- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyilkos répa
tag
Nem várok megváltást a dx12-től, kis előrelépést várok. Az már szerintem elvárható lenne egy csúcskategóriás kártyától ma is, hogy valamivel full hd felett sima játékélményt nyújtson.
Elképesztő, ahogy tolják a 4k (és már 8k!) kijelzőket, amikor a kártyák sehol nincsenek hozzájuk. Itt, ahogy írok, például az Asus 4k gamer kijelzőjét látom a háttérben teljes oldalas reklám formájában. Minek? Csak a szívás van velük.
Persze én csak kismókus vagyok.
-
gyilkos répa
tag
válasz
rambustibi #65 üzenetére
Köszi! A Windows 10-zel szerintem megvárom a végső release-t, nincs kedvem bajlódni a bétákkal...addig kivárom a dx12-t is, és remélem, hogy tényleg lesz valami ugrás, mert zavar, hogy 2560x1440 felbontásban azért még a gtx980nal is döcög némelyik játék...
-
gyilkos répa
tag
válasz
rambustibi #57 üzenetére
Te hogy bírtad rá a 3dMarkot, hogy a dx12-t is mérje? Nekem ott API not supported szerepel.
Gyr
-
gyilkos répa
tag
Akkor most azt mondjátok meg lsz, hogy a dx12-vel az nvidia kártyámon lesz-e számottevő előrelépés, vagy hibát követtem el, mikor nem amd kártyát vettem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest