Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
.
-
Carlas
senior tag
Hát kipróbáltam és a látvány szerintem nagyon szép és a játék is nagyon bejön.
1080p minden ultrán nem akad ilyen gépen, legalább is amennyit toltam eddig semmi nem volt, max ha igen leveszem az atyaúristenembe homályosító effekteket stb.:
-Corei5-2500k nem húzva+ Corsair h75
-Radeon 6970 2gb + accelero xtreme cooler
-8gb ram -
parampa
aktív tag
i5 3570k + GTX 770 4GB OC 1440p ,50+ FPS
-
parampa
aktív tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Végignéztem még1x , nekem tetszik a játék, grafikája szép.
Ez is PC-n a legszebb. 
Vezetés lehetne jobb. Nálam eddig 4/5 - 80% ami mehet még feljebb.Srác ezzel a konfiggal próbálta, régi i5+gtx760 (670) nem egy atomerőmű. Patch és driverek kijövetele előtt. MSAA/TXAA felesleges, 1080p High/Ultra -n legyen meg a 40+ FPS és akkor már játszható.
Még jó darabig nem tudom kipróbálni.

-
ripla
addikt
megnéztem a demó verziót, mert a skyrim után megfogadtam hogy soha többet nem dőlök be a hype-nak, és milyen jól tettem.
nem akarok senkit elkeseríteni, de ez egy sima gta klón, amiben annyi a plusz, hogy lehet hackelni dolgokat. viszont lehet hogy már én nőttem ki ezekből, de a hangulatot még nyomokban sem véltem felfedezni benne. :I -
parampa
aktív tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Mafia 2 biztos nem.
[link] Integrált vga-val 40 fölött az átlag. 720p-ben is megvan a 30.Vezetési élménnyel kapcsolatban reagáltam.
MSAA/TXAA élsimítással alacsony az FPS a frissen warezolt waccsdogz.-ban ?

-
parampa
aktív tag
Vezetési élmény 2010 -ből: Mafia II - gameplay - Snow drift 1
Intel HD 4200 integrált vezérlőn 800x600 -ban ~40FPS-el szalad HIGH-on ! Imádok benne vezetni.
-
Heroes fan
őstag
A virágbolti verzió már fent van belőle.
-
Findzs
addikt
nekem tűnik akkora eresztésnek ebből a 15 perces gameplay -ből [link]
az ai buta, pl. mikor bemászik a kerítésen az elején 3 ember beszélget tőle 2 méterre de semmit nem reagálnak, aztán ott lelövöldözi a buta fedezékbe vonulni képtelen őröket majd távozik a nagykapun és az épülettől pár méterre sétálgató 10-20 embert láthatóan nem érdekli hogy tőlük pár méterre micsoda lövölde folyt
van egy olyan rész is mikor lő az utcán és mellette a padon békésen ott ücsörög egy emberke

viszont az animáció nem rossz
mikor a tetőről lövi le az őröket és az egyik nekiesik a mögötte lévő falnak az jó
-
Joci93
senior tag
Na ezt már nem tudom hova tenni...
Minek ilyen "mód" a játékba...
Tiszta hülyeség az egész... -
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Pár tesztelő szerint olyasmi a kocsi fizika, mint a Sleeping Dogs-nál.
Valószínűleg ezek szándékos döntések, mert az élményre és az akcióra mentek rá és nem a realisztikusságra. A GTA5 valóban mérföldekkel jobb, ha nem is szimulációt, de legalább a valóságra egy picit is emlékeztető hatásokat keresünk.A terep szétalázása is szándékos lehet. Meg tudnák oldani, hogy lassítson, ha valaminek nekiütközöl, de nem valószínű, hogy akarják, mert rontaná az akció folyamatosságát.
-
djculture
félisten
Konzolon még a fejek is téglalapba vannak foglalva mert mindekinél van persze telefon amit meglehet hekkelni. Rohadt idegesítő amúgy ez a sok felirat meg izé, olyan mintha a csávó terminátor lenne és folymatosan kiirja megmiutatja mit lehet alkotni. Az a legjobb ha épp lövöldözöl és odaáll az ellen fején mindenféle biszbasz mikor lő piros téglalapba van a feje , semmit se lehet látni
Ez lett volna az rész ahol kevesebb kiírás több lett volna.gta5 kellene pc-re nem a terminátor hekker joe kalandjai

-
Jhonny06
veterán
Néztem pár perc végigjátszást, szerintem messze nem lesz akkora kaland, mint amilyennek próbálják eladni.
Azért az durva, hogy futás közben kb. 2 másodpercenként kiírja, ha valamit meg lehet hackelni. Rohadt idegesítő, még nézni is: [link]
-
djculture
félisten
Én meg se nézem csak az első kettő videót .. mondjuk ennél pont ha megnézi az ember az első kettő videót egy világbajnok szép grafikával meg élethű időjárási elemekkel tarkitott tps-t lát.

Csak xbox-on láttam de ott is ps2 szint van e helyett, régi gyenge hardver de még azt se használja ki úgy írták meg azt a verziót. -
F_Zolee
nagyúr
Megannyi videók után mi értelme a trailereknek?

-
djculture
félisten
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Most megmondom neked: Az elbaltázott lehetőségek tárháza az egész játék

-
GegeWarrior
senior tag
Na már csak 4 nap
Kíváncsi vagyok ennyi hype és negatív történés után mi lesz szegény játékból 
-
Blyan
félisten
Ilyen badass csávóként rendet raknék a hazai politikai palettán is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wolfman
veterán
Hogy kerül elektronikával irányítható, előbukkanó szöges útzár (vagy minek mondják) egy sikátorba???
-
DjDanee87
addikt
Félig egyet értek veled. De ami a villanyoszlopokat/kerítésket illeti ott én is inkább a GTA IV-es megoldást favorizálom. Watch Dogsban ahogy látom pont olyan lesz, mint a Driver: San Franciscoban. Vannak villanyoszlopok, de ha kidöntöd őket még csak nem is lassítja le az autódat. Simán száguldasz keresztül rajtuk.
-
mettek
addikt
Van egy 2006-os passatom de vezettem bmw-t, opelt, mercedest, hondat, de én bizony nem éreztem konkrét rugózást. Ilyenkor mire gondoltok? A rugózás annyiban kimerül hogy nem érzed az úthibákat annyira...de ez egy játékban? Itt meg ahol szinte minden küldetésben menekülsz a rendőrök elől és keményen neked mennek ha törne az autód full realisztikusan asszem azért menne a rinya hogy lehetetlen elmenekülni. Ez egy JÁTÉK. Ugyanaz mint mikor a bf3-nál sírtak a pistikék hogy nem elég realisztikus a játék így a tankok sebzése, jetek repülése stb...erre valaki beírta hogy igen legyen a bf szimulator de az rendben van hogy egy defibrillátor újraéleszt meg egy elsősegélyes csomag visszaadja az életed. Szóval értitek....
-
xinosz
csendes tag
válasz
djculture
üzenetére
Igaz nem vagyok szakértő, de én őszintén nem értem miért nem lehet a fizikán fejleszteni, törés, rombolhatóság, mozgások, animációk stb,! Az utóbbi pár évben a grafika elég nagy fejlődésen ment keresztül, a fizika meg mintha nem is létezne, pedig szerintem elég sokat dobna a játékélményen egy valósághűbb törés, robbanás, rombolás, a kocsik rugózása, viselkedése vagy bármi más ami a fizikát érinti! Ezekkel a dolgokkal valamiért nemigen foglalkoznak a fejlesztők, vagy igény nincs rá, nem tudom!
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
Hát csak elég vicces hogy már half life2-ben is jobb fizika volt mint ebben és akkor még hol volt a gpu-s fizika gcn meg physx meg mittómén' milyen csoda fizikák amiböl csak a szöveg van manapság meg alibibemutatók.
Maga a játék amúgy elég jó de ez az autózás röhögtető így, kár is volt belerakni.
-
KisDre
senior tag
Nem tudom mi bajotok, szerintem hozza a GTA szintet. Bár az ugratásoknál eléggé fura volt hogy mekkorát repült a kocsi...
Joci93: Az a GTA 5 amely konzol exkluzív? Hagyjuk már... Nem lesz annyi eladása a WD-nek mint a GTA-nak, annyi szent, de csak azért mert mindkettő sandbox (fura egy kifejezés ez is, hogy a Minecraft is annak számít, na mindegy) nem hiszem egymással versengenének. Bár az is igaz hogy a WD az tuti biztos ütőkártyáját a grafikát elpuskázta, de attól még simán lehet sikeres játék.
-
Joci93
senior tag
Örülök, hogy sokatoknak tetszett a videó.

Jhonny06: Ez majd csak akkor lesz zavaró, ha menekülsz a zsaruk elől és egy másik online játékos direkt ellened "hackeli" a várost.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ren Hoek: GTA V mérföldekkel jobb, mint eme csoda..
-
Ren Hoek
veterán
Hát ez komolyan mondom szánalmas. Mintha papírdoboz lenne a kocsi.
Ilyen gyér vezetési élményt... Konkrétan nulla fizika, ahogy elcsapja azokat a környezeti elemeket és repülnek... Áh... mint valami atomgagyi árkád
Kb mintha lebegne az autó a föld felett...
GTA 5-é nekem realisztikusabbnak tűnik, bár nem próbáltam konzolon, csak videók alapján mondom. Jöhetne inkább az PC-re...
-
Benito94
tag
Ez a kocsi irányítás valami vicc... nagyon gagyi.
-
Joci93
senior tag
-
turit
tag
Elég vicces a rámpán történő átugratás 0:52 nél.
Kíváncsi leszek milyen lesz a kocsi irányítása pc-n, xboxon a videók alapján szörnyű. Tegnapig meg akartam venni, de inkább kivárok
-
exec79
tag
ezt a maszk dolgot nem ertem, mindenkirol ranezesre lehet tudni hogy milyen also gatyaja van es hogy kicsoda-micsoda, mit szamit az a maszk? Vagy ebben a vilagban csak nekunk lesz ilyen csoda kutyu?
-
bbTamas77
aktív tag
Remélem mindenki megkapta a napi Watch Dogs adagját.
Még a COD-t, se a Crysis 3-mat nem hypolták ennyire, a kettőt együttvéve mint ezt.
És ez lassan két éve így megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Programozás topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Diablo IV
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Bivaly Lenovo Thinkpad T14 gen6 (Magyar Core Ultra 7 265U 32Gb DDR5 1Tb SSD 33 hó GARANCIA)
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez is PC-n a legszebb. 

Mafia 2 biztos nem.

Minek ilyen "mód" a játékba...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)