- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Gondolom idle nem állnak a ventijei ami Sztem mar alap manapság, legalábbis nálam biztosan, csakis olyan kártyát vennék ami tudja ezt. Sztem sokan vannak még így.
-
hupee
csendes tag
Kiváncsi lennék, hogy ezt milyen hőfokon teszi? Még is mennyi pluszt add ez a hűtő a Nitrohoz képest?
Sztem amúgy simán lehet értelme. Mivel aki mostanában vesz videokártyát, annak egy jó választás lehet.
Bár kérdés, hogy a Nitrohoz képest megéri-e a felárat?
Nekem az van és elég jó rajta a hűtés. -
Szép ez a kártya, más kérdés, hogy van-e már létjogosultsága a polaris előtt pár hónappal.
-
nubreed
veterán
válasz
BlackDevil #10 üzenetére
Már miért? Ez a Toxic drágább lesz, mint egy alap 490 miután beállt az ára (nem az első hónapban kell megvenni). Viszont minumum fele annyit fog csak fogyasztani a Polaris.
-
BlackDevil
aktív tag
Lesz olyan szerintem aki beszerzi magának kínából. A 4xx-et sokan nem tudják majd megvenni.
-
kiliman
tag
Címet olvasva egy pillanatra azthittem valami visszahívás lesz mert bomlik a műanyag benne vagy valami és mérgező
...
-
nubreed
veterán
Ázsiában lehet hogy ezt még megveszik, azért csak oda szánja a Sapphire, de ettől függetlenül számomra is érthetetlen, hogy mit akar ezzel, mikor pár hónap és itt a r9 4xx sorozat.
-
Hiftu
senior tag
Nemsokára itt vannak a fele ennyit fogyasztó új vga-k. Árazással lehet ezt már csak eladni. (Vagy a boltban a vevő félrevezetésével.)
-
Ijk
nagyúr
Ránézésre pont az a hűtő van rajta mint a nitro-n, csak a műanyag más színűre festve.
-
Televan74
nagyúr
Ez egy nagyon jól kinéző kártya.Jó lenne ha nálunk is lehetne kapni.Sokaknak elég lenne FHD -ra.
-
R9DEON
senior tag
Így a Polaris megjelenése előtt nem tudom mennyire éri meg egy ilyet vásárolni.
-
DR|FTK|NG
veterán
Nekem tetszik, kár, hogy hazánkban nem lesz elérhető.
Van hátlapja? -
MZperX75
addikt
Szép,elfogadnám jó kis öö nagy kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Crucial 240GB SSD eladó
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest