter - 06302461862 *
-
SSlyTR
aktív tag
Azért érdekes téma mert a legtöbb filmet 720p-ben szedem le. Kb 6-8 gb egy film így. Viszont ha mégis úgy alakul, hogy buszozás közben nézem meg, akkor pluszban le kell szedni egy 4gbnál kisebb méretű változatot. Ilyenkor siet az ember, persze, hogy lassan jön le, meg ezer macera van vele. Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha rámásolnám egy pendrive-ra a 720p filmet és otg kábellel nézem is.
Így meg az android miatt majdnem lekésem a buszomat. -
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
-
doongoo
addikt
Megjöttek Domino85-től a matt fóliák. A másodikat már sikerült hibátlanul feltenni. No buborék. Tapintásra más, mint a gyári fényes, de ujjlenyomatot nem gyűjt szinte semmit. Mostantól mindenemre csak matt fóliát teszek...
-
MODERÁTOR
-
Dominó85
addikt
válasz doongoo #2838 üzenetére
Köszi a pozitív visszajelzést a fóliákról. Rengetegen kérdezték milyen a minőségi. Én egy gyári Nillkin fóliát tettem a Hongmi-ra és az egy utolsó . Bezzeg a Frosted Shield tok az top 10 minőségre.
SSlyTR
720p film és 6-8GB??? Jó ég... miben szeded le tömörítetlen avi-ban?
Amúgy a Hongmin néztem 720*304 felbontású videót és nincsen értelme nagyobb felbontásnak.* Péter - 06302461862 *
-
batai15
félisten
válasz Viktor0610 #2836 üzenetére
Ja mondjuk így már más..
-
SSlyTR
aktív tag
válasz Dominó85 #2840 üzenetére
Egy normál minőségű film pedig ekkora. Egy 40 perces sorozat 1,2 gb. És ennek a minőségével se vagyok megelégedve.
pl.: rush 5.8 gb, wolf of wallstr. 8 gb, watchmen 8.2 gb, le mans 8,5 gb Ezek mkv fájlok.Én már pár éve csak 720p filmet nézek és nagyon észre lehet venni a különbséget (még mobilon is). Nálam pc-n xvid nem játszik. Persze valakinek a moziban kamerával felvett a minőség, nekem nem.
-
batai15
félisten
Nagyon jó a telefon, de! 2. alkalommal fordul elő hogy a modern combat 4 egyszer csak eltűnik a telefonomról. 3. alkalommal telepítem újra
-
Dominó85
addikt
mkv... most komolyan? miért nem jó a matroska videóban lévő kodeket használó .avi (XviD, DivX)? Egy 4,5-6"-os kijelzőn semmivel sem jobb az mkv a 6-10000kbps-es bitrátájával, mint egy 800-2000kbps-es avi. Nem utolsó szempont, hogy az MTK SoC-nak sem kell úgy dolgoznia (lehet 2 maggal röhögve elviszi, míg a másik kettő pihen). Higyjél nekem, igen sokat konvertáltam, vágtam anno.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz Viktor0610 #2845 üzenetére
Nekem is a Stable V5 van fent, de nem updateltem ilyen zip-vel. Ez mit javít? Azért kérdezem mert nálam minden OK a Hongmi körül.
* Péter - 06302461862 *
-
MODERÁTOR
-
Dominó85
addikt
-
MODERÁTOR
-
batai15
félisten
válasz Viktor0610 #2845 üzenetére
a recovery menüt milyen kombóval hozzam be?
illetve mit mentsek le? az egész romot?
Stabil rom alatt mit értesz? én így vettem a telefont, nem raktam fel semmit.
Full magyar rom ami nekem fenn van: (miui verzió) : MIUI-JHBCNAL 5.0
ez a stable?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs