- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
Új hozzászólás Aktív témák
-
andoneboy
tag
Összeírtam! Mindegyik ingyenes! Kisöcsém ült mellettem egy órát, amikor néztem az apps-t, úgyhogy nem mindegyik hasznos, de kipróbálni szerintem mindegyiket érdemes!

Algebra,Virtual Ruler, OGLSudoku Lite, ConnectIV, Mahjong Legends, Wordshake, Tower Blocks, BLOCKS, Pegale a mi jefe (ez a hit my boss bada 2.0 változata, nagyon állat),
Brix, FallBall, bSenha, Power Calculator, Hex Slide 10,000 Trial, Tower of Hanoi, Crazy voice, PhotoEditor, Easy Formula, Morabaraba, Tuner_Bada High Resolution Instrumental Tuner, Untangle Me Free, Where is my car?, The Sims 3, Amazing Mate, Unit Converter Free, Control Tower FREE, Private Camera Lite, pool, LifeNetwork Blood Alcohol Calculator, Quick Sudoku Free, UnJam, Hubbly Bubbly 2, Turn Em Pro, Speedo meter, gomoku, Piano Sound, Turn Em, SPB TV, Paper ball, DogSmile, Asphalt 6 HD, Xmas MusicWave, LieDetector, Ragged Edge Extended Free, Movie Studio, RubiX, Unblock Free, Voc4u, Texas Poker, F1, Hungary, Retro Snake, Small Paint, Facebook for bada, AS-LEDLight-Free, WOOHA: Christmas, Assault Extreme x2, Battle Frogging II, Elemental Wars, Ice Age Frogging HD, Kint Messenger 2.0és még nézelődök.. ez még csak a wave 3 ingyenes részleg 50.oldaláig van leírva kb
ha még szedek le, majd írom őket 
szerk: + Layar Reality Browser + Backup
Új hozzászólás Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha még szedek le, majd írom őket