Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghost20
csendes tag
Az előfizetéses rendszer ezerszer jobb, mint a mikrotranzakciós kamu ingyenes cuccok, persze még jobb, ha egyszer fizetsz és nincs korlát, de manapság már az nem hoz a játékkiadóknak elég pénzt... Számukra elég pénzt...
Fix összeget fizet a vásárló és cserébe kap is valamit, ha mégse, akkor hagyta, hogy becsapják.
Ingyen csak demó és reklámanyag van.
Ha van elég normális játék 30 dollár alatt, akkor megérheti. -
törölt tag
Nagyon sajnálom, hogy nem jött be nekik amit szerettek volna. Azért az Amazonban még bízom, hogy egy hasonló koncepciót le tud szállítani.
-
+1
Sajnos így van. Több F2P játékot kipróbáltam, viszonylag hamar eljön az idő (akár néhány héten belül), amikor már nem lehet haladni/talpon maradni a fizetősekkel vagy NPC-kkel szemben. Esetenként 1500-3500 Ft, nem tűnik soknak, de pár nap vagy hét és megint ott állunk"gatyában" az őjabb szintek előtt. Többnyire itt feladom, mert eddigre meg is untam a legtöbbet... Mondjuk van, ahová vissza kellene nézni, hátha tele minden cuccal már, az onlányparasztok csak nem pihentek...
-
PHM
addikt
Pontosan. Szóról szóra egyetértek.

Valahogy olyan érzésem van az ilyen játékoknál, hogy hülyének néznek.
Az pedig nem szórakoztat. Kicsit sem...De hogy nehogy valaki félreértse az előző hozzászólásom utolsó mondatát,
pontosítanék:
Nem a micropayment, hanem az éves előfizetés ötlete az, amit díjazok. -
-
PHM
addikt
"Az előfizetésnek nem részei a játékokhoz vásárolható extrák, mint például az életerő növelése és hasonlók. Ezeket viszont továbbra is meg lehet venni külön."
Nos, ezek azok a játékok, amik nekem ingyen sem kellenek.
Inkább megveszem drágábban, de akkor legyen teljes a játék.
Ne kelljen apránként fizetgetnem ilyen-olyan előnyökért.
Szerintem.
Az ötletet amúgy díjazom. -
Néztem ezt az ouya shopot, de a játékoknál árat nem láttam. Gondolom a menőbb cuccok 30 dodó felett vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.27
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest