Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

a CRT ilyen célra használhatatlan. próbálkoztam vele, a probléma az, hogy ha nem teljesen derékszögben nézi az ember (a szélsőknél márpedig ez megoldhatatlan), akkor zizegni fog, ami pillanatok alatt lefárasztja az ember szemét. max 1 óra, és jön a kifolyás effekt.

ez a DisplayPort nagy bumburnyákság.

én anno Supreme Commandert nyomtam két 19"essel, a káva tényleg nem volt zavaró egy idő után. viszont érdemes egyforma monitort venni, különben tényleg esélytelen összehangolni őket. főleg, ha az egyik digitális, a másik analóg, persze eltérő panellel... a desktopra való kiugrálás ott sem volt tökéletes, konkrétan a SupCom nem tudott visszajönni AltTab után két monitorral. viszont a dupla desktop is hatalmas fíling volt.

kellett volna egy harmadik kijelző is (TV), de ahhoz CF kellett volna, ahhoz meg jobb lett volna x38, meg mégegy vidkari, meg arra rendes hűtés (hangkártyám is van), meg ezek szerint driverpara miatt nem is ment volna. ez mindenesetre szép húzás az Atitól, hogy a három kijelző megint nem megy. kíváncsi vagyok mikor lesz erre hack...

Menthirist: a játék max 4 beviteli eszközt kezelt egyszerre. egy kormány, egy váltó, egy pedálsor és egy talán kézifék volt ez a cikkírónál. hiába tudna többet rákötni, ha a programmal már nem lehet kezeltetni őket.

Új hozzászólás Aktív témák