Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom miért lenne vicc, de biztos. Tuti nem volt még olyan, hogy egy linuxon szocializálodott ember azon bosszankodott volna, hogy ami a linuxban 3 szóval megoldható konzolban
Ja, hogy így értetted! Akkor nem vicc, mindenesetre én először kacajgtam rajta, azért írtam, hogy vicc, de saját esetemben inkább bosszantot. szóval bocsi!
A céges dolog meg nekem elég mehh, az a cég aki nem hajlandó költeni a számítógép parkjára, és inkább linuxot tesz fel, mert a win 10 már nem futna el rajta szerintem nem jó irány és itt nem a linuxal van a baj, hanem a hozzáállással.
Ahol múlt évig dolgoztam, csili-vili üvegportálos modern épület volt, de a hálózat úgy volt felépítve, hogy a pincében lévő területen már csak XP jutott! Kérdeztem is a rendszergizda lényt, hogy a hálózat biztonságos amúgy így szerinte....mindegy, ugyaneetől az embertől kérdeztem, ismeri-e a Linuxot, őszintén meglepődve hökkent meg.
igaz a Linux is jó megoldás, mert azt meg nem ismerik Mancikák meg Pistikék.
Már erről esett szó, nem kell nekik ismerniük. Aki nálam egy pár hétig vendégeskedett nemrég, mindennap használta a desktopot, fel sem tűnt neki, hogy Linux Mint-et használ. Klasszikus Wines elrendezéshez volt szokva, gondolom azért.

Tehát most már egy irodai programnak is szögegyszerűnek kell lennie, nem lehet benne 100 beállítás, mert senki sem fogja érteni
Értem. Halkan jegyzem meg, hogy az MS Office jóval bonyolultabb, mint a LibreOffice amúgy....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest