Hirdetés
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mushroom
tag
Megerősíthetem, hogy nem rossz élmény

Nagyon jó a cikk, de mondjuk én nem adnék ki három monitorért ennyi pénzt, meg a vidk-a se olcsó. Én egy 42"-os Full HD Tv-n szimulátorozok és így azért már be lehet állítani olyan látószöget, amivel már jó játszani, és természetesen ez a házimozi is, míg egy ilyen rendszer csak szimulátorozásra használható!
De ha valakinek sok pénze van biztos jó, de engem így látatlanba zavarnának a keretek, bár lehet, hogy tényleg meg lehet szokni, de ennyi pénzért már ne szoktassák az embert semmire
-
Peter13
senior tag
Biztos nem okoz majd csalódást...én nemrég cseréltem egy 46"-os full hd TV-re, és miután beállítgattam (azért erre szánj egy kis időt
), lenyűgöző lett az eredmény. Biztos nem olyan mint egy hárommonitoros cucc (már csak a képarányok miatt sem), de éles és homogén a kép, elég nagy ahhoz hogy már a periférikus látásodat is megbizgesse, és persze még mindig egyszerűbb összerakni (filmet nézni meg...
)A cikk szerzőjének viszont minden elismerésem: szép cikk lett, tanulságos, olvasmányos...le a kalappal

Új hozzászólás Aktív témák
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen videókártyát?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)